Wow... jak ja dawno na g.up nie bylem... musze Alandila wybluzgać za to, bo mnie l2 wcągło... a tak serio to ostatnio czasu nie miałem.
Dobra do tematu:
Xarox- nie no, ten to jest ziom,nigdy nie zapomnie histori laski w miniowie która jadła czekoladke w autobusie
Alandil - ehh menda jedna, jednak spox ziom.
Mordimer -
Za eee... całokształt
Cisu - Spox ziom, zawsze rozmowa była miła... może byś w koncu odpowiedzial bo juz kilka razy do Ciebie wiadomośc na tlenie wysłałem ;P
Big Boss - za pomoc itd. wogóle o czym z tobą nie można pogadać ?
Sever - Hm... no tu rzeczywiscie jest o czym pisać
Świetna dziweczyna, z którą można zawsze pogadać, niestety ostatnio kontakty się przerwały (ale o tym w nast. części postu)
Godfather - może i jesteś na ostatku, ale ze względu na to, że tu najwięcej napisze , heh dawno nie gadaliśmy, z kilku powodów... kilka formatów (znikłalista) pozniej ciebie nie było, pozniej moje l2, nauka, lachy itd. aale obiecuje że się odezwe (to samo się tyczy wszystkich tych, którzy już powoli zaczynają o mnie zapominać :>) zawsze spokojny, wyrafinowany (jak Hitman
)
świetny ziom z którym zawsze można było pogadać (chociaż na początku była to bluzganina w moim wykonaniu, za co jeszcze raz Cię przepraszam).
Obiecuje wszystkim, że wyśle do nich wiadomość z mojego nowego numeru i znowu będzie git
Szacuneczek
Cahir