Gimnazjaliści

Dami 1200

Member
Co za różnica, tylko on był z tych odpowiedzi na W :p Mam tylko nadzieję, że jutrzejszy egzamin mat-przyr bd w miarę prosty. Bo to jego się najbardziej obawiam.

Binek7

Member
No bez przesady, że nie ma różnicy...Trochę wiedzy o swoim narodzie, Patrioci...

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Mnie rozjebał(innego słowa nie potrafię użyć xD) kumpel. Zaznaczył odpowiedź z włochami jako "obcą mocą" z mazurka: D Ogólnie dla mnie jako lubiącego historie test był w miarę łatwy. Problemy stworzyły nie które otwarte ale ogólnie luz.

Cedric

GołoWąs
U mnie też w miare dobrze ,mam 18 lub 19 /20 pkt z ABCD
Najwięcej problemów sprawiła rozprawka .
Przykłady : Marcin Borowicz ,Józef Piłsudkski i Jan Paweł 2

Z mat przyra bedą prawdopodobnie zadania na promieniotwórczość ,powtórzcie sobie

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
a wie ktoś gdzie są już odpowiedzi do tego testu? ;P .

Szukałem i nic ;o

Dami 1200

Member
A skąd masz takie info? Jeśli to prawda i znów będą jakieś promieniotwórcze biedronki to się potnę -.-

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Powtórzyłbym ale mi się nie chce :)

Cedric

GołoWąs
A skąd masz takie info? Jeśli to prawda i znów będą jakieś promieniotwórcze biedronki to się potnę -.-
Bo oni robią coś takiego że na podstawie wydarzeń robią testy
A w tym roku mamy rok marii skłodowskiej Curie
:cool:

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Ty mnie nawet nie denerwuj, jak Curie-Skłodowskiej to dużo chemii będzie... NIE!

Ave

Dami 1200

Member
Jakbyś tak jak ja opier*alał się przez 3 lata chemii siedząc obok kujona, też byś uważał, że łatwa nie jest ;)

EDIT: Poza tym jeśli dobrze pamiętam to na teście matematycznym nie ma jakiegoś specjalnego tematu, tylko są zadania z różnych dziedzin....

Dami 1200

Member
Jeśli się powtarzało historię to nie powinno być z tym problemu, bo to w końcu wydarzenia i postacie dość ważne w historii Polski, w dodatku nie jest to historia tak odległa (trochę ponad 200 lat), ja nie miałem z tym problemu (mimo, że nie powtarzałem sobie z historii poza tymi datami, które podał Cedric - co zresztą mi pomogło przy jednym z tych zadań - wiedziałem, że potop szwedzki był w 1655, skojarzyłem to ze słowami pieśni legionów polskich we włoszech i mogłem wykluczyć 3 błędne odpowiedzi niemal natychmiast - te z postaci z przełomu XVIII i XIX wieku, w których występował Czarniecki), ale jeśli ktoś sobie nie powtórzył i nie miał tych wydarzeń poukładanych w głowie (w końcu wydarzyły się one dość blisko siebie - w ciągu kilku, kilkunastu lat) to pewnie miał z tym problem.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Tak, to było na teście. I m.in w tych dwóch pytaniach poległem ;].

Jeśli będzie dużo chemii, wypada powtórzyć stężenie procentowe. Mam przeczucie, że będzie zadanie z tym związane..

Wychodzi, że za zamknięte będę miał.. 12 pkt -_-
Oby rozprawka i podanie mnie uratowały, bo będzie kicha.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Tak, Name. To były dwa banalne pytania z historii na dzisiejszym teście, na które wszyscy tak narzekają, że niedobrze się robi...

Ave

Cedric

GołoWąs
Ja przez pomyłkę z czarnieckim zaznaczyłem :bobrface:
Ale i tak będzie te 18 czy 19 pkt / 20 :trollface:

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Sorry El, ale nie każdy ma taką pamięć i nie każdy cokolwiek sobie powtarzał przed tym egzaminem (jak np. ja) :p. Narzekanie to rzecz normalna. Ludzie narzekali, narzekają i narzekać będą ;f. Oby tylko jutro nie dowalili czegoś arcy trudnego :<

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Hymn to napisałe ten, no... Kot... Kote... Kotecki.

To jest pytanie z testu dzisiejszego? I czy to jest trudne? Bo jeśli dobrze rozumiem autora, to to jest arcytrudne...

Faktycznie, zagwozdka ;p

Do góry Bottom