RobsonAjax
Member
Witam,
Zakładam temat ponieważ wydaję mi się ciekawy, przerwie zastój na forum "Hobby", nie skończy się po 2-3 dniach,
wątki z niego będą komentowane w innych, założonych w tym celu tematach.
Można komentować wszystko, co mieści się pod słowem wydarzenie, informacja.
Proponuję też, żeby uniknąć bałaganu, aby każdy użytkownik rozpoczynający nowy wątek czcionką pogrubiną podkreślił
temat,
a osoba chcąca coś dodać niech pisze to pod tym samym tematem.
Mam nadzieję że temat się przyjmie i nie będzie w nim spamu... Zaczynamy:
CYTAT
Finał Ligi Światowej w Polsce!!!
Polski Związek Piłki Siatkowej w dniu 16 marca 2007 roku podpisał umowę na organizację finałów Ligi Światowej 2007.
System rozgrywek zostanie ustalony pomiędzy PZPS a FIVB w terminie późniejszym.
Transmisję z finałów przeprowadzi telewizja Polsat S.A.
interia.pl
Cieszę się z takiej wiadomości, gdyż na pewno wypromuje Polskę na świecie, a niedawne sukcesy Polskich siatkarzy
na MŚ w Japonii (nie tylko siatkarze odnoszą ostatnio sukcesy ) będą sprzyjały frekwencji w halach, jak i przed
telewizorami .
Pozdro.
Zakładam temat ponieważ wydaję mi się ciekawy, przerwie zastój na forum "Hobby", nie skończy się po 2-3 dniach,
wątki z niego będą komentowane w innych, założonych w tym celu tematach.
Można komentować wszystko, co mieści się pod słowem wydarzenie, informacja.
Proponuję też, żeby uniknąć bałaganu, aby każdy użytkownik rozpoczynający nowy wątek czcionką pogrubiną podkreślił
temat,
a osoba chcąca coś dodać niech pisze to pod tym samym tematem.
Mam nadzieję że temat się przyjmie i nie będzie w nim spamu... Zaczynamy:
CYTAT
Finał Ligi Światowej w Polsce!!!
Polski Związek Piłki Siatkowej w dniu 16 marca 2007 roku podpisał umowę na organizację finałów Ligi Światowej 2007.
System rozgrywek zostanie ustalony pomiędzy PZPS a FIVB w terminie późniejszym.
Transmisję z finałów przeprowadzi telewizja Polsat S.A.
interia.pl
Cieszę się z takiej wiadomości, gdyż na pewno wypromuje Polskę na świecie, a niedawne sukcesy Polskich siatkarzy
na MŚ w Japonii (nie tylko siatkarze odnoszą ostatnio sukcesy ) będą sprzyjały frekwencji w halach, jak i przed
telewizorami .
Pozdro.