Wasz Styl Ubioru

Gael

New Member
Mój styl to:
-Czarne bojówki.
-Desanty.
-Czarna koszulka/bluza prosta
-Czasami jakaś jaśniejsza koszula na wierzch.
-Na zimę płaszcz wojskowy, lub pilotka. A na wiosnę i zimniejsze letnie wieczory to Kurtka wojskowa Flectarn w maskowaniu Bundeshwery.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Gael, możesz zapodać tu swoje zdjęcie w takim ubiorze? Twarz możesz zamazać. Ciekawi mnie, czy cię po mieście nie mylą z oddziałami SS ;).

Ja po różnych "próbach" powróciłem do klasycznego dla mnie ubioru - t-shirt, ewentualnie koszula, jeansy, adidasy lub połbuty (w zależności od tego jakie jeansu no i czy koszula). W bluzach nie gustuję, ewentualnie sweter. Jednak na chłodne letnie wieczory zarzucam t-shirt i na to moja nowo zakupione kurtka skórzana, i'd like that.
Do tego jakaś błyskoteka w zależności od okazji - zegarek, pasek (z klamrą), łańcuszek. Bez przepychu.

sebogothic

New Member
Ubieram się tak jak większość z was. Czyli klasyka niebieskie jeansy, t-shirt, bluza z kapturem, białe adidasy.
W domu noszę jakieś stare dresowe spodnie i t-shirty.
Jak się robi zimniej bluza z kapturem ląduje do szafy a zastępuje ją sweter albo bluzka i kurtka. A adidasy zamieniam na trapery.
Ogólnie to nie przywiązuję uwagi do ubioru i jest mi obojętnie co mam na sobie byle było czyste i nie odbiegało od ogólnie przyjętych norm ^^
Gdybym miał ubierać się zgodnie z samopoczuciem, czy pod względem muzyki, której słucham to ubierałbym się jak skrzyżowanie metala z gothem. Oczywiście bez żadnej ekstrawagancji, raczej wszystko byłoby nienachalne i stonowane.

Do góry Bottom