U mnie zdecydowanie na pierwszym miejscu pod względem ulubionych sportów jest tenis stołowy. Nie wiem jak to określić, ale ta magia celuloidowej piłeczki po prostu mną zawładnęła. W domu stołu nie mam, dlatego jak zaczynałem lekcje później, specjalnie przychodziłem o 8 aby popykać z kumplami. Na drugim miejscu jest piłka nożna- ale nie za bardzo idzie u mnie teraz pograć, bo ciągle pada.
Tenis ziemny-u nas w mieście nawet fajne dupy w mojim wieku się kręcą po korcie ,a,że gram już 5 lat to jestem w to całkiem niezły więc wielki + i rispect dla mnie jest ^^ Jedną już wyrwałem
A ja tutaj co poniektórych zaskoczę. Nie trawię piłki nożnej. Po prostu nie lubię. Wszyscy się tak tym ekscytują, a ja nie widzę w tym nic fajnego
. Ale to już kwestia gustu. Lubię natomiast Siatkówkę. Gram w to dużo razem z kumplami i idzie mi całkiem nieźle. Ostatnio zainteresowałem się koszykówką. Gram w to od mniej więcej miesiąca i idzie mi też dobrze, ale bardziej mnie ciągnie do StreetBalla niż do klasycznego kosza
Ja lubię piłkę nożną,siatkę,ale sportem,który mnie naprawdę podnieca i zadziwia są ruggby(chyba dobrzę napisałem)Sport ten to typowa męska gra dla odważnych i silnych ludzi.Lubię ten sport,ponieważ na moim osiedlu mamy dobrą trawkę na której są rozgrywane mecze ruggb.Mamy specjalną piłkę i zestawy ochraniaczy(włącznie z kaskami)Ja jestem najlepszy w ten sport,idę przez boisko jak taran Druida idzię przez wrogów.
moim ulubionym sportem jest :
jazda na rowerze - kolarstwo chociaż na BMX-sie jeszcze nie próbowałem
piłka nożna - czasem lubie sobie pograć
biegi - lubie biegać a poza tym jestem najszybszym biegaczem z moje klasy i kilku innych
jazda konna - mamy stadnine koni "Rancho" w poznaniu, a ja osobiście lubie jeżdzić i podobno świetnie mi to idzie
Moje ulubione sporty to:
-> piłka nożna - nie wiem ile razy już pisałem jak bardzo lubię ten sport. Nie chcę się powtarzać bo sens powoli tracę. Napiszę krótko: kocham ten sport.
-> rower - patrz: piłka nożna
-> siatkówka - na obozie dużo czasu spędzałem na graniu w siatkę z kumplami. Polubiłem ten sport mimo, iż wcześniej nie żywiłem do niego zbyt wiele sympatii.
-> koszykówka i piłka ręczna - lubię sobie od czasu do czasu pograć.
-> biegi - biegam dla przyjemności (naprawdę nie wiem dlaczego, ale lubię biegać
Oczywiście najbardziej lubie Piłke Nożną, normalnie kocham ta gre i chodze do klubu.Co do pozostałych lubie też jescze: siatkówke, tenis, troszke snoker, snowboard, wyścigi motocyklowe(Rossi rulez), troche wyścigi formułu 1,wyścigi samochodów turystycznych, no i wyścigi innych klas formułek (Kubica Rulez).
Nielubie koszykówki szczególnie.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.