Gimnazjaliści

Cedric

GołoWąs
Wiecie ,znajomy z klasy uważa że insurekcja kościuszkowska to okres średniowiecza :lolface:

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Niektórzy Czarnieckie i Potop szwedzki dawali do XVIII wieku xD

Cedric

GołoWąs
Niektórzy Czarnieckie i Potop szwedzki dawali do XVIII wieku xD
Ja to tylko przez przypadek zaznaczyłem ,bo zapomniałem tego wcześniej zaznaczyć ,a zrobiłem to na szybciora .bo czas sie już skończył.
Kuwa ,Spie***łem matematyczny :bobrface:

Dami 1200

Member
No, matematyczny był ostry. Jeszcze matma i fizyka to nawet spoko (nie wierzę, że to mówię) ale z chemii i biologii kilka odpowiedzi strzelałem...

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Mi matematyczny za to poszedł bardzo dobrze, jedynie dwóch ostatnich nie zrobiłem, częściowo z niewiedzy , a częściowo z lenistwa, bo koledzy już wyszli :trollface:

ahh tak, tego co Ellek podał też nie zrobiłem.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Siemano.

Powiem, że poszło mi bardzo dobrze. Jedyne co zawaliłem to ten dziwny wykres z obiegiem CO2 w atmosferze... niby to umiałem, ale nie wiedziałem co tam mam wpisać, więc pewnie będzie źle. Generalnie nie taki trudny, mimo wielu zadań z chemii.

Ave

Cedric

GołoWąs
Ja źle zrobiłem koraliki ,nie zrobiłem tego z taryfami A i B oraz tego z obiegiem CO[sub]2[/sub]
Chyba czegoś jeszcze ,ale chwila ,muszę sobie przypomnieć :trollface:

Dami 1200

Member
Po sprawdzeniu sobie odp. wyszło mi że bd miał ok. 38 pkt. czyli tak se. Najbardziej wkur*iły mnie koraliki - robiłem to 15 minut, po czym zapomniałem pomnożyć wyniku przez 2 (bo były modeliny 2 kawałki). ARGH! :bobrface:

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Ja źle zrobiłem koraliki ,nie zrobiłem tego z taryfami A i B oraz tego z obiegiem CO2
Właśnie to zadanie z taryfami było na dosyć niskim poziomie w porównaniu do innych, wystarczy umieć mnożyć i dodawać, poziom 6 klasy.

Cedric

GołoWąs
Właśnie to zadanie z taryfami było na dosyć niskim poziomie w porównaniu do innych, wystarczy umieć mnożyć i dodawać, poziom 6 klasy.
Były 3 na taryfy ,ja ostatniego z nich nie zrobiłem ,bo skończył się czas :lolface:

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Hehe, ja wyszedłem z sali po jakichś 50 minutach, z taryfami zrobiłem wszystkie, gdzie można zobaczyć te testy?

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Wychodzi na to że będę miał ok 20 pkt.. ;].

Nie lubię tych przedmiotów, w większości nie przydadzą mi się w przyszłości i nie radzę sobie z nimi ;/. Test był IMO trudny, nawet bardzo. Zadania zamknięte mnie uratowały, choć w połowie i tak strzelałem..

Z tego co wiem j. angielski się nie liczy w większości szkół (tj test), więc nie wiem po co go w ogóle pisać :p.

Cedric

GołoWąs
Wychodzi na to że będę miał ok 20 pkt.. ;].

Nie lubię tych przedmiotów, w większości nie przydadzą mi się w przyszłości i nie radzę sobie z nimi ;/. Test był IMO trudny, nawet bardzo. Zadania zamknięte mnie uratowały, choć w połowie i tak strzelałem..

Z tego co wiem j. angielski się nie liczy w większości szkół (tj test), więc nie wiem po co go w ogóle pisać :p.
Żebyś nie musiał na początku liceum pisać sprawdzającego twoje umiejętności

Cedric

GołoWąs
Zobaczcie co kufa mówią te ludzie na wideo na linku post wyżej :lolface:

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
m9426836,ZAD31.jpg

Ja pieprzę, zrobiłem to ale ale kuwa na odwrót, to co do Działań Człowieka poszło do Przyrodniczych uwarunkowań. Za to były 3 pkt ?

Cedric

GołoWąs
Czytaliście dlaczego zrobili trudny egzamin ?
Dlatego żeby zapełnić nami technika i zawodówki ,bo zbyt wiele teraz u nas ludzi do pracy inteligenckiej ,a za mało do łopaty.
Skurwesyny jedne :eek:jciec: :bobrface:

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Skąd ty masz takie informacje?

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Tak, a w dwunastej sekundzie słychać strzały... Daj mi jakieś pewne źródło, to uwierzę. Na razie traktuję to jako gównianą próbę usprawiedliwienia się osób, które słabo napisały. Lepiej że zrobili trudny niż żeby osoby z dwójami podostawały się do liceów z wysokim poziomem, bo miałyby tylko przesrany pierwszy semestr a i tak by się przepisały.

Ave

Do góry Bottom