Witam Wszystkich

wuziu

New Member
No to lecimy jestem Remik mam 21 wiosen:p przez 3 lata grałem nałogowo w WOW-a i to wystarczy chyba :p
Teraz jak weszła nowa cześć Gothic to postanowiłem kupic nowego kompa i grę odbieram w czwartek wiec nie moge sie doczekac :p
A i co do miejscowosci to jestem z okolic Pszczyny. Musze troche ogarnac forum strasznie ciekaw jestem co i jak w Arcani na pewno jest juz jakis post o tym jaka droge obrac i czy grac wojownikiem czy magiem prosił bym o podrzucenie jakiegos linku ewentualnie :) z Gory dziekuje i sorki za spam i zajete miejsce xD pozdrawiam

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Cześć :)

Dawno nikt nie pisał w tym dziale więc każdy nowy temat może coś rozrusza;] Co do arcanii...przejrzyj całe podforum poświęcone tej części;) Znajdziesz tam wszystko czego potrzebujesz.
Korzystaj z tego co jest na forum i zostań tutaj na stałe bo warto :D

Electric Dragon

Majster
Weteran
Witamy kolejnego użytkownika. Z okolic Pszczyny jesteś, mówisz?

http://gothic.org.pl/forum/index.php?/membermap/

Oznacz swoją miejscowość na mapie użytkowników naszego portalu :)

Co do Arcani, życzę spędzenia miłego czasu przy grze. Może, jeśli nie grałeś w żadną z gier z serii Gothic, gra cię nie odrzuci.

wuziu

New Member
No w zasadzie przeszedłem wszystkie 3 częsci procz zmierzchu Bogow do tego juz nie miałem sił :p 1 i 2 chyba na wszystkie możliwe sposoby tak wiec troche mnie zaniepokoiła Twoja wypowiedz z Arcania jest az tak zle?:p

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
troche mnie zaniepokoiła Twoja wypowiedz z Arcania jest az tak zle?:p

W pryzmacie sagi to kaszana, natomiast jeśli patrzeć na nią oddzielnie to przyzwoity średniak w którego można zagrać by zabić czas przed Risen 2 ;D

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Witam witam ^^.

Pszczyna? Czyli można powiedzieć że jesteś 'swój' :). Całkiem niedaleko mnie mieszkasz, kojarzysz okolicę Nowego Targu/Suchej Beskidzkiej?

Co mam tutaj więcej powiedzieć, zostań z nami na dłużej i nie uciekaj..

wuziu

New Member
No mniej wiecej wiem gdzie to jest nie daleko :) no nie mam zamiaru uciekac jeszcze po spamuje tu troche xD

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Ze spamowaniem to nie przesadzaj, bo będzie kuku. Cenimy sobie poprawność i rozwijanie swoich myśli w postach dłuższych niż jednolinijkowe jeśli jest do tego okazja.

Do góry Bottom