Bieżące Wydarzenia

szczurek

Menda serowa
Weteran
No resetują bo polska zawsze na 1 miejsce wskakuje ;p
Był motyw że 99.3 % na polske było głosow to zresetowali ;]

Cisu

Member
I jak tu wierzyć w te statystyki? =)

Jak to było powiedziane w jednym z filmów (bodajże "Gangi Nowego Yorku") "Głosujcie ile chcecie i na kogo chcecie, ale pamiętajcie, że o wynikach głosowania i tak decyduje komisja."

Sad but true.

RobsonAjax

Member
"Nieważne kto głosuje, ważne kto liczy głosy" J. Stalin (lub Lenin, w sumie to cholera wie- jakiś komunista :D)

Czy jakoś tak... :p.

Ale żeby nie było totalnego offtopu powiem, że z tymi wynikami (łańcuszkiem, głosowaniem) to się nazywa prawdziwe pospolite ruszenie :p.

Pozdrawiam.

P.S. Jak się myle, to poprawcie ;).

Hetik

Member
Sylwester 2007/2008

Bedzie bardzo interesujacy, gdzie sie udajecie ???
Telewizja polska, Polsat i TVN przygotowaly ciekawe spektakle w telewizji. Ja i tak nie bede siedzial w domu, ale i tak chetnie by sie zobaczylo cos takiego. A gdyby bylo sie jeszcze na takim widowisku ( jak pamietam sa one miedzy innymi w Warszawie i Wroclawiu ) cos fajnego...

Phantom Lord

Active Member
CYTAT(Gothi @ 23-01-2008, 15:50) [snapback]167385[/snapback]
http://www.pardon.pl/artykul/3771/19-latka...co_komu_do_tego

Uśmiałem się zdrowo. Zarówno z głównych bohaterów, postaci pobocznych, jak i komentujących. Historia iście satyryczna =]

Wydaje mi się to co najmniej dziwne... W gruncie rzeczy myślę, że wina leży po stronie pary, a raczej "zwierzęcia i jego właściciela". Oni chyba nie widzą jaka jest granica i myślą, że wszyscy muszą ich tolerować. Ahhh Ci Brytyjczycy - nigdy ich nie zrozumiem.
Poza tym, skoro zwierzę samo mówi, że zwierzęciem jest, to czemu zaskarża kierowcę, który zwierząt to autobusu nie wpuszcza?

Rekhan

New Member
Lol. Skąd się tacy ludzie biorą :huh: ? Ja z reguły nie jestem tolerancyjny, więc nie będę opisywał co o nich myślę (nie chcę warna :p). Ale ogólnie rzecz biorąc uważam, że miejsce takich ludzi jest w zakładzie psychiatrycznym a nie na ulicach. Na miejscu kierowcy pewnie postąpił bym tak samo.

Ciekawe co dostaną w prezencie ślubnym? Pewnie karmę dla psa i miskę :p

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
http://www.tuskwatch.pl/index.php/2008/01/...uka-na-googleu/
http://www.spieprzajdziadu.com/2008/01/30/...sna-kancelaria/

Od polityków wyciekały już różne kwiatki, chociażby ściąganie filmu z torrentów z Sejmowego komputera; jak widać politycy się komputeryzują, i używają nowoczesnych technik. Wyszukiwarka google służ im zamiast analiz zamawianych u organów zewnętrznch.
Jak wiadomo, google wie lepiej.

Wie chociażby, "kto będzie strajkować", oraz "co czeka rząd".
Gratuluję pracownikowi kancelarii pomysłu, naprawdę, widać od razu że obecny rząd jakościowo niewiele odbiega od poprzedniego, jeśli chodzi o zapewnianie narodowi rozrywki.

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
Ja myśle, że ludzie z kancelarii sobie dla jaj takie rzeczy do google wpisywali :p

Jedi

Caporegime
VIP
Z czego wy się zmiejecie tutaj? Przecież to normalne że partie lub organy żądzące chcą wiedzieć co media o nich wypisują. Nawet jeśli są to plugawe kpiny. Chodzi o to żeby mieć gotowe odpowiedzi na pytania albo uspokoić ludność.

Co do plików z torrentów, myślę że to były pojedyńcze przypadki jakiś tam pracowników. A ujawnienie tego i nagłośnienie miało na celu zrobienie kolejnej śmieciowatej afery o byle co, czegoś w stylu "DORN PRZYPROWADZA PSA DO SEJMU" Owszem, zachowanie niestosowne do klasy polityka. Ale takie działanie tylko ludzi nastawia anty-politycznie. A to nie wpływa pozytywnie na sytuację w kraju.

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Nie uważam tego za zły objaw, wpisując takie rzeczy w google można dokopać sie bardzo ciekawych informacji o narodzie, a rząd chyba powinien uczestniczyć w każdym aspekcie życia narodu nie? Dla mnie to czepianie się, w końcu to też są ludzi a sejm to taka firma, uwierzcie mi że w wielu firmach kiedy nikt nie patrzy (znam z autopsji :D), pracownicy wchodzą sobie na maxior, albo sciagaja pliki, to niestey normalne i to nie tylko w Polsce. Moim zdaniem to lepiej że tak zasięgają opinii społeczeństwa niż mieliby wogóle tego nie robić.

Z wyrazami szacunku. Godfather

RobsonAjax

Member
CYTAT
Te miary to efekt ciężkiej i długiej pracy badaczy z Europejskiego Towarzystwa Medycyny Seksualnej

Nooo... w tę ich ciężką pracę to ja nie wątpię :wacko:.

CYTAT
Gazeta dotarła do według unijnych norm, wedle których mały penis to taki, który nie przekracza 14,1 cm długości. Średni nie jest dłuższy niż 18,1 cm. A powyżej tego zaczynają się już penisy duże.

Ciekawe, jakie sankcje przewidzieli w razie nie spełniania owych "norm". Może opodatkować?

Małe pytanie: czy uważacie, że nie jest chore, na co się przeznacza pieniądze podatników? Choć cały ten twór ma ciekawie poukładane wytyczne, ale to już całkiem inna kwestia...

Pozdrawiam.

EDIT: CYTAT
http://www.pardon.pl/artykul/3771/19-latka...co_komu_do_tego

Uśmiałem się zdrowo. Zarówno z głównych bohaterów, postaci pobocznych, jak i komentujących. Historia iście satyryczna =]

Ja tam bym stanął w obronie kierowcy :D. Gość musi być niezły :D. Ale skoro uważa się za psa, a do autobusów jest zakaz wpuszczania zwierząt, to niech zna swoje miejsce ;).

Laska

Active Member
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,statp,cG9...,wiadomosc.html
CYTAT
Pasażer zginął, kierowca w stanie ciężkim trafił do szpitala po tym jak samochód Ferrari Modena 360 uderzył w wiadukt na warszawskim Mokotowie. Samochodem kierował Maciej Zientarski – dowiedział się RMF FM. Znany dziennikarz motoryzacyjny jest w stanie krytycznym. Kolega, z którym jechał - dziennikarz „Super Expressu” Jarosław Zabiega, nie przeżył.

Widziałem zdjęcia z miejsca wypadku i jestem w szoku, że ktokolwiek mógł przeżyć taki wypadek... Maciek miał dużo szczęścia w nieszczęściu, że udało mu się wyjść z tego z życiem. Oczywiście wina kierowcy (nie wiadomo dokładnie, który z nich siedział za kierownicą) jest bezsprzeczna, bo jechał z prędkością przekraczającą 200km/h w mieście, ale to powinno dać do myślenia zarządcy drogi, bo na tym odcinku było już wiele wypadków i wszystkie spowodowane tą samą nierównością drogi, która podbija samochód (nawet jadący 60km/h) przez co ten traci kierowalność, co zazwyczaj kończy się jak w artykule... Szkoda mi bardzo Maćka, bo go lubię i szanuję, a to na pewno odbije się w jakiś sposób na jego psychice (w dodatku jeśli okaże się, że on kierował, zostanie oskarżony o nieumyślne spowodowanie śmierci)...

Gothi

Pain Donkey
Weteran
Tak czy siak sam jest sobie winny i nie ma nad czym płakać.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Powiedźcie mi gdzie on miał rozum. Ponad 200km/h!!!! Ja na autostradzie bałbym się tyle jechać a co dopiero w mieście. To tylko pokazuje, jakim on jest szczylem, mimo że pewnie ma grubo ponad dwadzieścia lat. Samochód rozsypał się jak paczka zapałek. Masakra. Popatrzcie na to ludzie, i pomyślcie trochę w czasie jazdy. Wiem, że zdaje nam się, że nam nic nie grozi. Ale tak jest do czasu. Bo każda nasza jazda, może być ostatnia.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Robert Kubica wywalczył poles position!!!! Trzymajmy za niego kciuki jutro w wyścigu!!!

szczurek

Menda serowa
Weteran
A ja jestem na niego wściekły !! Nie mógł tego zrobić kiedy indziej ?!?! Ja jutro wyścigu nie moge oglądać bo ide na meczyk, właściwie zobacze tylko start i kilka pierwszych kółek.
Oj Robercik ;[

Do góry Bottom