Zadania W Zb

Status
Zamknięty.

bimber12345

Member
To jest błąd gry, którego nie obejdziesz. Chyba że odnowa zaczniesz grać albo przereinstalujesz grę. Ale najleprzym wyjściem to wkurzanie się kiedy wyjdzie :mega" patch

Zielarz

New Member
chmm, może mi ktoś powiedzieć gdzie jest człowiek o imieniu Boris? bo mam questa z tymi podatkami i nigdzie go nie moge znaleźć :(

edit: dobra już znalazłem =]

misiek10

New Member
mam pytanie
bo jestem w Geldern i wykonałem wszystkie misje dla Inoga(znalazłem szpiega, zniszczyłem obóz orków itd). Teraz mam misje żeby iść z nim do Anoga, a jak do niego zagaduje to on odpopwiada "Zajmij się swoimi sprawami" co mam dalej robić??

MichałABG

Member
musisz porozmawiać ze szpiegiem z Trelis którego uratowałeś, on Ci powie o tajemniczym magu, musisz wykonać tą misje którą Ci zada, dopiero potem Inog z tobą pójdzie(przynajmniej u mnie tak było;))

Zielarz

New Member
chm, może mi ktoś powiedzieć co mam teraz robić jeśli chodzi o quest z czarnym magiem? przepytałem już tego Garana czy jak mu tam, czy mam teraz znaleźć to wzgórze ? :/ jeśli tak to gdzie ono jest ?;/

MichałABG

Member
ja nie szłem na to wzgórze, tylko poszłem do tego maga(jest w budynku naprzeciwko domu Thorusa) i poprostu go zabiłem;) potem porozmawiałem z tymi 3 orkami(Rudolpf i dwóch imion niepamiętam:)) i wróciłem do Inoga.

bimber12345

Member
Ale to nie jest wszystko. dziennik zadań nie zalicza zadania tylko Inog. Trzeba porozmawiać z "kolegami" clovisa w ten sposób wypełnisz misje dowiedz sie o magu czy jakos tak :p

Roshi125

New Member
wie ktoś gdzie jest jaskinia pod przylądkiem Don ? - chodzi o misje którą zleca paladyn w gothcie

edit: już wiem...

kolejne pytanie
gdzie jest ten artefakt przez którego jest choroba w vengardzie ?

bimber12345

Member
Artefakty znajdują sie między Ardeą a Vengardem. Musisz zevraż wszystkie a nie tylko jeden

Roshi125

New Member
ale ten obszar jest duży , obeszłem już kawałek i nie znalazłem może dokładniej ktoś opisze gdzie się znajdują te artefakty

MichałABG

Member
tych artefaktów jest 4 albo 5... wszystkie znajdują się w Ardei. poprostu popytaj ludzi w tym mieście...

Zielarz

New Member
eh, może mi ktoś powiedzieć gdzie znajduje się Ogit po przyprowadzeniu do Montery ? :/ bo mam z nim questa a nie moge go znaleźć ;/

haxo22

Member
Mam problem z misja poniewaz. Wykonalem juz te 2 zadania dla Oscha przyniesc mu ten amulet i zaniesc te miecze do tego kolo montery z obozu i powiedzial ze juz moge isc porozmawiac z thorusem a do thorusa mam jeszcze questa zeby tych orkow do kana zaprowadzic to ich zaprowadzilem. Poszedlem do Thorusa a on nie chce zemna rozmawiac. To poszedłem wziolem questy od kana i 1 znich to z jakims wiezniem musze isc do gabryjela to wziolem tego wieznia a on cos zebym go do jego zony wziol a pozniej do tego gabryjela czy cos to wziolem go do zony i teraz juz nie chce zemna isc do gabryjela a ten gabrych nie chce zemna gadac bez wieznia :unsure:

Mandalor

New Member
Tez mam tego buga z Orontiusem tyle ze ja go zaprowadzilem najpierw do Gabriela (po czym teleportowal sie nagle do kana) i jak chcialem z nim pogadac to nie bylo opcji zebym go zaprowadzil do zony.

MichałABG

Member
CYTAT(Zielarz @ 14-12-2008, 09:02) index.php?act=findpost&pid=206052
eh, może mi ktoś powiedzieć gdzie znajduje się Ogit po przyprowadzeniu do Montery ? :/ bo mam z nim questa a nie moge go znaleźć ;/

siedzi on na ławce, niedaleko kowala, w podstawowej części był tam magazyn do którego musieliśmy przynieść bodajże mleko i zboże. gdy wejdziesz do Montery od strony Gothy, to idź przed siebie, powinieneś go zobaczyć.

Zielarz

New Member
CYTAT
siedzi on na ławce, niedaleko kowala, w podstawowej części był tam magazyn do którego musieliśmy przynieść bodajże mleko i zboże. gdy wejdziesz do Montery od strony Gothy, to idź przed siebie, powinieneś go zobaczyć.

Dzięki Ci ! ;)

MichałABG

Member
CYTAT(Roshi125 @ 14-12-2008, 11:26) index.php?act=findpost&pid=206070
gdzie jest jaskinia z artefaktem? - zadanie zleca kowal w Ardei

jeżeli się nie myle to ten artefakt jest w Reddock, musisz wejść do środka i tam na samym dole będzie artefakt. tylko uważaj w tej jaskini, bo są tam takie potwory niby ludzie niby orki, miałem z nimi małe problemy.

bimber12345

Member
HAXO:
Te bronie masz zanieść orkowi Kosarowi po drodze zatrzymuje Cie Varik ( czy jakoś tak) i każe CI wrócić ze sprzętem do Thorusa. A z Orontiuem męczyłem sie jakieś 40 min zanim udało mi sie zaprowadzić do żony, gabriela. Ale i tak kretyn ciągle wraca do Kana<lol2>

zitasza

New Member
POMOCY!
bo nie wiem co zrobić;P a mianowicie... wykonałem zadania dla Lee... i teraz mialem pogadać z immanuelem...pogadałem... u nie chce isc ze mną i cos tam gada ze jest nie potrzebny bla bla bla... i Lee mi zniknął z tej sali tronowej...gdzie on teraz jest?

Dodam ze na Polanie tam koło gothy jest tylko Hanz z dwoma paladynami ;/ i nie ma Lee z nimi

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom