Po pierwsze, to czy ja w swoim poście napisałem że mam do kogoś pretensje? Nie, zapytałem tylko czy ktoś ma pomysł na rozwiązanie zaistniałego problemu lub też czy zostawiamy wszystko tak jak jest i godzimy się z sytuacją. I nie wiem jaki problem stwarzam w tej chwili, zwyczajnie pytam się ludzie co robimy, jaki masz z tym problem to ja nie wiem.
Filmiki i inne moje duperele robię przede wszystkim dla własnej satysfakcji, że coś głupiego mi wskoczyło do głowy i jestem w stanie to zrealizować. Wiem, że swego czasu tematu o BSTU są jedynymi aktywnymi tematami na forum, tym niemniej nie mam takiej motywacji jak kiedyś, ale to chyba dotknęło większość z nas. Może miałbym większą motywację jakby coś się działo na forum. Podkreślę, NIE MAM O TO DO NIKOGO PRETENSJI.
Zastanówcie się jednak, skoro administracji się nie chce robić to czemu innym się ma chcieć? I Barni, nie wciskaj kitu że przeze ze mnie teraz całe forum nie ma ochoty nic robić, bo przyjdzie BooM i skrytykuje. Normalnie się roześmiałem.
Ja tutaj kulturalnie, z szacunkiem i spokojem, a tutaj znowu, że niedobry BooM psuje atmosferę w zespole i my biedni użytkownicy nie mamy motywacji by nic robić. Buhu. Serio, Barni, nie zrozumiałaś mojego spokojnego podejścia do tematu, czy znów chcesz zacząć dyskusję o tym jak przez tyle miesięcy PRAWIE nic nie zrobiłaś ze swoim zespołem. d*pa tam, że mało co było zrobione, ważne że wszyscy byli szczęśliwi. Niestety potem przyszedł BooM i cały misterny plan w pizdu.