Wasz Styl Ubioru

Pele

Dowódca Straży Magów Wody
Więc zaczynamy. Temat dotyczy waszego stylu ubioru. W temacie piszemy jak się ubieramy elegant, skate, normal i takie tam.

To ja zaczynam.

Ja na co dzień ubieram się na normal czyli jeans, bluza i jakieś sportowe buty. Elegant dopiero wtedy jak jest coś ważniejszego to wtedy koszula spodnie w kant i pikolaki ;p.

Czekam na wasze wypowiedzi :)

Fahrenheit

Pimpu?
Ja się ubieram zwyczajnie. Mundurek do szkoły (niebieskie polo), pod spód inny podkoszulek, lub jakaś cieńsza bluza. Do tego jakieś bojówki. Elegancko to tylko od święta - konkurs przedmiotowy, akademia, rozpoczęcie/ zakończenie roku, nie wyróżniam się jakoś specjalnie ubiorem.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Ja się ubieram jakoś nie specjalnie błyszczącą ale mi tak jest dobrze, jeansy, do tego jakaś bluza, zwykle M żeby była troche większa ale nie za długa, no i do tego jakieś "cichobiegi" i jest super.

Vendetta

Deathproof
VIP
Ja noszę wszystko L ^^
Idę do szkoły- poszarpane jeansy, podarte trampki, czarna bluza... A do szkoły idę w skórzanej kurtce. Odświętnie to mam gajer i pantofle.
Czasem wezmę koszulkę z napisem "Ministerstwo Edukacji i Opieka Społeczna ostrzega: Szkoła może być przyczyną wielu groźnych chorób", albo moja ulubiona czarna koszulka z pitbullem^^

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Zima jak zamia, nie poszaleje się z ubiorem.
Ale jeżeli chodzi o letnie ubranie, to zacząłem lekkie eksperymenty (jak na mnie). W lamus poszły zwykłe podkoszulki. Koszula i do tego jakie jeansy. Oczywiście didaski. To moje letnie oblicze.
Ostatnio cenie sobie elegancję. Jak tylko sytuacja na to pozwala, zarzucam garniaczka, krawacik, wypastowane pantofle i jazda na dupy ;).

Jeszcze do mojej kolekcji brakuje mi jesionki lub skóry. I właśnie nie wiem, na co się zdecydować...

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
zig jak możesz to zainwestuj w oba :p

u mnie zależy od nastroju, pogody i okolicznosci gdzie trza ruszyc tyłek

na codzień -> jeansy, topik najczęsciej z niedużym dekoltem na ramiączka, lub zwykła bluzka z niewielkim dekoltem, na wierzch dopasowana rozpinana na zamek bluza z kapturem lub sweterek rozpinany z kapturem, i sportowe czarne buciki, kurtki letnie/wiosenne czy jesienno zimowe również bardziej sporotwe. latem bojówki lub inne spodnie letnie rzadziej jeansy, róznego rodzaji topy. bluzeczki, na wierz albo bluza, kurteczka ew sweter z kapturem i takie sportowe trampeczki albo sandałki

na luźne szkolenia i 'roboty' -> jeansy, elegantsze bluzeczki czy sweterki i oczywiście szpilki, czasem sportowa marynarka, jak chłodno tp zazwyczaj elegantszy płaszczyk lub kurtka

na oficjalne spotkania 'biznesowe' itp -> eleganckie spodnie + marynarka /czasami tzw babski gajerek/ i bluzka no i oczywiście szpilki, jak zimno to elegancki płaszczyk

w domciu płócienne spodnie najczesciej wyszarpane nogawki i tuniczka za tyłek, czasem dłuższa bluza jak bardzo zimno i oczywiscie dopasowany top pod spodem do tego zwykłe trampki zamiast kapci

kolorki niemal wszystkie byle nie dawały po oczach :p, kolorki dobieram w zależnosci od kaprysu ;)

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
zakładam co mam na wierzchu w szafie
co widać pewnie ale uj

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
zawsze tak samo

jeansy, t-shirt, bluza z kapturem i jakies buty co maja ksztalt jakby byly do nogi ale nie sa
jeansy nisko z przyzwyczajenia i dawnego otoczenia hopperkuf, chyba sie przestawie na luzne drechy
bluza xxl, choc rozmiar mam xl, wygoda swoboda
a t-shirt to sram jaki, moze byc i rushoffy w kiatulki

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
zakładam co mam na wierzchu w szafie
co widać pewnie ale uj

I to jak :)

Jak się czuję źle, to kocyk z misiem.
Jak fatalnie - prześcieradło.

