Users Vel. 5

Status
Zamknięty.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Ok, czas na nową wersje usersa ;).
Zasady znacie, typujemy 5 userów których najbardziej lubimy. Gdy podacie więcej osob (można podać poza konkursowe jak ktoś chce :p) to głos jest nie ważny. Dodam także że można głosować tylko na osoby które od 01.12.2006 napisały choćby jednego posta, bede sprawdzał aż do bólu! Konkurs trwa do 23.59 14.01.2007. Głos ma być podparty uzasadnieniem(jak nie bedzie go to wiadomo ;] )!

Ok to głosujemy...:

1. Szczurek
Mówiąc szczerze to jest mój brat, największy ziom, najlepszy przyjaciel... On wie o mnie więcej niż ja sam! Powiedział mi coś co ja naprawdę poczułem dopiero 3 dni później :p, nie widząc mnie w ogóle... Często na tlenie mamy takie śmieszne sytuacje podczas rozmowy, ze w tej samej sekundzie napiszemy dosłownie to samo, zaraz znowu, i znowu i na koniec na raz znowu "jak bracia"... ;f Ehhh, to mój ziom od smutków i radości ;d. takie brechty mamy nie ziemskie, że tylko Gray dorównuje tutaj nam xD... No i da się z nim na poważnie pogadać, wyżalić itd. chociaż nie zawsze ma czas... Teraz ta gnida nie ma neta, a mi rozmowę z nim musi zastępować cholernie dużo osób :p... Pamiętam jeszcze naszą rozmowę o "kupach w lesie", "michałku" czy też sen ;)... Pozdro ziom i dzięki za wszystko...
2. Gray Fox
TO jest spoko ziom. Takie z nim brechty lecą, takie mamy jaja z ułomnych nastolatek że Ch** ;d...Ostatnio zauważylem ze da się z nim porozmawiać poważnie ;) i za to ci dzięki... I za to ze jak jestem zdenerwowany wiesz czym to mogę u ciebie się wybluzgać na gg ;d. Dzięki za to ze jesteś przyjacielu ;p! A i jest na 1 miejscu w rozmowach ze mną w statystykach GG/tlen xD...
3. Kacperex
To dzięki tobie tu jestem... To ty mnie ściągnąłeś spowrotem na forka po przerwie 2 lata temu... I dzięki ci za to... Można z tobą pogadać i ogolnie spoko ziom jesteś ;)... Pozdro... I szczęścia w życiu życzę ;) (nie wiem co więcej napisać ;f)
4. Godfather
Hehe, właściwie to zaczeliśmy gadać niedawno. Przy okazji gali mistrzów, ale ziom już doswiatczony to radzi mi co nieco. Dojżały i pomocny... Ogółem fajnie się rozmawia z tobą ;p. Pozdro...
5. Blair
No 1 osoba i mam nadzieje że nie ostatnia z Gup'a którą poznałem w realu... Na gg spox ziom, w realu też, fajnie było na woli ;)... Ciekawa osobowość i można pogadać... Jeszcze tam do ciebie wpadne ;d...

Kolejność nie przypadkowa ;).

Załuję ale niestaty znowu mi się Ktoś nie zmieścił, tym razem Sever, no ale cusz... Zycie boli ;P...

Pozdro także dla Sworda super zioma ktorego nie ma na Gup już i Nadj z dzięki której wczoraj nie nudzilem się w sylvka ;d (i cat ;p)... Pozdro;p

EDIT@Kacperex:
Jest żywym przykłądem jak od nienawiści do przyjaźni jest blisko!

Ta Gray jest żywym przykładem, ja tez;p. W koncu na poczatku byłem 100% przeciw niemu, a teraz, co to sie dzieje jest w mojej top 5 ;).
Ty mały posrańcu

xD!!!

G

Gray_Fox

Guest
Czas na moje głosy :D

viqux

Ehh...jeden z najwspanialszych ludzi których poznałem. Przyjaciel do końca, ziom na zawsze ;] Narazie niema neta, ale to tylko chwilowo :D Nie było wcześniej dnia w którym nie zagralibyśmy w solda...pogada na każdy temat,z nim to niemożna sie nudzić. Full rispekt....

[SIZE=18pt]Jodełko[/SIZE]

Jeden z normalniejszych ludzi tutaj. Pomoże, wesprze, poradzi, doradzi. Wspaniały ziom. Mamy takie polewy z niektórych dorosłych 13 latek że mała bania xD Przyzwyczaiłem się pisać "nei" zamiast "nie" :D. Lubię go za to jakim jest i jak sie prezentuje. Życzę mu jak najlepiej z ...... :)

Boba Fett

Jeden z mojej "internetowej" paczki. Pomimo wielu wad szanuję go jak i jego wszelkie decyzje, to mądry człowiek, i warto brać z niego przykład w wielu przypadkach.

Lord Bezimienny

II Admin na Wordall, to jemu głównie zawdzięczam rozwój wordallu w fazach początku. Ma mało czasu ostatnimi czasu, a to szkoda, wielka szkoda. Jednakże zawdzięczam mu wiele, i jest dobrym qmplem.

Dałem tylko czwórkę, kogo nei wypisałem a miałem to przeprazam:p:)

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Więc i ja się wypowiem:

1.Sever
Ostatnimi czasy nie mamy już tak dobrego kontaktu wiem że to głównie z mojej winy. Pierwsza osoba która mi pokazała że przyjażń można nawiązac nawet na odległość, jej rady zawsze były mi cenne, i zawsze rozsądne, wspierała mnie w wielu sytuacjach w których nawet ja nie widziałem zadnego dobrego rozwiązania.

2.doctor
Dobry stary kumpel z mojej pierwszej gildii której jest teraz przywódcą, zawsze dobrze mi sie z nim rozmawiało, i chociaż teraz nasze rozmowy prowadzimy żadko, ja ciągle zywie do niego duzy szacunek i przyjaźń.

3.Jodeł
Bardzo polubiłem tego wariata ostatnimi czasy, lubie z nim gadać, szczególnie że siedzi często na gg wtedy kiedy i ja jestem. Można z nim pogadac o wszystkim, pośmiać sie, czy pogadac o czymś powaznym. Lubie go za to jaki jest i niech sie nie zmienia, no, może troche przypakować :p. Moze i nadużywa pzekleństw, ale nawet ja sie przyzwyczaiłem :p.

4.Cahir
A oto i nastepna osoba z która straciłem kontakt, kiedyś rozmawialiśmy bardzo często i o różnych rzeczach, teraz wcale, ale pamietam go takim jaki był, a poza tym ja szybko zdania o ludziach nie zmieniam.

5.Adonix
Wspaniały towarzysz z lesników, on jako jedyny próbował mnie przekonać bym nie odchodził, ale nei za to go lubie, to naprawde szczery i świetny człowiek, żałuje że tak jak w większości wcześniejszych przypadków rozmawiam z nim ostatnio bardzo mało.

Nie bede podawał więcewj chociaż mógłbym ale skoro to i tak nie punktowane to odpuszcze, tym samym przepraszam tych których pominąłem. Kolejnośc oprócz pierwszego przypadkowa.

Z wyrazami szacunku. Godfather

A jednak zmieniłem zdanie i powiem kogo bym tu jeszcze zamieścił jeśli np byłoby to top 10:

Glifion zamieściłbymn cie w top 5 ale nasze kontakty zmalały do rozmawrów niemal zerowych, wiesz ze ice ceniłewm za to kim jesteś, za to jaki jesteś. Niektórzy mówili że jesteś zbyt ostry, ja tak nie uważam, byłes sprawiedliwy, i zawsze w porządku.

Cisu, wiesz że cenie sobie ciebie i że bardzo lubie rozmowy z tobą, ale ostatnio wcale tego nie robimy i nie uważam zęby to była twoja wina, to ja za bardzo zacząłem sie zajmować moim realnym życiem, zaniedbując wszystkich przyjaciół stąd.

Nadja, zawsze pogodna, nawet jak sie złościła, rozmowy z nia zawsze poprawiały mi humor, i tu chyba nie trzeba nic dodawać.

Szczurek nasze kontakty nigdy nie byly zbyt duże ale zawsze dobre, lubie go za to że jest sobą i ze nic nie udaje, uważam go za jedną z wartościowszych osób na tym forum.

Kacperex wiem że męcze cie na gg moim narzekaniem ale znosisz to cierpliwie, polubiłem cie szybko i nic do ciebie nie mam, kiedyś uważałem cie za nadętego snoba, teraz uważam że jesteś w porządku.

Z wyrazmi szacunku. Godfather

mogget

forumowy obibok
VIP
to ja też wyminie parę osób :D

Halek - mój pierwszy ziomek na G.Up'ie ;] zawsze moza sobie z nim pogadac itp ( Patch 1.1 :D (Możę Obiję Głupią Gębę , E Tam :D ^_^ ; Mali Ograniczeni Gówniarze Gardzący Ewentualnymi Terrorystami :D )

Cat - drugi ziomek z G.up'a były fajne polewy z nią :]

Xarox - jemu dość dużo zawdzięczamy z czasów kiedy forum nie istniało a on próbował coś z tym zrobić, nie udało się ale liczy się sama chęć (i dawaj swój nr gg!! :D )

Gray_Fox - z początku nie bardzo go lubiłem (dał mi oba warny :D ) ale jakoś z czasem się skumaliśmy i żyjemy dobrze teraz ( też daj swój nr gg! :D )

Jodełko - też spoko ziom chociaż już długo z nim nie gadałem ale kiedy siedzieliśmy na chatach to były jazdy :D :D (kto nie pamięta Tokio Hotel Up :D:D )

Jeszcze zostało parę osób ale więcej wymienić nie mogę niestety ;(

Lares_

Paladyn Wody
A masz Jodeł wygraj sobie xP

1. jodeł - pamiętam kilka śmiesznych rozmów na tlenie. Spoko typ.
2. Szczur- nie gadałem kupe czasu, ale i tak bardzo go szanuje i lubie.
3.Blair- spoko ziomek, fajnie się z nim gada.
4. Xarox- taa, jedna z osób, które najbardziej szanuje.
5. jay kay - fajnie się z nim zawsze gadało.

Nie chce mi się więcej wypisywać.

Boba Fett

Member
Heh, jak ja tu dawno nie odpisałem... Cóż, na forum zaglądam, ale nie kwapię się, by się na nim udzielać. Przyczyną tego może być w pewnym stopniu brak czasu oraz to, że na oficjalnym polskim portalu serii gier Gothic (Tawerna Gothic) jestem moderatorem...
Ale tak czy inaczej, uczynię te honory i wytypuję te pięć osób. :)

1. Kacperex
Nasz szanowny pan admin. Cóż, wierzcie lub nie, ale z panem Kacperexem znamy się od ponad roku, mamy dobre stosunki, dobrze ze sobą rozmawiami (chociaż ostatnimi czasy w ogóle...) i się rozumiemy.
Kacperexa poznałem wtedy, gdy kiedyś (stare dobre czasy :D ) wysłał mi PW dotyczące bodajże mojej powieści ,,Samotny Łowca". Po krótkiej wymianie zdań zaczeliśmy rozmawiać na gg i tak jakoś się nam ułożyło.
Warto także dodać do tego pewien incydent na starym Gothic Extra... wtedy nasza przyjaźń została przypieczętowana. ;)
Jest to osoba kulturalna, inteligentna, rozważna, itd. (dużo by wymieniać). Po prostu wspaniały człowiek, którego podziwiam. Jest moim przyjacielem.

2. Gray_Fox
Z Grayem znam się trochę krócej, ale ten czas, który ze sobą spędziliśmy na wspólnych rozmowach i poczynaniach na pewno nie poszedł na marne.
Poznałem go w zasadzie na Wordallu. Potem przechodziliśmy trudy na Gothic Extra jako moderatorzy i Piraci. Choć wystąpiło kilka sprzeczek pomiędzy nami, uważam, że nie wyszedłbym na swoje, gdybym tę znajomość utracił bezpowrotnie. Mam nadzieję, Lordzie Sandro, że wybaczysz mi moje przeszłe błędy oraz te, które zapewne jeszcze uczynię. ;]

3. Lord Bezimienny
Heh, stary, dobry Bezio. :)
Jedna z najlepszych osób, które poznałem na G.Up. Miało to miejsce, gdy pokazywałem swoje malowidła. Wtedy poparł mnie i jakoś się zakumplowaliśmy. Następnie namawiał mnie, bym zarejestrował się na Wordall (nie pożałowałem). I tak, ten rok na tych obydwu forach jakoś spędziliśmy w zgodzie.
Uważam, że Lord Bezimienny - user pamiętający te starsze czasy - słusznie dostał posadę moderatora - należała mu się. Oby tak dalej, Bezio. ;)

4. Anaconda
Mój kolega z reala, który swego czasu napisał tutaj kilka postów. Cóż, jeśli nie wiecie kto to, to można go sobie przypomnieć po takich dzielach, jak: Opowieść o Fisku oraz Gothic 2D (robił dla tej strony takową grę :p ).
Co tu dużo mówić? Przyjaźnimi się w realu. Cenię go za to, że jest mądry oraz że bardzo często mi pomaga (w szkole jak i poza nią).

Thorus_7
Kolega po fachu, pan Arthas. ;] Cóż, jest to człowiek, któremu wiele zawdzięczam i któremu zawsze pomogę, gdy będzie tego chciał. Podziwiam go za rozwagę, wspaniałomyślność, szczerość, pomocną dłoń, honorowość, tolerancyjność i obowiązkowość.
Pisze długie, ładne i na temat posty, do których nie można się przyczepić. Cóż, to także powód, by brać z niego przykład. :)
Choć poznaliśmy się tak naprawdę na Gothic.Zyw (Gothic Extra), to przez te pół roku poznaliśmy się dostatecznie, bym mógł go nazwać przyjacielem. :)

Kolejność nie gra roli.

Życzę wszystkim udanego roku. ;)

Boba Fett

Cisu

Member
Kolejność nie gra roli :p

1.Cahir
Jeden z pierwszych, których poznałem na G.Up :) Spoko koleś, było wiele różnych jazd. Ostatnio rzadziej z nim gadam, ale to niestety tak wychodzi :/. Ogólnie go bardzo szanuję i zawsze biorę pod uwagę jego zdanie.

2.Mordimer
He...z tym gościem to są dopiero konkretne fazy xD. Luźno się z nim gada i nie mam kłopotów, żeby odnaleźć jakiś temat :D. Też jeden z pierwszych kumpli z G.Up.

3.Sever Sharivar
Do niej zawsze mogłem się zgłosić z każdym problemem i nigdy nie odmówiła mi pomocy :) Mam do niej sporo zaufania, znam ją dosyć długo i jest to znajomość, której napewno nie będę żałować.

4.Godfather
Mimo, że nie gadamy zbyt często, to jednak bardzo polubiłem dyskusje z nim na każdy temat. Potrafi mieć swoje zdanie i nie pieprzy głupot na każdym kroku, co mi bardzo do gustu przypadło :)

5.Adonix
Też jeden z niewielu, z którymi utrzymuję jakiś kontakt pozaforumowy. Ciekawie się z nim rozmawia, potrafi zmotywować do działania :p. Wielki szacuken x)

Kacperex

KacŚpioszek
"... tam przyjaciół kilku mam od lat...."

No więc na forum Gothic up poznałem wielu, na prwdę wielu wspaniałych ludzi, ludzi któzy różnią się od siebie tak bardzo, a jednak mają jeden cel tą samą pasję. Cenie ich za styl bycia i za to, że po prostu są... Niestety trzeba wybrac 5 z nich, ale nie ma to celu, gdyż ten kto może się nazwac moim przyjacielem chociażby ze wzgląd na stare czasy wie, że nim jest.

Jodełko

Ty mały posrańcu :p <musiałem> Mimo młodego wieku wie czego chce podczas rozmowy z nim, nie idzie wyczuć różnicy wieku. Ma szalone pomysły mysli, że wali krete i jest kozak :). Mogę z nim rozmawiać o wszytskim i wiem, że wysłucha (?) ofc, że tak. Nie będę o nim wiele pisał po prostu, go trzeba poznać. Nie mniej jednak jest w tej "top" piątce.

Boba Fett

Stary amigo, z którym od dawna neistety nie utrzymujemy kontkatu, dlaczego nie wiem, mam nadzieje, że to się zmieni, na lepsze. człowiek bardzo inteligentny, rozważny i jakże ciekawy, Nie patrzy na świat przez różowe okulary, patrz na świat realnie ma jakiś cel na tym świecie, chociażby nawracanie nie wiernych (^_^). Punkt dla niego, za to że był i moze będzie. Przyjacielu, aż łezka się kręci jak tak szybko idzie się oddalić od siebie.

Sword

Wiczna dolina, tak sobie go nazwałem. Brak kobiety pada mu na głowe :), ale jest moim przyjacielem, bynajmiej ja Cię tak traktuje. Mogę rozmawiac z nim o wsyztskim i zawsze pomoże, pocieszy i podniesie na duchu. Takiego człowieka ze świecą szukać. Sword życzę Kobity!

GF bądz snake jak kto woli.

Kiedyś przyjaciel teraz nie wiem, nie mamy kontaktu, poróżniły nas sprawy, które były nie zalezne ode mnie. DO końca trzymałem jego stronę. Cenie go za sposób bycia. Jest żywym przykłądem jak od nienawiści do przyjaźni jest blisko!
Kiedyś bym mu nóż wbił w plecy, teraz bym go zasłonił własnym ciałem...

Glifion - Za to jaki jest był, będzie za to co zrobił dla GUP

Osoby wymienione wyżej to prawdziwi przyjaciele.

Pozdrawiam

Reynevan

de Tréville
Dobra, heh, nawet na początku jakoś nie miałem pomysłu co by napisać o tych paru, niemniej jeśli już coś się takiego odbywa, to niech będzie ;)

Gothi
Nie umiem tak się jakoś rozpisywać na takie tematy, więc będzie krótko ;P. Gothi - człowiek, który jest ykhm, co najmniej dziwny i zaiste mam wrażenie że mamy wiele cech (albo przynajmniej tematów do rozmów i opinii) wspólnych ;P. Zazwyczaj jesteśmy w kontakcie na poziomie Boss vs Zastępca, w gildii, niemniej gdy przechodzi do jakiś normalnych tematów to całkiem oryginalne rozmowy z tego wychodzą ;)... Zresztą również masz podobne problemy no i thx za namiary na "dobrą" muzykę ;P. Niemniej jeden z tych qmpli, którzy nadal na g.upie są...

Megarion
He, znam Cię tylko trochę, ale i tak jest to sporo w porównaniu z innymi. Urodzony polityk, patriota ;P. Dobrze, że jeszcze ktoś wieży że może w tym kraju być lepiej ;). Poza tym całkiem niezły pisarz, ehh te pamiętne czasy NKLu, żywości Nordmaru... Cóż dodać, trzeba kiedyś pogadać ;)

Z innymi albo straciłem kontakt (a jest paru ;P), albo go nigdy nie miałem, albo też jest on tak słaby, że hmm. Chcecie kiedyś być na mojej liście, odezwijcie się czasem ;P

Kushi

Weteran
Weteran
Elo elo ;p. Kolejność przypadkowa, nyo!

1. Bobek - mój mistrz i kumpel na zawsze :p. Fajnie się z nim rozmawia, kiedyś mi puszczał coś w radiu xD. Pozdro dla Ciebie mastahu ;].

2. SH - LuXor[zzor xd ], mastah, kewlczastur, masakrator, no po prostu bomba :D. Pozdro :]

3. Sword - znam go z czasów kiedy nie wiedzieliście co to Gothic, a my tu zamiataliśmy postami :D. Fajny człowiek ;D. Co to dużo mówić; KEWL ^_^

4. Xarox - to dopiero koleś ;D. Mastah, elo elo koleś, brak mi słów, taki fajnusi, hgahahah :p

5. Vampek :* - tak naprawdę to należy mu się pierwsze miejsce bez głosowania. Po prostu za to, że jest Vampkiem :D

Ehh menda iglasta kazala mi sie ograniczyc do 5 osob ;[. Pozdrawiam jeszcze Kacpiego, Laske, Świrusa, doctora, Archiego, Bezia, motma, szczura, laresa i w ogole wszystkich oprocz jodełki, wszystkich Was kocham :*

Jay_Kay

Magister vitae
Dark Shadows
Przyjaciel. Jedna z osób, którą poznałem najwcześniej w początkach swojego pobytu na gup. Nigdy się na nim nie zawiodłem. Zawsze można z nim pogadać, zawsze wesprze, poradzi. Znamy się już ponad rok, no i cóż: oby więcej takich ludzi. ;)
Mordimer
Najbardziej wyluzowany gość jakiego kiedykolwiek spotkałem. Ma niesamowite poczucie humoru i przyjemnie się z nim gada - no i ma fajnego avka. :D Można się z nim pośmiać, ale jego przeciwieństwem są opisy które sobie ustawia. Ziom po prostu :)
xarox
Jeden z userów, którego najbardziej szanuję i najciekawszych ludzi jakich poznałem w necie. Bardzo w porządku człowiek. :D Trochę szkoda, że rzadko wbija na forum, ale są w życiu rzeczy ważniejsze. Niedługo 18-tka, życzę mu udanego wejścia w to dorosłe życie.
mowicwyzywajacofm9.gif

eMzi
Również user, którego darzę szacunkiem. W sumie to nie mieliśmy okazji dłużej pogadać, ale często spotykaliśmy się na czacie gup (przed hackiem i po hacku) i mogę mieć o nim tylko jak najlepsze zdanie.
Lares_
Menda, mało ostatnio na gg/tlenie siedzi, więc mało gadamy, ale i tak jest spoko ziomem. Pamiętam jego przygody z odpaleniem GIII. :D Bardzo ciekawie się z nim rozmawia.

