Ja to tylko przez przypadek zaznaczyłem ,bo zapomniałem tego wcześniej zaznaczyć ,a zrobiłem to na szybciora .bo czas sie już skończył.Niektórzy Czarnieckie i Potop szwedzki dawali do XVIII wieku xD
Właśnie to zadanie z taryfami było na dosyć niskim poziomie w porównaniu do innych, wystarczy umieć mnożyć i dodawać, poziom 6 klasy.Ja źle zrobiłem koraliki ,nie zrobiłem tego z taryfami A i B oraz tego z obiegiem CO2
Były 3 na taryfy ,ja ostatniego z nich nie zrobiłem ,bo skończył się czas :lolface:Właśnie to zadanie z taryfami było na dosyć niskim poziomie w porównaniu do innych, wystarczy umieć mnożyć i dodawać, poziom 6 klasy.
Żebyś nie musiał na początku liceum pisać sprawdzającego twoje umiejętnościWychodzi na to że będę miał ok 20 pkt.. ;].
Nie lubię tych przedmiotów, w większości nie przydadzą mi się w przyszłości i nie radzę sobie z nimi ;/. Test był IMO trudny, nawet bardzo. Zadania zamknięte mnie uratowały, choć w połowie i tak strzelałem..
Z tego co wiem j. angielski się nie liczy w większości szkół (tj test), więc nie wiem po co go w ogóle pisać .
Hehe, ja wyszedłem z sali po jakichś 50 minutach, z taryfami zrobiłem wszystkie, gdzie można zobaczyć te testy?
Domyśl się :trollface:Skąd ty masz takie informacje?