Chciałem tylko powiedzieć, że jest mi bardzo przykro. Bynajmniej nie z powodu mojego zachowania, czy też samego bana, lecz sposobu w jaki zostałem potraktowany.
O banie dowiedziałem się od osób trzecich. Brak jakiegokolwiek wyjaśnienia ze strony administracji, żadnego „sorry”, „spierdalaj” ani „pocałuj mnie w dupę”. Pan Administrator (piszę z wielkiej, doceń) stwierdził, że nie ma do mnie kontaktu i poprosił kogoś, aby mi przekazał wiadomość. Faktycznie, niezwykle skomplikowaną czynnością wymagającą niezliczonych pokładów inteligencji jest otwarcie mojego profilu i znalezienie numeru gg tudzież maila… Jako osoba, która zrobiła dość sporo dla tego forum, która poświęcała swój czas i pieniądze aby wspomagać Gothic UP, poczułem się w tej chwili jak zwykły śmieć.
Wiedziałem od dawna, że wszelka konstruktywna krytyka nie jest na forum mile widziana, jednakże nie spodziewałem się tak radykalnych środków jej tłumienia, rodem z PRL-u.
Zaprezentowane powyżej uzasadnienie jest naprawdę śmiechu warte.
Śmiem przypuszczać, że owa opinia użytkowników (wszakże mamy „tysiące aktywnych użytkowników!&rdquo
oraz administracji opiera się na decyzji jednej osoby, która nie dopuszcza do swojej łepetyny żadnej znanej ludzkości formy żartów i nie zmienia zbyt często podpasek.
Naprawdę, próbuję sięgnąć pamięcią tak daleko jak tylko potrafię, a nie jestem w stanie przypomnieć sobie sytuacji, która choć po części uzasadniałaby ową decyzję.
Wszystko co ja, BooM i Drago „mieliśmy czelność” krytykować i oceniać, nie brało się z kosmosu. Zresztą niewiele odbiegaliśmy od administracji, która pod tym względem również zdobywa Mount Everesty hipokryzji.
Jestem zażenowany tym co ostatnimi czasy stało się na forum i tym, jak łatwo można zmanipulować opinię publiczną. Widać władze forum czerpią garściami od naszego Słońca Peru.
W sumie nie czekam na żadne przeprosiny ani wyjaśnienia. Szczerze mam to w dupie. Chciałem tylko przedstawić swój punkt widzenia i pokazać, jak na tym forum załatwia się weteranów krytykujących to, co się dzieje na łamach serwisu.
Życzę dalszych sukcesów rzędu zlikwidowania szajki hejterów siejącej spustoszenie i niepokój na forum oraz dobrego samopoczucia.
Z Bogiem.