A mi sie tam system walki jakoś niespecjalnie podoba, nawet fajnie koleś wywija brońmi no ale poza tym to klapa...
Czy np podoba wam sie jak dorwie was gówniany dzik i zjedzie 1/2 hp cały czas blokując??! (pewnie to jest realizm ale ta gra nie ma być symulatorem walki na miecze) Lepszy przykład, czemu ja jako mag z 0 skilem w mieczach i nieszkolona siła na luzie pokonam kilku przeciwników naraz przy użyciu miecza "orkowa zguba" (juz nawet o arenach nie wspominam) tylko dzięki temu ze udezajac szybko blokuje każdego cały czas..
Twórca chyba za bardzo się spodobał ten dual mieczy... i motyw blokowania
Mi ogulnie G3 się bardzo podoba, grafika dalej trzyma "ten" klimat i jest jakos tak swojsko
Polski dubbing i sprawdzeni lektorzy nie zawiedli i słucha się tego wszystkiego naprawdę przyjemnie. trochę nudził mnie ciągle ten sam schemat odbijania miast (tak grałem rebeliantem) ale i tak było super. Pare błędow (znikajacy Rhobar
) troszke popsuło mi zabawe ale sobie z nimi szybko poradziłem i nie było tak źle.
Do czego mogę się przyczepić to właśnie do tej walki i trochę monotonii
Podsumowując, bardzo ciesze sie z możliwości gry w G3 ale jednak G1 i G2 były leprze, nawet nielicze ile razy je przeszedłem
Dobra kończę pisać i idę zacząć od nowa ....tym razem wojem