A generalnie to latam na golasa.

Na serio, zwyczajnie. Parę osób widziało to co będę gadał. Napisałem posta żeby się trochę pośmiac.

nie każdy ciebie widział to co spamisz w temacie :p - abi
ty mnie widziałaś w swoich snach :*

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Styl ubioru... Ciekawy temat :p Niestety ostatnio z tego co widzę, mało jest tutaj nowych tematów do dyskusji. Ale przejdźmy do tematu. Mój styl? Proste, mam dwie pary spodni, jeansy ofc, chodzę w nich na zmianę :<. Do szkoły ubieram się różnie. A właściwie to nie :]. Jeden styl - jeansy i bluza z kapturem. Jeśli idę na trening lub mecz, przeważnie biorę jakiś dresik, żel na włosy i wio na panny :). Nie ukrywam że lubię nosić oryginalne rzeczy, nie czuje się lepszy od innych, ale dłużej się trzymają (trzeba przyznać)i ogólnie jakoś tak wygodniejsze. Oczywiście wszystko zakupuję w ciucholandzie :eek:, i tak nikt się nie dowie ;]
W skrócie mówiąc jam jest obdartus, po domu chodzę miesiąc w jednych ciuchach, do szkoły zresztą to samo.

Taka fleja z Asa :)

Pozdrawiam

Dzyl

El Principe
Jeśli chodzi o mój styl ubioru to jest on zwyczajny tak jak przeciętnego człowieka. Jeansy lub dresy, t-shirt, bluza najczęściej z kapturem, buty sportowe. W gajer nie lubię się ubierać nawet jak jest święto jakieś. Nie lubię chodzić w gajerze, jakoś źle się w nim czuję. Nawet na zakończenie roku szkolnego czy na rozpoczęcie nie idę w gajerze tylko w jeansach, białej koszuli i zwykłej bluzie xD

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Ogólnie ubieram to co mam w szafie, nic oryginalnego, chociaż czasem lubię coś innego. Ubiór pospolity, taa tak można nazwać to co ubieram.
Lubię bardzo też w garniturze chodzić, tylko niewygodnie auto się w nim prowadzi, a tak to jest bajer : ]

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Garniak? I hate it.

Ubieram się luźno, jak chce. Spodnie nisko w kroku(nie aż tak żeby zabijać się w biegu do autobusy jak ten murzyn w kawale), z czasow jak sie było joł elo skejtem. Wygodne to i lubie tak. Do tego sa to najczęsciej bojówki, nie znosze jeansów. T-shirty? Stare upodobnia były koszulki z nazwami zespołów, ale teraz nosze prawie każdego koloru. Obuwie? Butki skejtowskie raczej czyt wyżej. Lub glany. Zależy od nastroju. I czasem jak bojówki w bardziej ludzkim rozmiarze(tj bardziej dopsaowane, anie luźne) to w glany wpuszczone. Bluzy za duże i głownie czarne. I kurtki typowo wojskowe. Obdartus. ale w tym czuje się dobrze. Ostatnio zalożyć koszulę mi się zdarza. ALe tylko czarną.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Ubieram się luźno, jak chce. Spodnie nisko w kroku(nie aż tak żeby zabijać się w biegu do autobusy jak ten murzyn w kawale), z czasow jak sie było joł elo skejtem. Wygodne to i lubie tak. Do tego sa to najczęsciej bojówki, nie znosze jeansów. T-shirty? Stare upodobnia były koszulki z nazwami zespołów, ale teraz nosze prawie każdego koloru. Obuwie? Butki skejtowskie raczej czyt wyżej. Lub glany. Zależy od nastroju. I czasem jak bojówki w bardziej ludzkim rozmiarze(tj bardziej dopsaowane, anie luźne) to w glany wpuszczone. Bluzy za duże i głownie czarne. I kurtki typowo wojskowe. Obdartus. ale w tym czuje się dobrze
To samo z tą różnicą że lubię czasami dżinsy założyć i ubieram często koszule ostatnio akie fajne, kolorowe. A i lubię garniaki ;] uwielbiam tez czasami obrać moją marynarkie ;] do dżinsów i koszula do tego i jest git majonez.

Karpielek

VIP
VIP
Najczęściej ubieram się w niebieskie jeansy,(uwielbiam Americanosy i Big Stary :D)czarne buty, najlepiej maratony i koszulki polo, a jak jest zimno to sweterek lub bluza z kapturem, ale nie może być długa ;p
Jeśli jest jakaś okazja(ślub czy cuś) to ubiorę garniaka.

daria

Szejn
Weteran
Ja chodzę ubrana jak każda, normalna nastolatka :p
Jeansy, nie dzwony(najlepiej cropp i house, bo najbardziej mi się podobają jeansy tych firm), do tego bluzeczka zwykła, na to rozpinana bluza albo bluza wkładana przez głowę. Na cieplejsze dni brązowa. materiałowa kurteczka Nike, na zimniejsze kurtka puchowa. Co do butów, to delikatne zawsze adidasy, nie lubię takich "wysokich".
W okresie letnim, to klapeczki, japonki, krótkie, białe spodeneczki, bluzeczka, opalenizna i w drogę :p

Przyznam się, że bardzo lubię nosić oryginalne ciuchy, szczególnie firmy Nike. Nie, że szpan ani nic, po prostu dobrze się tak czuję, a że rodziców stać i nie mają nic przeciwko to sobie kupuję.
Buty muszą być Nike, bo u mnie zwykłe buty ( czyt. nieoryginalne) wytrzymują max 1,5 miesiąca. poza tym lubię bardzo bluzy i bluzki Nike, wchodząc do sklepu Nike czuje się jak w siódmym niebie ^^

Pozdrawiam, Daria.

Jedi

Caporegime
VIP
Ogólnie ubieram to co mam w szafie,

Kiedys sie zakradnę i powieszę ci w szafie foliowy niebieski worek :D

U mnie ogolnie to zależy co robię,

Jesli wychodzę do pracy to gajerek, płaszczyk,koszula, krawat średni węzeł azjatycki albo podwójny, neseser, laczki na poler i jest git ;) /Skórzane rekawiczki jak pizdzi jeszcze ;p/
A jako że do pracy wychodzę najczęsciej to jest to moj główny strój :p

Ogólnie jak mam gdzieś iść normalnie, albo do jakiegos klubu/baru to luzne, szerokie jeansy, bluza xxl albo xxxl (normalnie mam xxl), czapka jakaś, i buty DD, Kurtka Zimowa też luźna :p Ogólnie lubie czuć się swobodnie.

W lecie ubieram sie jak mi wygodnie,

jakies krótkie spodenki (najczesciej czerwone szelesty :p), czasem jeansowe spodenki, i jasne t-shirty luźne, białe buty - zawsze czyste :p

Pozdro Jedi

doctor

Wariat
Weteran
Styl ubioru ? roznie :p zalezy od okazji...

Na grzebanie w garazu przy samochodze wole dresy i bluze kapturem zeby nie krepowac ruchow :)

Do pracy oczywiscie Jeansy albo jakies inne materialowe spodnie (gladkie) plus koszula albo sweterek, albo jakas bluza rozpinana (bez kaptura) ;)

W domu miekki dresik ;)

Na impreze najczesciej koszula albo sweterek i jeansy ;)

Paski ? Obecnie skorzany elegancki, mam tez parciany do bardziej luznego ubioru.

Na dwór dopasowany płaszczyk z kaszkietem :)

Buty? firm sportowych ale normalne a nie jakies do biegania czy kosza... ;)
najczesciej Pumy. choc niedawno upatrzylem Lacosty albo Kangola

mickos42

Member
Nic specjalnego, spodnie jeansy czy dreski, bluza i moje super buty :p

Do góry Bottom