User's Vel. 3 :)

Status
Zamknięty.

Roioan

Member
Sever Sharivar- zrobiła mi avka a tak to myślę, że jest fajna.

<INOS> - znam Go dobrze i fajnie się gada.

Jay_Kay- dzięki za zrobienie userberko( chyba tak się to piszę).

Ozi - dzięki niemu mogę pograć w CoD2 przez sieć( powiedział jaki program jest potrzebny
biggrin.gif
).

Pozdro
tongue.gif

Sword

Member
Dobra skoro tak marudze z powodu malej ilosc postow to cos skrobne na przekor oziemu
tongue.gif
.

Sever- za wieczny optymizm pogode ducha humorek zawsze wyciągający mnie z dołka i dłuuugaśne rozmowy "na każdy temat"
tongue.gif
tongue.gif
a poniekąd za zrozumienie
wink.gif
.ZApewne jedna z najbardziej rozwiniętych duchowo osoba na tym foro (może przez to ze jest kobietą
tongue.gif
).

Ozi- czyli człowiek z browarem w ręku
tongue.gif
.Znamy się jak łyse konie a wciąż nie możemy przegadać wszytkich tematów,
tongue.gif
tongue.gif
,wieczny jajcarz i optymista pokroju jodełki tyle że bardziej opanowany
wink.gif
.Żeby tylko częściej bywał na g up bo czasami coś go omija
tongue.gif
tongue.gif
:

Szczurek -czyli znany wszytkim maniak ET
tongue.gif
tongue.gif
,luzak a przy tym pierwszy user jakiego poznałem na g up i z którym od razu znalazłem wspólny język i jest tak do dziś.

Feomathar- ..........
tongue.gif
,cóż powiedzieć spoko ziomek z którym można pogadać na każdy temat i loozacko sie ze wszystkiego i wszystkich posmiac
biggrin.gif
biggrin.gif
.

Reynevan- tu długo by mówić jego znam chyba najdłużej i najlepiej,wiele sie razem przezylo i tysiace godzin przegadalo.Lata leca a on trwa.Zeby jeszcze nie kul tyle i czesciej wpadal na for i gg byloby nice (kujon
tongue.gif
tongue.gif
)

To pierwsza piątka pozdrawiam tez innych dobrych ziomow z tego foro: Megariona,Jodła,Eda i Potaka a takze reszte ktorej juz nie mam sil wymieniac.
Uff strasznie dlugi byl ten post .

To tyle

Inpetfessa

Koko

Member
No cóż:
EdGaR- fajnie się z nim gada (zazwyczaj o małpach
biggrin.gif
)

Dragomir- też lubię

Reynevan- zawsze lu biłem znim gadać, niestety ostatnio nieczęsto go ostatnio widze na gg

Sword- kolejny Wojownik i kolejny spoko koleś
biggrin.gif

Toc hyba wszyscy
smile.gif
.

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
A więc i ja się wypowiem.

1.Sever Sharivar - jest to dzie... kobieta która jest mi najbliższa na tym forum i zawsze taką będzie, bo nikt nie ma nawet połowy dobrych cech charakteru jakie ona posiada, i którymi mnie do siebie przyciągneła. Ostatnio mało ze sobą rozmawiamy, ale mam nadzieję że mi to wybaczy, zresztą powód wymieniła w swoim poście
wink.gif
. Dopóki żyję zaproszenie będzie aktualne.

2.Glifion, druga bardzo w porządku osoba na tym forum, da sie z nim pogadać o wszystkim, pożartować, powydurniać się na chacie. Szkoda ze nasze kontakty tak szybko się urwały.

3.Nekromanta Boom zawsze go lubiłem, już za czasów kiedy obaj byliśmy w magach, za jego charakter, pomysłowość, ciekawe spojrzenie na świat. Teraz prawie ze sobą nie gadamy bo z tego co wiem nie ma neta.

4.Cisu, bardzo rozsądny facet, szanuje mnie i mój sposób bycia a ja mu się odwdzięczam tym samym.

5.Cahir, nasze pierwsze kontakty zaczeły sie od słów: "Co ty k!@@a sobie jaja robisz ze mne" wypowiedzianymi przez niego, i nie mogło się to skończyć inaczej, polubiłem tego gościa.

Wymieniłbym jeszcze dużo osób, Nadję, Bethrezena i jeszcze kilka osób ale szedłem za tym co mi podpowiedziała podświadomośc i pisałem bez analizowania tego.

Z wyrazami szacunku. Godfather

Cahir

Member
Wow... jak ja dawno na g.up nie bylem... musze Alandila wybluzgać za to, bo mnie l2 wcągło... a tak serio to ostatnio czasu nie miałem.

Dobra do tematu:

Xarox- nie no, ten to jest ziom,nigdy nie zapomnie histori laski w miniowie która jadła czekoladke w autobusie
laugh.gif

Alandil - ehh menda jedna, jednak spox ziom.

Mordimer -
biggrin.gif
Za eee... całokształt
biggrin.gif

Cisu - Spox ziom, zawsze rozmowa była miła... może byś w koncu odpowiedzial bo juz kilka razy do Ciebie wiadomośc na tlenie wysłałem ;P

Big Boss - za pomoc itd. wogóle o czym z tobą nie można pogadać ?

Sever - Hm... no tu rzeczywiscie jest o czym pisać
wink.gif
Świetna dziweczyna, z którą można zawsze pogadać, niestety ostatnio kontakty się przerwały (ale o tym w nast. części postu)

Godfather - może i jesteś na ostatku, ale ze względu na to, że tu najwięcej napisze , heh dawno nie gadaliśmy, z kilku powodów... kilka formatów (znikłalista) pozniej ciebie nie było, pozniej moje l2, nauka, lachy itd. aale obiecuje że się odezwe (to samo się tyczy wszystkich tych, którzy już powoli zaczynają o mnie zapominać :>) zawsze spokojny, wyrafinowany (jak Hitman
biggrin.gif
)
świetny ziom z którym zawsze można było pogadać (chociaż na początku była to bluzganina w moim wykonaniu, za co jeszcze raz Cię przepraszam).

Obiecuje wszystkim, że wyśle do nich wiadomość z mojego nowego numeru i znowu będzie git

Szacuneczek
biggrin.gif
Cahir

Boba Fett

Member
Jest tyle osób, które bym chciał wymienić, ale mogę podać tylko pięciu.
sad.gif
Jednak niech Ci, których lubię, a nie wymieniłem, wiedzą, że też powinni się znaleźć w tej piątce. Oto ona:

1. Kacperex - znamy się baardzo dawna, prawie od mojego zarejestrowania się tutaj. Rozumiemy się i sobie pomagamy.
2. Gray Fox - kolega po fachu
biggrin.gif

3. EdGaR - Zaraziłem go chyba Mandaloriańską pasją. xD Ogólnie dobru kolega, pogadać też można, a i ostatnio mi pomógł bardzo w pisaniu artów SW.
4. Lord Bezio - tia, nie rozmawiamy, ale swój czas mieliśmy. Zawsze się rozumieliśmy i staliśmy po naszej stronie.
5. Jodełko - już nawet nie pamiętam jak się poznaliśmy... ale nie usunąłeś mnie z GyGy po dłuższym czasie... to znak.
blink.gif
laugh.gif
Ale z tobą też się fajnie gada i kilka razy poroponowałeś mi fuchę.

Inne moje typy to:
- Verin
- Lord Viqux
- Anaconda
- mroowa
- Cor Angar
- Rave
- Rajca

Po prostu nie było miejsca
sad.gif
, ale was tak samo lubię.
wink.gif

Boba Fett

Transaction to End...

Kushi

Weteran
Weteran
No dobra. Czas Sądzić.

- Świrus, Bobek - Dwaj super goście zakwalifikowani do kategorii "moi zwierzchnicy" - Świr to przede wszystkim poczucie humoru i pomysłowość (nie wspominając o fotach w zamtuzie). Bobek to inteligentny "chłop" (w sensie ziomek, ziomal, homie; nazwij to jak chcesz, ale nie chodzi mi o robotnika na wsi
tongue.gif
), można pogadać, robić strony o Fretkach
tongue.gif
, ogólnie "wypas",

- L.B., Cahir, MotM, Archi. - moi najulubieńsi zbóje, barz (bardzo) ich lubię za syćko (wszystko)

- Cor - Pan Admin tanuvaru. Fajnie się z nim "gada".

- KCPX - bo jest
tongue.gif
(fajny, dobrze się z nim "gada" i ogólnie traktuje dobrze ludzi)

- Clone - za to że dał mi 15 minut żeby ze sobą pogadać
tongue.gif
( przez to spóźniłem się do szkoły, ale co tam )

- Ozi - próbowaliśmy zarżnąć w Cod, ale się nie dalo
biggrin.gif
. Był cierpliwy na moje "zwisy"
tongue.gif
.

- Wszyscy Zbóje!

Tych pogrubionych traktujcie jako tych 5 których miałem wymienić

Shrat

Przywódca Magów
Ja się też tu wpisze aby nie było że nie mam kumpli na forum^^
1.Kacperex-spoko człek gramy a raczej gralismy w Diablo na battlu:D
2.Xarox-super ziom i co tu dużo gadac a raczej pisać dobry kumpel z którym mialem isc na piwko:p
3.Cichy-tez spox ziom i jeden z najlepszych magów( oprócz mnie:D)
4.Jodełko-to samo co cichy.
5.HHhmmm reszta maggów , poprostu wszyskich ich lubie.

doctor

Wariat
Weteran
a wiec mi sie wydaje ze...

1. Shrat - przywodca gilid
wink.gif
moj kumpel dobry kolo
smile.gif
postawil na nogi magow ... no z moja lekka pomoca
biggrin.gif
biggrin.gif
tongue.gif

2. Godfather - Szanuje go... lubie goscia byl w magach ;P
tongue.gif

3. Glifion - za to jaki z niego mily mod
wink.gif
dzieki glif
wink.gif
gdybym mial twoje gg moze nie ograniczylibysmy sie do rozmowy o g.up

4. Ozi - kurde ;P lubie kolesia to moj ulubiony MOD ;P musielibysmy pogadac na gg ;D dobre ma fotki ;D

5. Lord Viqux - za to ze musial po czesci przeze mnie odejsc... ale mam nadzieje ze dobrze mu w lesnikach... (bo tam zdaje sie poszedl)

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
1-Ozi (Mój najlepszy ziom na foro- Zasługuje na pierwsze 5 miejsc ale tak nie wolno poza tym świetny mod- i jest z nim o czym pogadać)
2-Megarion (Dobry wódz czasem się ze sobą nie zgadzamy ale w ostatnim czasie zasłużył sobie na mój szacunek)
3-Glifion-kiedyś dużo dla mnie zrobił (on wie o co chodzi) doskonały mod.Symbol forum.
4-Sever Sharivar naprawde dużo robi dla forum.
5-szczurek zawsze pozytywnie nastawiony do sprawy
biggrin.gif

Mordimer

Member
xarox - Spoko koleś, znamy się już jakiś czas. O wszystkim można pogadać.
smile.gif

Moozi - Bardzo pomocny kolega w grach typu MMORPG. Zawsze pomoże.
smile.gif

Jay_Kay - Można z nim o wszystkim pogadać. Pomógł mi przy userbarze.
smile.gif

cichy - znamy sie od niedawna, ale z rozmów wnioskuje, że spoko zią.
smile.gif

Cahir - znamy sie już troche, gdy miałem problem z kompem, zawsze pomagał.
smile.gif

Szkoda, że można podać tylko 5 osób, bo ja naliczyłem ich ponad 10...

Yezo

Active Member
1. Alandil - za wspólną gre w lina i za całokształt
2. Dadex - troche mniejsza menda
3. Szczurek - troche mniejsza menda
4. ReZiWiz - najwieksza menda jaką dane mi było poznać

Archimonde

Member
1. Grour - zdecydowanie najlepszy kumpel jakiego poznałem na GG. Zawsze można z nim porozmawiać, pożartować, powygłupiać itd. Zawsze miły, dobrze traktuje ludzi, dzięki niemu zacząłem słuchać muzy innej niż Linkin Park
biggrin.gif

2. Świrus - nie gadałem z nim dużo, ale podoba mi się jego poczucie humoru i jego pomysły.
3. Dadex - kiedyś ze sobą trochę gadaliśmy, ale teraz jakoś urwał się nasz kontakt. Po prostu spoko koleś, można z nim pogadać i ponaśmiewać z n00bów.
biggrin.gif

4. Darkrider - nasza znajomość zaczęła się gdy wysłał mi priwa o podobnej treści: wysłałem raport, modzi dadzą warna temo n00bkowi/lolkowi, nie pamiętam dobrze. Ja mu odpisałem, że jak nadal będzie tak spamił (wtedy jakubwr), to dostanie bana.
biggrin.gif
Po jakimś czasie Darkrider zagadał do mnie na GG, no i teraz często ze sobą gadamy. Spoko koleś, ale kiedyś denerwował mnie ciągłymi pytaniami.
wink.gif

5. Wszyscy Zbóje - chyba wiadomo dlaczego. Zbóje 4 life!
biggrin.gif

Pozdro dla wyżej wymienionych userów.
tongue.gif

Pozdrawiam. (teraz już wszystkich, nawet spamerów
wink.gif
No, ale kiedyś chyba będzie trzeba skończyć z podrowieniami, bo przez moją wielką moc lekarze strajkują.
biggrin.gif
Może nie...
tongue.gif
)

darkrider

Debile
Moja kolej (już teraz w dobrym miejscu):

1.Archimonde
biggrin.gif
Spoko ziom. Mówił jak się pozanliśmy więc nie chce mi się pisać. To jest na serio spoko ziom. Robie sobie z nim jaja z n00bków.

2.Nadja
biggrin.gif
. Ona też jest na spoko. Można z nią gadać godzinami o wszystkim i o niczym.

3.Mr. Ozi
biggrin.gif
. To jest dla mnie legenda
biggrin.gif
Fajnie się z nim gada i jest wogóle spoko. Pomógł mi kilka razy.

4.Cichy. Spoko ziom. Miał pomóc mi w stronie ale mu się odwidziało. Fajnie się z nim gada ale krótko
sad.gif
. Mam nadzieje nauczyć się od niego grafiki.

5.volvagia. Jest spox ale często mnie wkurza (słynne powitanie: CZEGO K***A). Robi ze mną stronę.

6.Jodło. Legenda jajcarzy!! Fajnie gada się z nim przez Skypa (słynny z wkurzania ludzi
biggrin.gif
). Raz wszedł na moje FTP i nie chciał zejść i groził mi "WYWALE CI PLIKI !!"
biggrin.gif
.

7.Em.50. Ocenia moją grafike. Dzięki niemu poznałem fajny serwis graficzny. Spoko ziom
biggrin.gif

8.Jeszcze kilka osób ale nie chce mi się wymieniać
biggrin.gif

POZDRO DLA WSZYSTKICH Z GÓRY NO I FOR ALL!

darkrider

Jay_Kay

Magister vitae
2 tygodnie minęły - więc, jako założyciel tematu, podsumuję konkurs...
(20 minut mi zajęło liczenie wszystkich waszych głosów
smile.gif
. Głosów na gildie nie uznawałem
tongue.gif
.)
A oto rezultaty (podam tylko pierwsze sześć miejsc
smile.gif
):

1. Kacperex - 11 głosów
2. Sever Sharivar - 8 głosów
3. Jay_Kay (
tongue.gif
), Ozi, Jodełko - 7 głosów

4. xarox, szczurek, clone_xx - 6 głosów
5. Cahir, Glifion, Sword, Gray_Fox - 5 głosów
6. Boba Fett, Mordimer, Świrus, Adonix - 4 głosy

Pozostali userzy otrzymali 3 głosy lub mniej.
Gratuluję zwycięzcy i innym laureatom
biggrin.gif
, o nagrodach nic nie wiem :> .
Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom