QUOTE (IMac... @ 12-08-2005, 15:30) gram w NWN więc pewnie z 10
Oj to coś z Tobą nie tak, bo 10h powinineś siedzieć przy NWNie, jakbyś normalnie wogóle nie tykał kompa
najlepiej to mogliście Sobie obejrzeć na MTV "True life: I'm a gamer" to dopiero mądrość na temat grania, zacytuje niektóre fragmenty
"Gdy trenuje do turnieju granie staje się dla Mnie czymś normalnym jak chodzenie i jedzenie"
"To nie nałóg, to styl życia"
"Najpierw jedni idą do pracy, a ci drudzy grają, potem ci drudzy idą na nocną zmiane, a my gramy"
"Zazwyczaj na tym stanowisku spędza się maksymalnie pół roku, my już tu pracujemy trzy lata"
They're gamers
A co do Mnie to jestem uzależniony i wcale Mnie to nie cieszy, chciałbym skończyć z tym, ale szkoda Mi kasy, którą wydałęm na te wszystkie gierki
poza tym wogóle jest u Mnie nudno, kiedyś chodziłem z kumplami psuć rudery(w tym wypadku spaloną stacje kolejową), teraz wogóle moich kumpli nie widuje, tylko tych ze szkoły, ale Ja chodze do innej szkoły oddalonej ode Mnie i Ci kumple z podwórka chodzą do innej, ale teraz idę z nimi do tego samego gimnazjum, więc może sytacja się poprawi, w sumie to i tak włóczenie się po dworzu i rozwalanie Zgierza Północ
było naszym jedynym zajęciem, a tak to tylko chodziliśmy to czyjeś chaty i sobie graliśmy, więc wiadomo, czemu przed kompem siedze
zaniedbuje przez to naukę z roku na rok coraz trudniej Mi utrzmać czerwony pasek, a to czego się nauczyłem zapominam przed kompem(na szczęście wymyśliłem sposób
trzeba grac w gierki w obcych językach co nam takowy szlifuje, rejestrować się i udzielać na forach, gdzie są mąrdzy ludzie wtedy jako tako stajemy się mąrdrzy oraz ustawić Sobie jako stronę startową stronę na której są nowości ze świata, wtedy wiemy co się na świecie dzieje
i tak nasz nałóg może stać się trochę przydatny
), Moje samopoczucie do najlepszych nie należy bo wiem, że bez kompa stane się kimś zupełnie innym(a Ja tak lubie w cRPG grac postaciami niezależnymi od ekwipunku
czarownik&mnich& kapłan z mieszanką jednego z poprzednich lub czarodziejem
rządzą
), ale Sam nie wiem, czy chce być kimś innym(kobieta i komputer się nazajem nie zastąpią
)