CYTAT(yeed @ 20-10-2007, 19:53) [snapback]156153[/snapback]
I się tu nadal nie rozumiemy ja wcale nie chwalę demokracji i nie mówię o tym, że jest super zajebista
tylko o tym, że lepszego systemu nie wymyślono......
Chyba nigdzie nie pisałem, że wychwalasz d***krację i mówisz, że jest "super zajebista"
.
Lord jeśli taki system według ciebie jest to podaj mi przykład bo ja nie znam takowego
Chociażby monarchia lub dyktatura, ale powody dla których są lepsze to chyba rozmowa na nowy temat (jeśli chcesz to możesz założyć, chętnie pogadam
).
Najwyraźniej nie jestem inteligentny albo moja inteligencja nie jest na twoim poziomie
Nie zrozumiem tego że młody człowiek opiera się na retoryce Marksa by uzasadnić swoje zdanie
i traktuje go jak jakiś autorytet....naprawdę przepraszam ale to za dużo jak na mnie.
Nie jest dla mnie autorytetem i nie opieram się na jego retoryce, chciałem tylko, jak już wcześniej mówiłem, pokazać jak ludzie pokroju Marksa wykorzystywali demokrację i dlaczego (między innymi) uważam, że to system bez sensu, a raczej zły system.
Dodatkowo w sumie odpowiedziałem na twój post ale nadal nie rozumiem czemu wyciągnąłeś wnioski, że ja twierdzę
jakoby demokracja uszczęśliwiała wszystkich..najwyraźniej nie czytasz moich postów dokładnie.
Wcale tak nie pomyślałem, to było taka luźna dygresja do twojego postu o amerykanach i stosunku do "ich d***kracji".