Za głupie minusowanie bez powodu można by nagradzać warnem.
To zły pomysł. Następny powód do warnowania? Po co? Obecne wystarczą, a kto będzie pilnował tych lubiących minusować innch? Bez przesadyzmów...
Za głupie minusowanie bez powodu można by nagradzać warnem.
Co do systemu reputacji - przydałaby się możliwość zobaczenia przez użytkowników za co dany user dostał punkty reputacji. Nie przez kogo, ale samo odniesienie do nagrodzonego posta.
Możesz go dać pod filmikiem?
Ale minusy trzeba dodać...
Skoro nie ma minusów, to nie powinno być plusów. Ocenić dobry post można, ale złego już nie... i gdzie tu jest sens?Trzeba, nie trzeba. Ja nie widzę takiej potrzeby...
Trzeba, nie trzeba. Ja nie widzę takiej potrzeby...
Zgadzam się z userem!Ale minusy trzeba dodać...
Jak ktoś ci pomógł to dajesz plusa. Jeżeli ci nie pomógł to pomoże ci ktoś inny i jemu dasz plusa, proste. Jakby były minusy to byłyby wykorzystywane tylko do zaniżania reputacji użytkownikowi którego się nie lubi.Skoro nie ma minusów, to nie powinno być plusów. Ocenić dobry post można, ale złego już nie... i gdzie tu jest sens?
Jak ktoś ci pomógł to dajesz plusa. Jeżeli ci nie pomógł to pomoże ci ktoś inny i jemu dasz plusa, proste. Jakby były minusy to byłyby wykorzystywane tylko do zaniżania reputacji użytkownikowi którego się nie lubi.
Powiadacie, że minusami by się bawili? Z plusami też się bawią/bawili. Przecież kilka osób(w tym ja) dostało plusy za nic.
Kiedyś zdaje się ktoś(Ven?) plusował osoby za nic.