Wasz Normalny Dzień

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Jaki jest wasz normalny dzień?
Ale umówmy się, że nie uwzględniamy szkoły, także nie piszcie waszych planów lekcji. Piszemy co robimy zwykle po szkole i w weekendy.

No więc ja:
Po szkole zwykle kupuję sobie Przeglad Sportowy, czytając go jem obiad i oglądam telewizję. Później odrabiam lekcję, coś się pouczę ale nie koniecznie :D , potem dalej coś obejrzę, ewentualnie włączę komputer i w coś zagram. Wieczorem obejrzę swój ulubiony serial, kompię się i idę spać. Zasypiam natomiast słuchając swoich ulubionych kawałków na swoim mp3 słuchając zawsze tego utworu: http://pl.youtube.com/watch?v=hRX8KVDc_4E . Wspaniale się przy nim zasypia choć na Youtube jest tylko jego połowa bo pełna wersja zajmuje 22 minuty!

szczurek

Menda serowa
Weteran
Ide sobie do sklepu zrobić zapasy na najblizszy dzień. Przychodze do domu i w zależności od tego czy zostane "zawołany" czy nie siadam do kompa albo do tv. Około godziny 19:00 zmywam się z domu ( zazwyczaj ), wracam około 21:00 i siadam na kompa ;p Potem spać and so one and so one.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Mój zwykły dzień? Jak to zwykły dzień, nic specjalnego.
Po powrocie z budy od razu odrabiam lekcję i w miarę potrzeby uczę się. Wolę mieć to z głowy. Wtedy mam resztę dnia "wolną". Potem najczęściej siadam przed monitorem i uruchamiam komputer. Pierwsze co robię to zaglądam tu. Po około 2 godzinach robię sobie przerwę na ćwiczenia (głównie brzuch i trochę "pompek"). No i co dalej. Czasami obejrzę coś w TV, czasami z powrotem do komputera. I tak do wieczora. Lubię wieczorem obejrzeć dobry film, tak więc jak coś ciekawego leci w telewizji to oglądam to. W przeciwnym wypadku zostaje mi komputer. Pisząc to zakładam, że cały dzień nie mam nic konkretnego do roboty, co się raczej rzadko zdarza.
A w weekend..
W sobotę często wyskakuję na party. Lubię potańczyć po 2-3 browcach (na sucho zabawa nie ta...).
W niedzielę jeździmy skuterami z kumplami. Czasami wyskoczy sie do baru, na "zdrową żywność", pograć na maszynach, czasem bilard. Raz na jakiś czas wyskoczę do kręgielni.
Takie to życie. Dzień za dniem i nawet się nie obejrzymy kiedy dostaniemy pierwsza emeryturę (jak dożyjemy oczywiście).

Akasemis

Member
Na początku, wstaję i myje się (prysznic) siadam na godzinkę do kompa,potem brat godzinkę,potem znowu ja,o 15:00-:17:00 ide na dwór lub na miasto z kolegami ( no chyba że pada deszcz,bo jak pada to siedzę w domu)przychodzę gdzieś około 17:30 i włączam komputer,na godzinkę lub dwie,potem (20:30)brat przyłazi do chaty i zaczyna się kłócić, 20:30-21:30 gra brat,potem ja pogram godzinę i śpiochać :D (czasami jeszcze może z godzinę pooglądam telewizję)