Kolejność przypadkowa.

Mógłbym tu wymienić więcej osób, ale jest miejsce tylko na 5.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
QUOTE(Kushi @ 02-01-2007, 21:57) [snapback]131362[/snapback]

Elo elo ;p. Kolejność przypadkowa, nyo!

1. Bobek - mój mistrz i kumpel na zawsze :p. Fajnie się z nim rozmawia, kiedyś mi puszczał coś w radiu xD. Pozdro dla Ciebie mastahu ;].

2. Laska, Świrus, MotM, Lord[ozzzoz] Bezimienny, Laresik, Blair, Archimonde, Jodełcur ;p, Sir frugo i "wogóle" - Wszystkich na tym miejscu traktuję jako super gości do pogadania, pośmiania się, po wydurniania się ogólnie do przysłowiowych "jaj" xD.

3. Sword - znam go z czasów kiedy nie wiedzieliście co to Gothic, a my tu zamiataliśmy postami :D. Fajny człowiek ;D. Co to dużo mówić; KEWL ^_^

4. Xarox - to dopiero koleś ;D. Mastah, elo elo koleś, brak mi słów, taki fajnusi, hgahahah :p

5. Kacpi xd - zawsze mnie o coś prosi xD, pamiętam z czasów jak postowaliśmy tu jak "shaloni" :D. Pozdro!

6. Vampek :* - tak naprawdę to należy mu się pierwsze miejsce bez głosowania. Po prostu za to, że jest Vampkiem :D

7. SH - LuXor[zzor xd ], mastah, kewlczastur, masakrator, no po prostu bomba :D. Pozdro :]

PS
  • Jodeł mam gdzieś twoje lipne zasady i typuje 7 [ a realnie ponad 15 ;p ] osób, jak nie zliczysz tych głosów to zabije :D
  • Nikt mnie nie kocha xD

Mam sobie wybrać...? Zasady są jasne 5 głosów... Albo wybierzesz tą "5" albo nie zalicze...
PS: Rey a ja gdzie xD?:pPrezcież dołowaleś mnie ostatnio pesymistycznymi radami xD:p.

Blair

Członek #RN
VIP
Jodeł - poprostu ziomek ;] pierwsza osoba z g.up którą poznałem na gg i na real'u ;] spoko gość, świr ^^ ale za to go lubie ;] btw. za niedługo wpadam do tychów ;] szykuj sie gruuuubo będzie ^^

Cat - jedyna dziewczyna/kobieta ;;P która dobrze znam z g.up ;] gadam z nią dużo na "aQQ" (ja z Cat nie używamy tam jakiegoś byle GG, :p) troche nam odwala, ale równa z niej kumpela ;] PoOozDDroFFFka dla niej :* xD

Halek - spoko ziąąąm :p znam go głównie z czatu gothicup :p poznaliśmy sie jak był "haX" na strone :p
spoko koleś, mądry, podziwiam go za jego wiedze :p

MotM - głupek do potęgi xD ostatnio poznaliśmy się bardziej na gg ;] jego gadanie pomału zaczyna mnie denerować, ale nie mam serca żeby go zablokować ^^ "wydżemdalaj xD"

tyle jak sie zastanowie na dopisze jedną osobe ;] myśle nad takim jedym userem ;]

szczała! >>>---------->

shooX

Ciasteczkowy Potwór
Weteran
Mimo, iż ostatnio jestem nieobecny dosłownie w ogóle nie mam czasu na nic postanowiłem dodać posta ; ).

Cóż dużo osób poznałem na tym forum, lecz znajomość moja z nimi zanika, lecz postanowiłem, iż nominuje w owym konkursie osoby, z którymi najbardziej się zżyłem przez te prawie dwa lata.

Początkowo byłem zwykłym spamerem a teraz… dzięki temu forum zdobyłem moda na jednym ogromnym forum (warez) oraz planuje założenie oficjalnego serwisu, o Prince of Persia. Dość już mojej gadaniny, bo jest nie na temat.

Jedziemy z tym koksem:
(kolejność przypadkowa…)
  1. Kushi – Jest to osoba zwariowana a czasami poważna tak, że nie można go poznać. Lubi robić sobie przysłowiowe jaja. Szanuje go za to, co planowaliśmy odbudować mowa oczywiście o Gothic Up. Cieszę się, iż został moderatorem, bo na to zasłużył swą ciężką pracą zemną jak i również z wami. Ponadto widać, iż zna się na rzeczy, grafika, php, html niestety kontakt zaginął i raczej nie wróci.
    Dzięki Ci za to, co było…
  2. Jay Kay – Świetny kolega, który jest naprawdę mądry. Bardzo na luzie, pamiętam jak zawsze rozmawialiśmy o klubach piłkarski (Arsenal, MU). Widać, iż piszę bardzo sensowne posty. Często mi pomagał oraz doradzał, mam nadzieje, iż kiedyś zamienimy jeszcze kilka zdań…
  3. Mordmier – Bardziej człowieka na luzie nie widziałem, więc dodam, iż wszyscy się tutaj kryjecie : ]. Zwariowany, przezabawny, wariat i od niedawna fan kobiet (zapewne nie jednej serce złamie tą swoją gadką). Jeżeli ktoś szuka kogoś, kto poprawi humor to polecam Mordimera.
  4. Adonix – Szacunek. Szanowałem go jak brata, ponieważ go poznałem jako pierwszego na Gothic Up. Wiele godzin razem z nim spędzałem na rozmowach. Planowaliśmy nawet razem spędzić wakacje, niestety nie wyszło (nawaliłem) – zdarza się.
    Dodam, iż to on zachęcił mnie do dołączenia na owe forum traktujące Gothic.
    Zawsze wysłucha w potrzebie. Dzięki stary za wszystko to dzięki tobie tu jestem.

I tutaj wielki problem, ponieważ jest kilka osób. Cóż wybrałem jednego, który zachęcał mnie ciągle do czatowania:
  5. Halek – Pamiętam jak zawsze długo rozmawialiśmy na chacie. Zawsze przekształcałem jego nick na Helek nie wiem, czemu, jakieś dziwne skojarzenia : ). Ostatnio nie gadamy chyba coś się zmieniło… Mam nadzieje, że nadejdzie moment i skręcimy jakieś site razem z chatem ; ).
Co do pytań, dlaczego często nie wpadam na forum, odpowiedź jest jasna: Nie mam czasu. Powód: Nauka, nauka i jeszcze raz nauka, ponadto szukam kobiety ; p na razie bez większych sukcesów.

Planuje już nie długo powrót, ale nie wiem na jak długo.

Pozdrawiam serdecznie społeczność Gothic Up.

halek

Member
Heh, zastanawiałem się na kogo zagłosować ale chyba już wiem. Kolejność przypadkowa, nie będę nikogo wyróżniał jednak...

Pani przodem

Nadja - kumpela z Leśników. Właściwie za bardzo jej nie znam ale to świetna dziewczyna, bardzo sympatyczna i można z nią pogadać o wszystkim.

Xarox - wiesz stary za co Cię lubię ^^. Kiedyś faktycznie byliśmy w kontakcie, połączył nas wspólny cel którego niestety nie udało się zrealizować :rolleyes: Było, minęło, mam nadzieję że jeszcze kiedyś będziemy mogli robić coś jak dawniej.

Lord Bethrezen - mój ziom z Leśników, ześwirowany szatan (101% ^_^) Lubię z nim gadać na gg na różne zakręcone tematy, i grać w billarda :p

Blair - fajny kumpel, często (pewnie nieświadomie :p) swoim optymizmem podnosi mnie na duchu ;)

Mogget - (sorry że na końcu) nie mogło go zabraknąć, pamiętam jak dawno dawno temu uczył mnie posługiwania się różnymi bajerami ICeQ :p Poza tym to mój pierwszy ziom z Gothic Upa :p

I to tyle, myślę że nikogo nie pominąłem, może poza Cat ;) na którą nie mogę zagłosować ze względu na regulamin. Nie zmienia to jednak faktu, że jest to jedna z najfajniejszych osób jakie tu poznałem.

Dark Shadows

Active Member
Nie będę wymieniał niewiadomo ilu osób.

Jay_Kay - więcej niż kumpel. Prawdziwy przyjaciel. :) Pomoże, doradzi, zabawi :p, pogada, wysłucha jak mam zły dzień. Nigdy się z nim nie pokłóciłem. Mamy czasami inne zdanie, ale nigdy nie był to powód do kłótni. Jak pisał sam Jay znamy się już ponad rok i niech trwa to jeszcze dłużej. :)

Gray_Fox - ostatnio bardziej go poznałem. Spoko gość fajnie się z nim gada na gg. :p Kiedyś miałem o tobie inne zdanie, ale teraz to się zmieniło. Nie zawsze się zgadzamy ale jest ok. :D

Nadja - jakiś czas temu straciłem z nią kontakt. Ale ostatnio znów spotkałem ją na gg i przypomniały mi się te stare czasy na czacie. B) Naprawdę fajna dziewczyna/kobieta. Szkoda, że mało cię widać na gup. ;)

halek - ostatnio dużo z nim gadałem na czacie, wymieniliśmy się numerami gg, spędziliśmy pół nocy po sylwku. Spoko gość fajnie się z nim gada. :p

Z kilkoma innymi osobami też mam jakiś kontakt, ale nikły wiec was nie wypisałem.

Pozdro.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Jodełko - masz mendo, chwili spokoju nie mam. Neta nie było to nawet smsami mnie męczył. Ale lada dzień wrócimy do naszych rozmów bo brakuje mi wogołe gg :p

Sword - potrafi rozpocząć rozmowę w najmniej oczekiwanym momencie i mimo iż za często nie gadamy to zawsze go lubiłem. Pamietaj, nie jestem maniakiem ;]

Lares_ - kiedyś gadaliśmy na chacie, graliśmy w ET, teraz jest tego mniej ale jak bede miał okazje to z Tobą pogadam/zagram :)

Sever - banalnie byłoby napisać że lubię ją za to że jest, ale taka jest prawda. Rozmawialiśmy rzadko ale lubilem to. Posty czytałem zawsze z przyjemnością, w gildii była wspaniałym kompanem.

Xarox - za pomoc, współprace itp. Ja Ci jestem wdzięczny :)

Wpisałbym tu jeszcze poza kolejnością wszystkich lesiów którzy przebywali w gildii więcej niz kilka dni. Jak rodzina.
No i Kacperex za wszystko.

Edit: Aaaaale gafa, Adon zapomniałem o Tobie... Przepraszam stary. Teraz Cie chociaz tutaj dopisze...

doctor

Wariat
Weteran
Hmm... jak piec to piec...

1. Godfather - Przykladny user :) rozmawiam z nim jak styka mi czasu na gg, czasami zajmuje mi to dosc duzo jak sie rozmowa rozwinie defakto Warto :) bardzo dobrze mi sie z nim gada i jest wporzadku :)

2. Xarox - Ha jeden z magow :) nie ma co w gildii jestesmy dosc dlugo i go polubilem

3. Jay_Kay - Mimo iz w gildii nie jest rekordzista jesli chodzi o staz... ma moj glos :) bardzo dokladny jesli juz cos robi :p a przynajmniej takie sprawia wrazenie :D :D

4. Kushi - no coz... za to jaki jest :) jeden z userow ktorego post Zawsze przeczytam a nie tylko omine :)

5. Glifion - za jego slynne moderowanie ;)

Jedi

Caporegime
VIP
Lord Bezimienny - jakoś tak go lubie :p

Gray_fox - czesto z nim gadam na gg xD

Blair - głupek do potęgi xD ostatnio poznaliśmy się bardziej na gg ;] jego gadanie pomału zaczyna mnie denerować, ale nie mam serca żeby go zablokować ^^ "wydżemdalaj xD"

Laska - coraz bardziej mnie denerwoje ale jest spoko :p

To moje typy xD Wiecej nie posiadam moge jeszcze dodać Glifiona tak jak napisał doctor za słynne moderowanie, ale raczej go znam z widzenia :p

tyle...

MotM'a nie ma już tu... odszedł pisząc 400 posta, Adios!

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Jestem tu ok. miesiąca, dwóch, i zdążyłem poznać kilku ludzi :D :
(Kolejność oczywiście przypadkowa)

Szczurek - chyba nawet, mnie nie rozpoznał. Znamy sie z jego forum (Gothic Khorinis) na którym jestem aktywny. Fajnie sie z tobą gada na GG, wogóle śmieszny jesteś :D. Powiem to tak, potrafisz rozbawić człowieka xD. Ponoś dziś dostałeś gitare xD.

Kozo WSP - Co prawda mało aktywny, ale znamy się, tak samo jak ze szczurkiem, z forum naszego Moda, Szczura. Gadamy na GG, i wogóle. Spoko ziomus xP.

Doctor - Udzielał mi tu wskazówki itp. Gadamy na GG, a pozatym dobrze wykonuje swoją pracę.

Narazie nie poznałem tu wielu ludzi...

Mimo młodego wieku

To ile lat ma Jodełko ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom