Users Vel. 5

Status
Zamknięty.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
To ile lat ma Jodełko ?

Rocznikowo 16... Ale Kacpi to pisal patrząc z perspektywy naszej 2 letniej znajomości, ja wtedy n00bek 14 latek xD, a Kacpi 17 lat (czy tam 18 xP)

PS: Tak trudno bylo sprawdzic w profilu xP?

ale spam ^_^

EDIT:
Doctor - Udzielał mi tu wskazówki itp. Gadamy na GG, a pozatym dobrze wykonuje swoją pracę.

doctor do cholery... Nie Doctor. :p Sam mi to wałkował niegdyś na GG xD.

hehehhe :D -doc.

Sword

Member
Ok raz za ruski czas mogę coś napisać w końcu :p

1.Kushi-ehhh stare dobre dzieje dawno z nim nie gadałem ale jakoś ostatnio złapałem i tak od słowa do słowa :p .Luzak z którym zawsze można pogadaćw cyklu na każdy temat,wprawdzie nie jedyny ale jego jakoś najczęściej widze go na gg :) (tak na marginesie ty stary bryniolu:p puść w końcu to piwo,ilekroć cie spotykam to coś sączysz:pty się chyba nigdy nie zmienisz:p)

2.Sever-hmmmm ciężko tu coś konkretnie powiedzieć :p co w niej lubie chyba jej zadziorność :p a poza tym uwielbiam się z nią droczyć :p

3.Kaceprex-ehhh....-_-ja cię kiedyś normalnie..... :p uduszę ale nie martw się to ze szczęścia :p Wiecznie z bananem na pysku-moje całkowite przeciwienśtwo,hmm może dlatego tak go lubie :p (ciągle myli mi się imie twojej bejbi :p )

4.Szczurek-hehe TY MANIAKU ET :p :p :p nigdy mnie nie przekonasz że nim nie jesteś :p Kolejny z moich starych dobrych znajomych którego znam nie od dziś,ehh te stare dobre czasy,ale cush życie idzie naprzód :) nie mniej jeden z ludzi o których nigdy nie zapomne.

5.Jodeł vel Jodełko vel naczelny chachar:p:p-cush człowiek któremu nie brakuje pomysłów i energii jeśli można tak to ująć ale mimo starzejesz się:p:p Pamiętaj jednak że każdy medal ma 2 strony i zawsze staraj się dostrzec te drugą :)

Lord Viqux

Member
1. Gray_fox
Zawsze razem, stary ;) wiele rzeczy nas poróżniło, wiele razy pożarliśmy się zdrowo, ale nadal jesteśmy przyjaciółmi i to się liczy. :p Nie będę się rozpisywał, bo wszyscy już wszystko napisali... świetny kumpel i wierny przyjaciel.

Od tej pory kolejność przypadkowa ;)

kacperex - czasy, w których toczyliśmy wojnę na starym forum Andre/Casano, dawno już minęły. Przede wszystkim szanowany user, którego warto poznać i pochwalać za wielką i pożyteczną pracę, jaką wykonuje.

szczurek - cytadeli się nie zapomina xD nigdy xD

Lord Bezimienny - dawno z nim nie gadałem, ale zawsze go ceniłem :)

Thorus_7 - poznałem na starym g-e, zawsze wypowiada się inteligentnie, zawsze można z nim pogadać na gg na różne tematy, można łatwo złapać wspólny kontakt. Sporo czasu minęło od ostatniej rozmowy - brak neta i brak czasu robi swoje...

pozdrawiam

Cahir

Member
No co ? Wy możecie napisać, to ja nie ?:)

Kolejność nie ma nic do rzeczy:

Cisu - o tak, jedna z bardziej lubianych przezemnie osób z tego forum, chociaż tak jak sam napisał "kontakt się urwał" od czasu do czasu miło jest mi z nim pogadać ;) "Capoeira e minha vide interia" (nie wiem co to znaczy ale chcialem pokazać że dalej mam Cie na liście ;))

Mordimer - :D To dopiero przypał xD W życiu nie widziałem tak pokręconej osoby, nasze kłótnie itd. :pP Super gośc , zawsze jest z nim o czym porozmawiać, chociaż ostatnio kontakt sie zamazał( z mojej winy, pisze prace na konkurs php ale myśle że zaniedlugo wszystko wróci do normy), normalnie hardcorowy gość :D

Grour - następna osoba z którą próbuje utrzymać kontakt, można z nim porozmawiać o wszystkim i o wszystkich ( :D ) , powodzenia na maturce (no i z Madzią ^^)

Godfather - nie zapomniałem o tobie ojczulku, chociaż racja, już dawno nie gadaliśmy ;) I tak samo jak ty, ja szybko zdania o danej osobie nie zmieniam.

Archimonde - :D nastepny mordimer xD No i nastepny , z ktorym kontakt się urwał (tym razem nie z mojej winy, chyba gg zmienił :( ) No ale mam nadzieieje że jeszcze pogadamy ;) (jak również mam nadzieje że pogadam z każdym kogo już tu wymieniłem :pP)

Kurde, Jodełko, ty sadysto ;P Tylko na 5 osób pozwoliłeś, tak że wiele osób się tutaj nie znalazło (ale myśle że każdy kto by mógł sie tu znalezc, wie o tym).

Pozdrawiam

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Oto wyniki 5 edycji konkursu ”Users”.

Wygrywa user Jodełko (ja xP) ilościa 8 głosów!
Drugie miejsce zajmują egzekwo Gray Fox i Xarox z ilością 7 głosów!
Na trzeciej pozycji uplasował się Szczurek zdobywając 5 głosów!
Czwarte miejsce zajmują userzy: Kacperex, Godfather, Blair, Lord_Bezimienny, Sever, Halek, Jay_Kay i Mordimer. Uzyskali oni po 4 głosy.
Piątą pozycje zajmują użytkownicy, na których głosowały 3 osoby. Są to: Sword i Adonix.

Ze swojej strony dziękuje za głosy i gratuluje pozostałym wyróżnionym osobą...
Do następnej edycji ;).

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom