No to tak.
"O grze"
Fabuła - kilka błędów, ale tekst jest akurat. Nie ma nic zaskakującego, nic, co przykułoby uwagę. Ot, taki suchy tekst.
Glosariusz jest mało czytelny, tu i tam brak przecinka, wszystko jest "wrzucone na kupę" i odechciewa się czytania.
Bestiariusz z 3 potworami, brakiem opisów i jednym niedziałającym screenem litościwie przemilczę.
Ekwipunek opiera się na przypuszczeniach, widać, że pisany był przed premierą gry, a po premierze tejże nie został nawet ruszony.
FAQ jest przestarzałe i zawiera trochę fałszywych informacji. Oczywiście błędy są, jak w każdym innym artykule, na przykład słowo po kropce zaczęte z małej litery. Błędy stylistyczne też się zdarzają.
Download... wisienka na torcie. Dwa uszkodzone obrazki (nie wyświetlają się), do tego po alternatywnym tekście wnioskuję, że to patch 1.2. 1.2? Ja gram na 1.3, więc pora zrobić update.
"Publicystyka"
Jedyne, co zobaczyłem, to recenzja. W oczy może rzucić się kilka screenów z Google Image (w tym jeden nie działał), ale to nic. Bardziej wpływającym czynnikiem na odbiór recenzji jest ilość błędó w tekście. Niestety, w tym było ich od groma.
Ogólnie skin na stronie jak i na forum jest bardzo ubogi. Nie spodobał mi się.
Do tego zastój z newsami. Gdzie info o patchu 1.3 i kolesiu, który jako pierwszy zobaczył wszystkie 16 zakończeń gry? W świecie Wiedźmina takie rzeczy są ważne.
Teraz, jako potencjalny użytkownik, w poszukiwaniu prawdziwych informacji i aktualnych newsów zwrócę się w stronę oficjalnego portalu poświęconemu Wiedźminowi 2. Jeżeli zaś będę chciał dowiedzieć się czegoś o potworach, bez namysłu odwiedzę konkurencyjną Warownię Starego Morza.