Gimnazjaliści

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Ale extra, jutro piszę testy i ma kurier z nowym telefonem przyjechać ;p. Można to nazwać szczęściem w nieszczęściu ;P.

Sam nie wiem z czego by się uczyć, chyba po prostu użyję mózgu na teście i postaram się, bo po prostu nie da się nauczyć całych 3 lat nauczania. Zobaczymy jak to będzie już jutro.

Binek7

Member
Powodzenia wam życzę, bez napiny panowię. :) Na pewno będzie cacy.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Będzie dobrze, życzę wszystkim szczęścia i radzę nie pić energy drinków przed testami :)

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Ja się staram o tym nie myśleć :p.

Powodzenia. Czytajcie dokładnie teksty, zastanówcie się 2 razy nad każdym pytaniem. Żeby nie pogubić punktów na głupotach, bo to najgorsze.

Ave

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Ja w ogóle o tym nie myślę xD Nawet nie muszę się o to starać. Jutro mniej-więcej o 9 będę o tym myślał; p

Dami 1200

Member
No, 3mcie się chłopy. Z tego co mi mówili kumple (ustawiali ławki na sali gim.) siedzę w pierwszej ławce zaraz przed komisją. Będzie się działo :D

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
ziom, oni teraz nie mogli ci tego powiedzieć, wkrecali cie ;D . Każda ławka ma swój numer, a ty numer losujesz wchodząc na salę.

Dami 1200

Member
Mówisz? A te całe kody naklejone na ławkach i pesele? Czy może dadzą mi to przy wejściu? Bo jak wrócili z tej sali to pytali się kto ma kod C06(a to akurat mój) - wychodzi więc na to, że chyba jednak nie będę tego losował.

Cedric

GołoWąs
ziom, oni teraz nie mogli ci tego powiedzieć, wkrecali cie ;D . Każda ławka ma swój numer, a ty numer losujesz wchodząc na salę.
U nas też tak nie ma .
Są ustalone ławki już dzisiaj na których jest naklejony pesel i inne pierdoły

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Co Ty, co Ty, Romek. Ja mam pierwszy numer w dzienniku i wiadomo że będę siedział w pierwszej ławce, u mnie leci po nazwiskach. I z tego co wiem, w większości szkół tak jest.

Ave

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
U mnie jest inaczej :p Wylosowałem ławkę 3 , a numer w dzienniku mam 21. Sora, myślałem że tak jest wszedzie.

Dami 1200

Member
Wiesz, ja też nie jestem do końca pewien, bo np. może bd losował ławkę, a kod i pesel dadzą mi przy wejściu. Jednak nie widzę powodu, żeby mnie kumple wkręcali. Zresztą, przekonam się jutro rano :)

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
bo np. może bd losował ławkę, a kod i pesel dadzą mi przy wejściu.
Dokuadnie tak u mnie jest, nie sądziłem iż może to się różnić, może na próbnych miałem inaczej...

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Też chcę usiąść dalej, bo będę musiał koledze jakoś odpowiedzi smsami wysyłać. Jak usiądę z przodu to jego wizja dobrego napisania testu się zakończy. hehe

Dami 1200

Member
Ja się w takie rzeczy wolę nie bawić. Nie chciałoby mi się pisać w czerwcu ;]

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
U nas nie było żadnego losowania. Po nazwiskach i bez zamieszania :p.

Co było najtrudniejsze na teście? Myślę, że rozklejenie kartek.. ;]. Z resztą już było dużo łatwiej. Dałem ciała przy zadaniu z hymnem, napisałem, że został on utworzony przez Jana Henryka Dąbrowskiego.. Cóż, przeżyję. Udało mi się z podaniem, bo na ostatnich lekcjach wałkowaliśmy to, więc powinno być git. Rozprawka? Prawie zabrakło mi miejsca, jako postacie dałem Jana Pawła II, Rudego Alka i Zośkę (kamienie na szaniec) oraz mojego dziadka. Temat był 'czy można być patriotą w czasach wojny i w czasach pokoju' - cos takiego.

Jak poszło dowiem się w czerwcu..

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Jana Henryka Dąbrowskiego
Oj bida Aniołku, napisał go ten na W , Wysocki chyba albo Wyszyński.

W rozprawce dałem Tadeusza z Pana Tadeusza, Lecha Kaczyńskiego i Józefa Piłsudzkiego, mam nadzieję, że zdobędę maksymalną ilość punktów za nią.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
No, powiem że było ciężko. Ale jakoś dałem radę, kufa ;d. W rozprawce napisałem Theodena z Władcy Pierścieni jako postać literacką... no co, literatura to literatura. Nie było napisane, że ma być polski patriotyzm.
Ej, najlepiej że u mnie prawie nikt nie wiedział, w jakim rytmie jest MAZUREK Dąbrowskiego... połowa zaznaczyła że krakowiaka.

Ave

Dami 1200

Member
Hm, u mnie też nie było losowania, i w końcu siedziałem 1,5 metra przed komisją :D Ale jakoś się nie stresowałem, ogółem test był taki se (nie za łatwy, nie za trudny). Większość zadań była prosta, ale końcowe otwarte mi nie przypasowały.

Do góry Bottom