Chcialbym prylaczyc sie do Zakonu ,z Vademecum sie zapoznalem ,postow mam powyzej 15, w Gothica gram juz 6 lat ,a i w Risena tez gralem . I to tyle . :fuckoff:
A i Risena przeszedlem
Wlasciwie to wszystko z nich przeszedlrm tylko nie Zmierzch Bogow ....
Chciałbym dołączyć do zakonu. Mam dużo więcej niż 15 postów, niestety jednego warna, ale dostałem go chyba jakieś 2-3 miechy temu. Jeśli chodzi o pytania, to mogę zaliczyć kiedy będę miał czas, napiszcie kiedy będzie trzeba.
No cóż , co tu dużo mówić. Chciałbym dołączyć do zakonu , ale poddajcie mnie testowi i sami oceńcie , czy się nadaję.Powiem tylko jeszcze , że znam się na gothicu , więc mogę się przydać.Mam nadzieję , że mnie przyjmiecie.
Witam Zakonników i zgłaszam swą kandydaturę. Może nie będę idealnym członkiem gdyż nie grałem w gothica 3 ale będę się starał nadrabiać. Jestem gotowy na test. Powiedzcie tylko gdzie i kiedy
.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.