QUOTE (Orkrist @ 01-03-2006, 10:17) Dawno nie grałem w Gothica , wiec jak cos pokrece to sie usprawiedliwiam
Moim zdaniem to nie jest bug, tylko gdzies w srodku zle zagrałes, mi zawsze udawało sie zrobic wszystki questy. A żeby go przekonac to musisz;
-zabic straznikow
-przyprowadzic Malaka
-zatrudnic Wilka zeby strzegł jego włości(przed smoczymi zebaczami)
Wtedy powinien sie zgodzic, bedziesz juz wtedy miał druga profesje wiec bedziesz mial restekpa
i tak powinno sie to skonczyc, pozniej wizyta u Balthazara i koniec
A jak koniecznie chcecie ukonczyc questa to grajcie od nowa
Ja też niemoge wykonac tego zadania.
Nieprawda bo zrobiłem tak żę wziołem od torlofa zadanie ze złotem sekoba i jak zostałem najemnikiem to torlof dał mi zadanie zabicia strażników,zabiłem ich ale nie było opcji dialogowej o pastwisku(miałem to zadanie w dziennkiku)więc w trzecim rozdziale przyprowadziłem malaka i zatrudniłem wilka i nadal nie było opcji dialogowej o pastwisku!Więc tego zadanie nie da się wykonac.
Ja też niemoge wykonac tego zadania.
Nieprawda bo zrobiłem tak żę wziołem od torlofa zadanie ze złotem sekoba i jak zostałem najemnikiem to torlof dał mi zadanie zabicia strażników
,zabiłem ich ale nie było opcji dialogowej o pastwisku(miałem to zadanie w dziennkiku)więc w trzecim rozdziale przyprowadziłem malaka i zatrudniłem wilka i nadal nie było opcji dialogowej o pastwisku!Więc tego zadanie nie da się wykonac.