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
U mnie to niemalże każdy dzień jest taki sam (prócz sobót i niedziel). Rano wstaję ok 6.30. Prawie obejdę do piekarni po świeże bułeczki no a gdy zaspokoję swoje potrzeby idę do szkoły. Gdy wrócę najpierw jem obiad. Gdy już się najem siadam na kompa. Najpierw włączam GG aby sprawdzić wiadomości a później wchodzę na G. up i kilka innych stron (nie chcę reklam robić). Gdy tak posiedzę z godzinkę to idę grać z kumplami na boisko. Wracamy tak ok 16-17. Wtedy odrabiam zadania i uczę się. Gdy już wszystko zrobię mam czas wolny. Wtedy idę jeszcze tak na pół godzinki na podwórko aby poćwiczyć grę w piłkę (lubię sobie trenować). Później w domu czasem walne sobie ze 100 pompek i brzuszków po czym wracam na kompa. Wtedy do nocy siedzę przeważnie tu - na gothic up. Jeżeli jest jakiś mecz no to oglądam. Lubię też ciekawe filmy, ale na TVP nie ma przeważnie nic ciekawego. Oczywiście gdy pada to nie idę na zewnątrz.
Opisałem wszystko dość dokładnie : P

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Wstaje [+ wszystkie czynności z tym związane) (6.30) >> sklep (6.45)>> szkoła (7.25 - 14.00) >> komp na godzinę >> obiad (15-16.00) >> tv (17.00)>>
teraz tak:
- latem: boisko do nie wiem której, z 4-5h dziennie
- zimą: raczej komp, albo śpię ;]
>> komp (od 22.00 do ...) >> spać i znów to samo ;]

W sobotę to jeszcze tam coś na dworze popracować, a w niedziele do kościoła o 11 ;] .

Wiadomo, to taki wzorcowy dzień, przeważnie wszystko robie o innych godzinach, albo w innej kolejności ;]

halek

Member
Wstaję rano, idę do szkoły, wracam ze szkoły, jem obiad, później nauka, zwykle połączona z siedzeniem przy kompie, kąpię się, spać. Jak mam czas to pogram na basie albo poczytam książkę. W weekend wstaję w południe, siedzę przy kompie, gram na basie, wieczorem wychodzę z kumplami.

Dark Shadows

Active Member
Od rana do popołudnia (koło 15) męczę się w szkole. Potem męczę się w autobusie. Następnie męczę się idąc do domu. Znowu męczę się wchodząc po schodach. :p No a potem to zależy od nastroju. Raz gram, raz oglądam tv, raz słucham muzyki, czasami bywa, że odsypiam, a bywa i tak, że nie kontaktuje ze światem i tylko siedzę nic nie robiąc.

Kolo 19 robie lekcje, jak trzeba to się uczę i może jakiś film na koniec dnia.

Podobnie jak Boom zasypiam ostatnio przy muzyce.

Ps: Boom fajna muzyczka. :)

Blair

Członek #RN
VIP
Ranek:
Wstaje, oporządzam siebie i pokój, wychodzę z psem, następnie podążam do sql.

Po Południu:
Wracam ze szkoły, wychodzę z psem. jem obiad. Potem albo gram na basie jakieś 4 h bądź idę na próbę bądź na lekcje nutek albo idę się spotkać z dziewczyną (zazwyczaj to drugie częściej).
Jak zrobię to wszystko to jest ok. godzina 18 - 19. Uczę się 1h - 1,5h.

Późny wieczór/Noc:
Szwendam się z kumplami albo siedzę na kompie.

w przerwach w tym wszystkim siedzę na kompie ofc. ;)

switek17

Member
W ciągu ostatniego tygodnia moje życie się zmieniło. Koniec ze szkołą to i dłużej w domu siedzę. No to lecimy.

Wstaję ok. 10. Szybkie śniadanko i odwiedziny w łazience. Potem siadam do kompa i sprawdzam co userzy od rana naspamili. Pierwsze na odstrzał idzie GRev, potem forum serwera Millioke i wreszcie GUp. W międzyczasie sprawdzam basha i newsy na wp.pl o F1. Na GUp trochę siedzę, zanim wszystko poczytam.
Teraz (trochę wybiegam w przyszłość) teoretycznie przygotowuję się do matury. Polski, matma, gerga i niemiecki. Dłużej niż 2h nie daję rady, więc ok. 13 robię przerwę. Sprawdzam znów fora, siedzę na GG. 14 zwala się rodzina do domu. Wypad na dwór z kolegą. Czas na fajkę itp. Wracam na obiad. Potem znów do kompa. Przy dobrych wiatrach siadam jeszcze do książek, max 1,5h. Pod wieczór znów wyjście na dwór. Gdy wracam kolacja i do 24 (lub dłużej) siedzę na forach. Spontanicznie znajduję czas na granie w Counter Strike i kłótnie z siostrą.

Ok, teraz weekend. Wstaję późno (wiadomo, w pubie do północy i potem jeszcze komp). Sobota- trzeba sprzątać. Potem już czas wolny. Co 4h siadam do kompa (chyba, że któreś z rodzeństwa ma szlaban, to częściej). W niedzielę wszystko normalnie, tylko o 18 do kościoła. I znów nowy tydzień.
Tak mniej więcej do końca matur będzie. Potem do końca maja wyjazdy. Od czerwca pracuję i zapanuje w mym życiu rutyna ;)

edik

Member
Ja po przyjściu ze szkoły jem obiad potem ide na chwilę do kompa, jak mam taką potrzebę bądź chcę coś zrobić to ide do mojego domowego "laboratorium", potem robie lekcje a potem do wieczora pry kompie a za plecami idzie telewizor i jednym uchem go słucham.

mogget

forumowy obibok
VIP
pobudka(7:15), szkoła do 16, pozniej znowu czekanie w szkole do 17:30... powrót do domu, obiad, nauka + komp/książki, znowu coś zjem i znowu komp, prysznic i w kime i znowu :p w losowe dni tygodnia gra w nogę z 2-3h a w weekendy to pobudka w południe a wieczorem do któregoś brata :p

CYTAT
a bywa i tak, że nie kontaktuje ze światem i tylko siedzę nic nie robiąc.

to robię przez większość czasu w szkole i w domu xD

skimmer

New Member
To tak wstaje około 7 ubieram się jem śniadanie wychodzę do szkoły po powrocie z budy (16:00)jem obiad, oglądam tv do tak około 17 i siadam na kompa godzinka COD 2 przez neta pozniej(18:00)pisze na GG do kolegów (19:00) najczęściej gram w losową grę z mojego biurka(g3' civ4' nfs ps' gow i takie tam kończą około 21:30 Idę się kąpać i Idę spać (prawie zawsze zapominam o zadaniu domowym więc wstaje o 22;00 i je odrabiam :D po odrobieniu zadania Idę spać.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Zwykły dzień ... pobudka zawsze rano koło 6. Szkoła. Po szkole obiad i trochę przed komputerem posiedzę. Potem, albo gitara albo nauka albo na przemian. Potem albo jest już noc i idę spać albo idę oglądać jakiś dobry film jeśli takowy leci w TV. Czasami czas na naukę zajmują mi zajęcia dodatkowe albo czytanie książki gdy tydzień albo dzień są luźniejsze pod względem szkoły,
Wikend natomiast wygląda mniej więcej tak. Raz na jakiś czas idę się przejść na dwór ze znajomymi.
Pobudka koło 7 rano, max 8. Nie lubię długo spać. Śniadanie, sprzątanie i znowu gitara albo książka albo nauka. Wieczorem przeważnie gdzieś wybywam. Pub, koncert albo poszwędać się ze znajomymi. Jak ładna pogoda to i na rower czasami wyjdę. ;]

Phantom Lord

Active Member
Zwykły dzień? Wracam ze szkoły do domu, czasami mam jeszcze potem jakieś dodatkowe zajęcia. Poza tym uczę się około godziny dziennie, na razie w pełni mi to wystarcza. Staram się codziennie grać na gitarze, zwykle spędzam też godziny przeszukując internet w poszukiwaniu sprzętu gitarowego. Na komputerze gram dość długo (jak dla mnie 2 godziny to długo), chyba że mam coś naprawdę ciekawego, wtedy gra zajmuje mi całe dni. Wieczorem często siadam przed telewizorem, a potem siusiu, paciorek i spać. W weekendy zaczynam zwykle grą na gitarze, potem jem śniadanie i wychodzę na dwór, pobiegać, postrzelać z wiatrówki, iść na trening łucznictwa... A o 17.00 jadę na próbę zespołu. Wracam o 22.00 i nie czuję uszu.

Lord Fergan

Member
Mój zwykły dzień zaczyna się tak: Wstaję o 7:00, idę się umyć, potem ubieram się i pakuje książki, schodzę na dół do kuchni i jem śniadanie. Jak je zjem, to idę do szkoły.

W szkole zaczynam lekcją polaka<i jak zwykle facetka przepyta z liczebnika>. Po lekcjach idę na kółko strzeleckie<uczę się strzelać z łuku>. Potem wracam na chatę o 15:39. Jem obiad, po obiedzie przebieram się i odrabiam lekcję. Po odrobieniu lekcji zmywam naczynia<mama daję mi 7 zł za zmycie naczyń w jeden dzień>, po umyciu naczyń siadam do kompa o godz. 16:20 - 19:50. Potem idę na podwórko spotkać się z kumplami, idziemy albo do sklepu z pumy i coś sobie zwykle kupuję. Wracam o 21:00. Oglądam telewizję do 22:00 i potem idę na kompa o godz. 23:00 - 01:00, o tej godzinie idę spać.

Bubda

Member
Jak jest zimno.

6:30-pobudka
7:00-śniadanko
7:20-toaleta itepe
7:30-do szkoły
8:00-15:00-szkoła
15:30-obiadek
16:00-na kompa na moment
16:20-20:00-nauka-.-
20:00-21:30-gadu-gadu, fora, czas dla siebie
21:30-1 odcineczek bleacha
22:00-prysznic
22:30-książeczka
23:00-spać

Jak jest ciepło. :D

6:30-pobudka
7:00-śniadanko
7:20-toaleta itepe
7:30-do szkoły
8:00-15:00-szkoła
15:30-obiad
16:00-21:00-dwór
21:00-21:30-gadu-gadu
21-30-bleach ;)
22:00-prysznic
23:00-xx:xx-nauka(zwykle do 3 w nocy xD)

Falka

Member
6rano (czasem 9,10,12) pobudka, później szybko na autobus do pracy, tam 8,6,4 godz. ciągłego ślęczenia przed komputerem i grzebanie we Flashu, Photoshopie,Corelu, bazach danych, morze wylanej kawy/herbaty, później do domku, spacerek z psem, kolejne kilka godz. przed komputerem i spać. A jeszcze czasem znajde trochę czasu na dręczenie sąsiadów grą na elektryku : D

igor1988bb

Member
Mój normalny dzień?
6-00 Pobudka a pózniej ubieram sie i myję
6:10 kawa i papieros
7:00 wyjście z domu bo o 7:20 autobus
7:40-14:00 Kurs na pracownika wykańczania wnętrz
14:20 Autobus do babci
14:45 Jakiś serial w telewizji
16:20 Autobus
17:00 W domu i karmie psa
17:10-00:30 Komputer a pózniej sen.

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
pon-czwartek
wstaje o 7
szkola srednio do 15 (zdarza sie ze wracam po 13, czasem po 18, w czwartki amm na 12 dopiero ;p)
piwko czy dwa, joint lub papierosy ze zmieniajacym sie stale towarzystwem ;p
obiad, tv, piedolenie online w starcraft 2 (uzaleznilem sie kuhwa) ;p
dalej starcraft i troche cwiczen, triceps, biceps, brzuch
jak sie nie wezme na godzinke czy pol do nauki, to wciaz starcarft, tv zawsze on
kolacja i potem ewentualnie spotkanie z kumplami i kilka piwek
jak nie to starcraft
starcraft
pompki i tv
spac ;p

piatek, sobota i niedziela - roznie, 'est nieco treningu, nieco chlania i sporo starcraftu ;p no i nuaka jak sie znajdzie czas xddd

Do góry Bottom