Wasz Normalny Dzień

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Nie sądzicie, że powinniśmy żyć tak, aby każdy dzień różnił się czymś od poprzedniego ?

Monotonia dnia codziennego zabija frajdę, dlatego raz wstaje lewa nogą, a raz prawą. ;]

Napisalibyście lepiej co robicie lub zastanowić się co powinniście zrobić, żeby uniknąć opcji "standardowego dnia"

Kamil96p

Member
No to tak :
jeśli jest lato albo jest ciepło to gdy wracam ze szkoły to coś jem a potem idę na boisko, no i gramy sobie z kolegami tak do 21 albo nieraz trochę wcześniej kończymy ,z obiadem to mam różnie ,zależy kiedy mama przyjedzie z pracy .Nieraz idziemy też do sklepu i kupujemy z jakieś 3 kilogramy chipsów i idziemy do domku na drzewie ;p Jak już wróciłem do domu to robię sobie kawę i coś pysznego do tego ;p potem siadam przed kompa ,potem jak już tak posiedzę ze dwie albo 3 godzinki to idę "wziąć się za naukę " jak już odrobię lekcje i się pouczę trochę to siadam przed tv i oglądam jakiś fajny horror ,spać idę około 3,4 w nocy a rano wstaję około 6:40 ;p

Jeśli jest zima i jest śnieg na dworze to jak koledzy mają czas to łazimy i się wygłupiamy , w poprzednią zimę udało się nam wejść na przystanek :D (przystanek unas jest bardzo wysoki) albo jak są ostatki to zawsze wkurzamy diabełka : D no i co tam jeszcze... Jeżeli koledzy nie mają czasu to siedzę prawie cały dzień przed kompem i się nudzę. Spać idę o 1 w nocy ;p

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Wstaję o 7, śniadanie, na 8 do szkoły, o 15 jestem w domu. Obiad, chwila odpoczynku i na 16 prywatne lekcje (tak, codziennie od poniedziałku do piątku). Jak wrócę to średnio półtorej do dwóch godzin na naukę i odrabianie tego wszystkiego. Później trochę grania na kompie, tak z godzinkę gry na gitarze, ze 2 razy w tygodniu trochę poćwiczę. Gdzieś koło 23 idę się myć, potem ponad 2 godziny czytam książkę ;d. Ogólnie to wszystko wypełnione jest przerwami w postaci czytania czasopism, przeglądania bezsensownych lub sensownych stron w internecie, łażeniem w kółko po domu ;p. I bez przerwy przy tym wszystkim słucham muzyki.
W soboty czasem się umówię ze znajomymi, jak nie to wychodzę na dwór się dotlenić, postrzelać z wiatrówki. No, nauczę się wszystkiego, przynajmniej pobieżnie, a potem dużo gram na gitarze i dużo w gry komputerowe.

Aha, codziennie staram się zrobić jakąś rzecz, choćby najmniejszą, której nie mam w rutynie, żeby trochę to wszystko urozmaicić.

Ave

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
hmm... powaleni jesteście jak śpicie po 3-4 godziny.
niestety rutyna mnie powala, wstaję 6 lub 7, czynnosci poranne i won do szkoły... w domu jestem z powrotem 4 lub 5.. i po tych paru godzinach w szkole muszę sobie odpocząć, bo przecież cały czas "pracować" nie mogę - i nie wiem, na przykład słucham muzyki, obijam się, poćwiczę, pójdę pobiegać, pogram, zjem coś, przerwa.. na wyciszenie, czyli czasem po prostu położę się na łóżko..wieczorem ewentualnie jak coś wykonalnego muszę zrobić do szkoły to zrobię.. i spać idę, z założeniem że najpóźniej o 23 bo inaczej to następnego dnia wyczerpany będę... tak w tygodniu. a w weekendy bywa różnie ;]

Randal

Banned
Nic specjalnego: (Sobota)

Wstaje około godziny 6.
Wchodzę na kompa i gram do śniadania.
Porannna toaleta.
Śniadanie.
Po śniadaniu idę pograć w piłkę z chłopakami.
Wracam na krótko przed Obiadem.
Obiad.
Siadam na kompa i siedzie na forum albo w coś zagram.
Wypad na miasto, ewentualnie do dziewczyny.
Kolacja.
Ulubione Seriale.
No i do łóżka, spać.

Binek7

Member
W tygodniu, no to budzę się o 7, załatwię poranną toaletę, wypiję herbatę i lece do szkoły, w szkole 7h do 14.20. Około 14.40 jestem w domu no to trochę pogadam z rodzicami, zjem obiad i idę pograć na kompie. Następnie albo idę spotkać się z dziewczyną, albo ona przychodzi do mnie i teraz to już mi szybko leci i za nim się obejrzę jest już 21-22. Spać chodzę przed 24 po umyciu się zjedzeniu 3 kolacji (nie mam nadwagi :)) Lekcje odrabiam w szkole, a jeśli mam jakiś sprawdzian to na siłę trochę czasu na naukę znajdę.
W sobotę to nie za bardzo mogę opisać bo rzadko robię to samo. Jedyne co jest podobne to to, że do domu wracam ok godziny 2-3 w nocy. Czasem nigdzie nie pójdę to sobie trochę na komputerze posiedzę albo poczytam jakąś książkę. :)

Gael

New Member
Opisze wam mój wakacyjny Plan dnia.

10.00- Wstaje, idę pod prysznic i śniadanie z kawą
10.30- zazwyczaj mały spacer z psem, lub bieganie.
12.00- dopadam do kompa. Czytam mangę, gram w jakąś gierkę, lub siedzę na forach.
13.00/14.00- przychodzi dziewczyna lub ja idę do niej.
21.00/22.00- idę odprowadzić dziewczynę i wracam do domu.
21.30/22.30- Dochodzę do domu, siadam do kompa i gram, gadam lub oglądam.
02.00-03.00- Idę pod prysznic i spać.

Do góry Bottom