To jest błąd gry, którego nie obejdziesz. Chyba że odnowa zaczniesz grać albo przereinstalujesz grę. Ale najleprzym wyjściem to wkurzanie się kiedy wyjdzie :mega" patch
mam pytanie
bo jestem w Geldern i wykonałem wszystkie misje dla Inoga(znalazłem szpiega, zniszczyłem obóz orków itd). Teraz mam misje żeby iść z nim do Anoga, a jak do niego zagaduje to on odpopwiada "Zajmij się swoimi sprawami" co mam dalej robić??
musisz porozmawiać ze szpiegiem z Trelis którego uratowałeś, on Ci powie o tajemniczym magu, musisz wykonać tą misje którą Ci zada, dopiero potem Inog z tobą pójdzie(przynajmniej u mnie tak było)
chm, może mi ktoś powiedzieć co mam teraz robić jeśli chodzi o quest z czarnym magiem? przepytałem już tego Garana czy jak mu tam, czy mam teraz znaleźć to wzgórze ? :/ jeśli tak to gdzie ono jest ?;/
ja nie szłem na to wzgórze, tylko poszłem do tego maga(jest w budynku naprzeciwko domu Thorusa) i poprostu go zabiłem potem porozmawiałem z tymi 3 orkami(Rudolpf i dwóch imion niepamiętam) i wróciłem do Inoga.
Ale to nie jest wszystko. dziennik zadań nie zalicza zadania tylko Inog. Trzeba porozmawiać z "kolegami" clovisa w ten sposób wypełnisz misje dowiedz sie o magu czy jakos tak
Mam problem z misja poniewaz. Wykonalem juz te 2 zadania dla Oscha przyniesc mu ten amulet i zaniesc te miecze do tego kolo montery z obozu i powiedzial ze juz moge isc porozmawiac z thorusem a do thorusa mam jeszcze questa zeby tych orkow do kana zaprowadzic to ich zaprowadzilem. Poszedlem do Thorusa a on nie chce zemna rozmawiac. To poszedłem wziolem questy od kana i 1 znich to z jakims wiezniem musze isc do gabryjela to wziolem tego wieznia a on cos zebym go do jego zony wziol a pozniej do tego gabryjela czy cos to wziolem go do zony i teraz juz nie chce zemna isc do gabryjela a ten gabrych nie chce zemna gadac bez wieznia :unsure:
Tez mam tego buga z Orontiusem tyle ze ja go zaprowadzilem najpierw do Gabriela (po czym teleportowal sie nagle do kana) i jak chcialem z nim pogadac to nie bylo opcji zebym go zaprowadzil do zony.
CYTAT(Zielarz @ 14-12-2008, 09:02) index.php?act=findpost&pid=206052
eh, może mi ktoś powiedzieć gdzie znajduje się Ogit po przyprowadzeniu do Montery ? :/ bo mam z nim questa a nie moge go znaleźć ;/
siedzi on na ławce, niedaleko kowala, w podstawowej części był tam magazyn do którego musieliśmy przynieść bodajże mleko i zboże. gdy wejdziesz do Montery od strony Gothy, to idź przed siebie, powinieneś go zobaczyć.
CYTAT
siedzi on na ławce, niedaleko kowala, w podstawowej części był tam magazyn do którego musieliśmy przynieść bodajże mleko i zboże. gdy wejdziesz do Montery od strony Gothy, to idź przed siebie, powinieneś go zobaczyć.
CYTAT(Roshi125 @ 14-12-2008, 11:26) index.php?act=findpost&pid=206070
gdzie jest jaskinia z artefaktem? - zadanie zleca kowal w Ardei
jeżeli się nie myle to ten artefakt jest w Reddock, musisz wejść do środka i tam na samym dole będzie artefakt. tylko uważaj w tej jaskini, bo są tam takie potwory niby ludzie niby orki, miałem z nimi małe problemy.
HAXO:
Te bronie masz zanieść orkowi Kosarowi po drodze zatrzymuje Cie Varik ( czy jakoś tak) i każe CI wrócić ze sprzętem do Thorusa. A z Orontiuem męczyłem sie jakieś 40 min zanim udało mi sie zaprowadzić do żony, gabriela. Ale i tak kretyn ciągle wraca do Kana<lol2>
POMOCY!
bo nie wiem co zrobić;P a mianowicie... wykonałem zadania dla Lee... i teraz mialem pogadać z immanuelem...pogadałem... u nie chce isc ze mną i cos tam gada ze jest nie potrzebny bla bla bla... i Lee mi zniknął z tej sali tronowej...gdzie on teraz jest?
Dodam ze na Polanie tam koło gothy jest tylko Hanz z dwoma paladynami ;/ i nie ma Lee z nimi
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.