Userbary Oznaczające Grupy

Status
Zamknięty.

Gaan

Handlarz
Wpadłem na pomysł by każdy (należący do którejś z grup), wkleił sobie userbar z nazwą i kolorkiem grupy, do swojej sygnaturki.

krl.png

junioradmini.png

modglobalny.png

moderatort.png

redakcjaj.png

weteran.png

viph.png

usermiesica.png

Nie robiłem userbarów z zakonu i gildii, z tego powodu, że one po prostu już swoje mają.
Piszcie co o nich myślicie.

Vendetta

Deathproof
VIP
Nie podoba mi się. Userbary są niepotrzebne, bo każdy ma obrazek rangi. Uważam, że dodatkowy obrazek w sygnie jest zbędny ;)
Zresztą sam Userbar jest brzydki, nie pasuje do tematyki forum, napis jest szpetny. Wielki plus za chęci :)
Pozdrawiam.

mickos42

Member
Oczywiście szacun za chęci, ale jakieś takie tęczowe? Ogólnie za jasne, i to w tle nie powiem co mi przypomina, jakby ciemniejsze tło było (kamieniste :p) to by było ok.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
+ za chęci. Tło rzeczywiście nie najlepsze. Niektóre napisy słabo czytelne, kolorystyka za jasna.
Jak szkelo powiedział userbary są zbędne. Ale jeśli ktoś będzie chciał to go sobie weźmie;]
Tyle ode mnie.

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Widzę że ostatnio jakoś każdy zaczyna tworzyć grafikę i bardzo chce aby jego prace znalazły się na forum.

Na plus:
- Chęci.

Na minus:
Za jasne/jaskrawe. Nie pasują do forum. Nie widzę potrzeby aby takie ubki były w sygnach. Członkowie gildii mają userbary, a reszta nie potrzebuje, przecież to powtórzenie grupy która jest pod avkiem. Więc po co to samo dwa razy umieszczać??

Ogólnie Gaan, userbary są takie sobie, Twoje prace, które wrzuciłeś do karczmy są dużo lepsze.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Muszę niestety powiedzieć, że userbary są słabe. Zbyt jaskrawe, ale też puste, nie pasują w ogóle do naszego forum. Ale przede wszystkim, uważam je za całkiem niepotrzebne. Przy każdym poście jest ikona grupy i myślę, że to wystarczy. Niemniej plus za chęci :).

Ave

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Cześć.
Nie będę inny i powiem, że nie podobają mi się twoje userbary. No i szczerze mówiąc, prócz wymiarów w żadnym stopniu to userbara nie przypomina ; p. Biją po oczach strasznie. Do tego napisy są nieczytelne. Użyj białej czcionki visitor z obrysem 1 px i daj z prawej strony ; p. Oczywiście nikt nie mówi, że musisz się trzymać standardowych userbarów ; ).
No i jak V powiedział, mamy obrazki rang, które wystarczają.
Niemniej, plus za chęci masz.

Pozdrawiam, AS.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Ach ci kołacze pracy. Fajnie że coś kombinujecie, ale czemu zabieracie się za to co najmniej ważne :)
Więcej kreatywności. Nad swoimi sygnami musisz tak czy inaczej jeszcze popracować.

Kacperex

KacŚpioszek
Fajnie, fajnie.
Tylko nie widzę sensu. I tak nie każdy wstaw te sygny. Ja dla przykładu nie lubie userbarów i na pewno bym go nie wrzucił.
Wykonanie tez pozostawia wiele do życzenia.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
dajcie spokój z tymi userbarami. każdy ma tyle namotane w sigach ze i tak tych nikt nie zauważy
pozaty każdy ma pod avkiem dokłądnie to samo,

Fahrenheit

Pimpu?
a. szpetne
b. zepsują sigi, szczególnie, że wszyscy mają dużo rzeczy w nich napakowane
c. rozumiem, że chcesz się rozwijać, uczyć tworzenia grafiki, ale trzeba osiągnąć jakiś poziom, zanim twoje prace będą wykorzystane gdziekolwiek, na razie zacznij wrzucać na forum graficzne i ucz się na opiniach lepszych. Albo poproś AS-a lub V o pomoc.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom