Users Vel. 6

Status
Zamknięty.

Dark Shadows

Active Member
Chyba można zacząć nową edycje. Wprawdzie 2-3 miesiące temu były debeściaki, ale znany i lubiany Users był dawnooo temu. :p

CYTAT
Zasady znacie, typujemy 6 userów których najbardziej lubimy. Gdy podacie więcej osob (można podać poza konkursowe jak ktoś chce) to głos jest nie ważny. Dodam także, że można głosować tylko na osoby które od 01.12.2006 napisały choćby jednego posta, bede sprawdzał aż do bólu! Konkurs trwa do 23.59 30.07.2007. (Macie 12 dni na decyzje) Głos ma być podparty uzasadnieniem(jak nie bedzie go to wiadomo ;])!

Opis copyright by Jodełko. :D Z drobnymi zmianami (data głosowania itp.) by DS. :p Sprawdzaniem tym razem zajmę się ja.

1. Jay_Kay - za to, że nawet jak mieliśmy inne zdania nie musieliśmy się kłócić, za długie(czasami aż za :D) rozmowy na gg, zawsze wysłuchał, pomógł jak coś i można z nim pogadać o wszystkim. Przez jakiś czas nie gadaliśmy, ale ostatnio znów coś tam piszemy. Pozdrowienia dla ciebie.

2. halek - no to jest gość. :p Długie partyjki snookera - bezcenne. ;) Rozmowy na czacie również. Po prostu można z nim pogadać o wszystkim prawie zawsze i wszędzie. W porządku user. :)

3. G_F - no ostatnio jakoś mało gadamy, ale to moja wina, bo bywam na gg raz na ruski rok. Tak jak ludzie wyżej. Można z nim pogadać, pośmiać się i powkurzać na noobów. :D

4. Sever Sharivar - za stare czasy. Za dawne rozmowy na czacie (przed hakiem), chyba kiedyś nawet na gg no i za samą ciebie.

5. Kacperex - za forum, za stronę, za to, że jesteś i utrzymujesz dla nas gup. Dzięki ci za to.

6. Jodełko - za to, że wprowadził mnie do mojej pierwszej gildii (magowie) i za rozmowy na czacie. ;)

Kolejność nie ma nic do znaczenia.

Pozdro.

Jay_Kay

Magister vitae
1. Dark Shadows - za to samo, co napisa? o mnie, wystarczy zmieni? nicka ;]
2. halek - "komandor" :D , szkoda, ?e si? NIE spotkali?my, cho? mieli?my ku temu okazj? w te wakacje, dobry kumpel. ":)"
3. Jode?ko - za ca?okszta?t, w?asne ustalanie diety, od?ywki itp. ;)
4. Mordimer - jedzie na procentów sto, najbardziej wyluzowany user gup, ponadto jest inteligentny i ma gadu w komórce ;d
5. doctor - za pomoc w kwestii muzycznej (dawno temu), poza tym spoko go?? i mod.
a zatem...
6. MOGGET - za stare dobre czasy -.- ~~

daria

Szejn
Weteran
yeed - za to, ze bardzo duzo mi pomagal... Rozamwiam z nim czasem na gg i to jest spoko ziomek...
Czasem zabawny, czasem powazny, ale zawsze spoko i mily... Lubie go chyba najbardziej z userow G up'a :0
Arven - Takze mily cz?ek, zrobil dla mnie sygnaturke :) Lubie go za to jakim jest i nie boi sie powiedziec tego, co ma do
powiedzenia... Ostatnio cos z nim na gg nie rozmawialam, ale dalej bardzo go lubie...
Aniol Stroz - Przyznam, zakrecony gosc... Lubie go za wyrrozumialosc, i za to, ze duzo pomaga... Ogolnie spoko :)
Vullin - Dawno z nim nie gadalam, ale na pozcatku prowadzilismy nawet dlugie rozmowy... Lubie go za wszystko... Jest bardzo wyloozowany...
Imponuje mi jego zapal do tego, zeby pomagac. :)
Blade - Jakbym mogla zapomniec o Bladzie... Pomogl mi bardzo duzo w kwesti Gothic'a, oj bardzo :) Kiedys duzo pisalismy, teraz juz nie,
ale mimo to lubie go. Faie sie z nim gada, czasem palnie cos smiesznego :)

A tak poza lista, to lubie userow o nickach;
- Gregori - bardzo duzo z nim rozmawiam... Czasem dziwnie sie z nim rozmawia, bo mowi takim "innym" jezykiem,
ktory mnie wkurza... (bo wole soie porozmawiac loozacko :p ) Ale ogolnie spoko gosciu, bardzo go lubie...

- Jodelko - co pradwa, nie rozmwialm z nim pza forum, ale nawet go lubie :) Jest zakrecony i czasem smieszne rzeczy gada...

- szczurek - kurde mial byc w tej ocenianej piatce, ale zapomnialam, sorry :( Bardzo go lubie, bo jest mily i fajnie sie z nim gada :)
Off: Do szczurka: Zminilabym Cie za kogos, ale musze isc do sklepu :) Nie obraz sie... :) Acha i wkurza mnie to, jak ktos gada na niego "szczur"!!!
To tak dziwnie, twardo brzmi!!!

Pozdrawiam, xdx
EDIT: Szosty w kolejnosci jest szczurek!! Usasadnienie wyzej :p

mogget

forumowy obibok
VIP
hah!

halek - wiadomo za co nie się tłumaczyć nie? musze?-.- no to spoko, długo piszemy ze sobą ale dopiero jak się rozkręcimy bo ja nie raz znikam ^_^ mam jego cytat z naszej rozmowy gg ^_^, poprostu rozbrajający typek :D

Jay - ahhh za stare dobre czasy : (>.<)' (nie wytypowałeś mnie... :p ale Ci wybaczam :D )

xarox - były J.A. oraz fajnie mu nieraz odpala :D porostu trudno go nie lubić ^_^

Gray - też spoko chociaż nie pisałem z nim dawno...

Dżodełko ^_^ (pojedzie po mnie za to ale warto :D ) - ma opinie takiego świruska no nie jod? :D dzięki temu ma taki inny świato pogląd ;)

Sever - zbytnio jej nie znam ale nie jest szarym userem jak ja ;) więc warto o niej wspomnieć

kolejność : totaly random
a poza konkursowy to:

Kcpx (moge tak napisać nie? ^_^ ) za całokształt dla strony oraz inne :p

szczurek - nie znam go zbytnio ale spoko gość :p

tylko tyle? powinno być więcej tych takich "konkursowych" :p

Kushi

Weteran
Weteran
Dadex - mój misiaczeq ;d. Zdaje prawko w moim mie?cie, kolega po fachu i jeste?my umówieni na herbatk?.
doc - Kolega po fachu XD. Co? ostatnio nie mogli?my si? dogada? z powodu lipnego protoko?u jakim jest GG, ale ju? wszystko omówione :D.
Godfather - J/w. Dobry mod, nie mieli?my okazji pogada? dok?adniej, ale wida?, ?e spoko Pan ;].
szczurek - Aaa to menda serowa ;}. Nie wiedzie? czemu dziwi? go moje wyjazdy nie na temat ;D.
Kcpx - A to kolejny swój :D. Zawsze mnie o co? nudzi, ale i tak go koffam =*
Gothi - Kochany misiaczeq xD

Glifion - AAaaaa za ma?o mamy slotów na tej li?cie ;<.

halek

Member
Mgt - menda, menda, fajny gość. Cytuje mnie w miejscach publicznych :p.

Jay_Kay - CYTAT
szkoda, ?e si? NIE spotkali?my, cho? mieli?my ku temu okazj? w te wakacje
No własnie... A z gościa się nie śmiej, bo naprawdę jest (niby) komandorem :D. Pewnie w młodości służył w marynarce wojennej :D.

Dark Shadows - snooker snooker, choć ostatnio jakoś mniej. Poza tym rozmowy o Gothicu 3 i ostatnio o Two Worlds. Leśnik poza tym.

Lord Bethrezen - stary dobry szatan ^^^. Nie ma to jak razem poschizować.

Vullin - znam go od niedawna, ale sprawie wrażenie bardzo sympatycznej osoby. Pomaga mi z problemami graficznymi, słucha podobnej muzyki jak i ja.

Dadex - szef Leśników, sporo zrobił dla gildii za co darzę go szacunkiem. No i też czasem pogra w "coś" online.
Kolejnością się nie sugerować.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Jodełko - jedyny ktorego spotkałem w realu z g.upa. Znamy sie juz kupe czau, razem nie jedno przeszlismy i nie mogl bym go tu nie wpisac ;]

Yeed - te nie przespane noce i wykłady jakimi mnie obdarzył ;] Znamy sie juz długo i mam nadzieje ze nasza znajomosc nie zostanie zerwana.

xarox - menda, zrobił dla mnie bardzo duzo i dla gk bardzo duzo za co mu dziekuje. Zakrecony typ człowieka, dobry kumpel :)

Kacperex - Za to że mimo braku czasu jakos jeszcze jest w stanie ten servs prowadzić tak jak to robił do tej pory. Czasem pogramy w bilarda ^^, pogadamy na gg i ogólnie jest wesoło.

Kushi - no ostatnio mnie rozbrajasz swoimi textami ^^ W pozytywnym tego slowa znaczeniu :)

Dadex - żeby nie było że go nie koffam :p Widzisz, jednam koffam ^^

No po za kolejnością ( ;( ) cały skład moderatorski, moi leśni bracia i siostry i cała reszta g.up :p Pozdrawiam mamę, tatę, brata nie bo mi dziś podpadł ale siostra na pozdrowienia zasłużyła.

Tyle.

Dark Shadows

Active Member
Na prośbę Jodła dodaje jeszcze jedno miejsce do głosowania, wiec zagłosujcie na 6 osób. Edytujcie po prostu posty. ;)

Pozdrawiam.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
No to jazda ;]

Xenex - och... To jest człek. Jeden z ludzi których najbardziej polubiłem w całym internecie ^^.

Gray Fox - heh... On wie za co ^^.. Wzorowy user.. Znamy się od dłuugo.. Dla mnie wzór do naśladowania.

Xarox - o_O. Człowiek na luzie.. Nic tylko dupy mu w głowie (on wie o co chodzi ;]) xD. Nie no lubię go od dawna..

Yeed - Hmm.. Po co ja go tu wymieniam ;]. Chłop ma już troche lat na karku ^^. Spoko ziąą

Dudekkss - Lepiej poznaliśmy się na Kólestwie RPG. Teraz siedzi z nami na GK..

Szczuro - hehe, menda serowa ^^. Po prostu go lubię ;]

Oprócz tej szóstki lubię:
Arven
Rzepa
xdariax
Lord Sado
Lord Viqux
Vergil
Dark Shadows
Kacpi

V

Vergil

Guest
Osz ty mendo AS :p

- Kacpi ;]
- AS- historia jest za długa, żeby opowiadać ;]
- Szczurek- da się z nim porozmawiać i ogólnie fajny kolo ;)
- xarox- hmmm... Lubię go i da się z nim normalnie porozmawiać.
- xenex- heh... Upadły Jack. Fajny koleś też da się z nim porozmawiać :)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
pozwólcie że nie będę poraz enty uzasadniał bo każdy z wymienionych wie za co go lubię

Dadex
Kacperex
Szczurek
Xenex
Sever Sharivar
Xarox

doctor

Wariat
Weteran
No to chyba kolej na mnie, co prawda strasznym zwolennikiem tego tematu nie jestem, no ale wypowiem sie bo to juz sie tradycja zrobila by kazdy w tym uczestniczyl chcociaz jest co tydzien nowy taki konkurs <-Tak to byla ironia :p

Dadex - Zdaje prawko w Tarnowie, dobry kolega z pracy :D
Kushi - Kolejny Moderator. Ostatnio nam gg siadlo ale jakoś daliśmy radę
Godfather - Ojczulek tego forum, Strasznie sie ostatnio rozczula :D Dobry mod, ostatnio mało gadamy ale wiem ze obydwoje darzymy sie głębokim szacunkiem Pozdro God
szczurek - Forumowa menda serowa, Kushi to dla niego nowy Monty Python, nie? :)
KCPX - Admin... Tylko on jest nad nami :D ale mimo wszystko nie ma manii wielkości i również należy do naszego zespołu :) (Pozwalamy mu sie wypowiadać :D :D :D )
Gothi - Gothi żelazną ręką trzyma to forum w ryzach, to taki pretendent do admina następcy (coś jak Ja :D :D :D )

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Users - nagroda za całokształt "działalności usera". Każdy może kierować tutaj się innymi wyznacznikami. Typujemy kogoś za to ze go lubimy, za to że dużo dla nas zrobił, za jego poczucie humoru itp. Ogółem może najlepszy by tu pasował, ale najpopularniejszy? Nie. Nie to było ideą konkursu :p, można być przecież popularnym na pokaz.
Ja postanowiłem że zmienię trochę kryteria mojego głosu. Gdybym miał wymieniać osoby które najbardziej lubię to było by już monotonne. Szczurek, Evenement, Kacpi, Gray, Godfather, Blair... Więc postanowiłem się sugerować tylko ostatnimi "wydarzeniami :p".

A poprawną wersje usersa zapoczątkował Jay Kay więc nie pomijaj jego.

Kolejność nieprzypadkowa:p.

1. Szczurek - to już tradycja, jest moim bratem :D. Znamy się już długo, dużo mu zawdzięczam, widzieliśmy się w realu. Dużo gadamy, ogółem jest spoko, tylko za dużo gra!

2. Dadex - Ostatnimi czasy dużo z nim gadałem, podnosił mnie na duchu, opierniczał za głupoty, ogółem spox ziom. Masz mój głos :D, dzięki!

3. Evenement - mamy podobne zainteresowania (siłka), kolega po fachu :D. Zrobił mi świetną sygnaturkę i od kilku dni robi świetnego avka :D. Dobrze nam się gada i dzięki za wszystko!

4. Kacperex - Tobie też co nieco zawdzięczam. Jak możesz, to pomożesz :D. Jest znośny, ale strasznie zrzędzi :D (ty wiesz ocb :D).

5. Mogget - ta mała gnida mnie zaczęła olewać odkąd nk padło, ale w sumie zabawnie z nim było więc masz mój głos.

6. Grey Frut - Na to miejsce było wielu "kandydatów", ale masz mój głos. Olewasz mnie ostatnio i w ogóle przez to głupie L2. Pewnie nawet z domu nie wychodzisz ty n00bie, stfu. :)

Poza ...:
Blair - już 2 razy widzieliśmy się w realu i ta liczba rośnie :D!
God - nigdy cię nie ma zagadaj kiedyś :p.
Jay - kiedy my gadaliśmy :D?
Shadow - zabrałeś mi konkurs.
Sado - dzięki za kartkę :D

V

Vergil

Guest
1. Anioł Stróż- braciszek^^
2. Szczurek- heh... chociażby za to, że czekałem na niego 2 miechy na GK:p
3. xarox- spoko ziąą, da się z nim pogadać. Nie rozmawiamy za często, ale to się zmieni^^
4. Arven- mój ziąą!
5. yeed- heh:). Lubię yeeda...tak poprostu...niom da się z nim poadać...luzik... (styl yeeda^^)
6. doctor- nie wiem... po prostu.
Z wyróżnieniem za bycie adminem i ojcem, na pierwszym miejscu ecsequo Kaccperex, Kacpi JR. i ...::AS::..!!

Dark Shadows

Active Member
Ta zapomniałem. :(

Tam tam tarmatam tam. :p

7 głosów - Kacperex i szczurek. (Nagroda, której nie ma do podziału. :D)

6 głosów - xarox i Dadex

5 głosów - Nie ma a co. :p

4 głosy - Gray_Fox i Jodeł i Yeed i to by było na tyle.

3 głosy - Jay_Kay i halek i Sever Sharivar i doctor i Mogget i Anioł Stróż i Xenex. Brawo. ;)

2 głosy - Dark Shadows i Arven i Gothi i Kushi.

1 głos - Mordimer i Blade i Lord Bethrezen i Vullin i Dudekkss i Evenement i Gregori.

Pączki, nagrody i odbiór pieniędzy za ewentualna wygraną do admina. :D

Ps: Jeśli przekręciłem komuś nick z góry przepraszam.

Pozdro.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom