Najlepszy sport to strzelanie do celu tylko że trzeba mieć trochę kasy na strzelnicę, lubię też piłkę nożną i tenisa który jest sportem opartym na współzawodnictwie. Z innych sportów lubię snowboard.
WItam
Widze że większość to piłka, siatka albo kosz a co powiecie na żeglarstwo wspinaczkę albo kajakarstwo - bardzo fajne sporty moze trochę hobby'styczne i drogie, ale zabawa przednia
Witaycie. Mój ulubiony sport to bez dwóch zdań Tenis Stołowy. Zawsze całą ekpią-ok 10
ludzi zbieramy sie i gramy w gonitwe. Kiedy odpadają i zostaje 3 wtedy zaczyna sie sieczka. Raz biegaliśmy z 10 minut wokół stołu. Lubie też piłkę nożną oraz siatkówkę.
No to wymieniam :
---> piłka nożna,
---> koszykówka,
---> baseball,
---> jazda na rolkach,
---> jazda na nartach,
---> jazda na snowboardzie,
---> jazda na rowerze,
---> strzelectwo,
---> siatkówka.
To już chyba wszystkie.
To moje ulubione sporty to oczywiście na pierwszym miejscu piłka nożna potem jest hokej ( nie na lodzie tylko na hali ), jazda na deskorolce, lubie też jeździeć rowerem a czasami pogrywam w kosza.
Moim ulubionym sportem jest....bilard! Ale taki z zasadami, ale nie coś w stylu snookera. Lubię na wakację z kumplem pójść do baru i sobie pograć. W tym sporcie jest jakaś magia, która przyciąga, powoduje, że chcesz dalej grać. Oczywiście aż takiego zapału to nie mam...
Po prostu zajefajny sport
Ja to kofam kolarstwo górskie bardzo widowiskowe i bardzo niebezpieczne ale szczerze mowiąć to zawalisty sport! Lubie rownież pilke nożną (ale wole oglądać) i siatkowke (jestem zapalonym kibicem polskiej reprezentacji mężczyzn)
Był już chyba taki temat ale mniejsza z tym. Moim ulubionym sportem jest turystyka górska , nie wiem czy zalicza sie do sportu , czy bardziej do aktywnego wypoczynku , ale jakby nie było to lubię sobie tak pochodzic po górskich szlakach. Takze lubię biegi krótko dystansowe (60m , 100m) , a tak pozatym lubie też pojeździć sobie na rowerze i oczywiście ogladać sport w telewizji , ale głównie mecze piłki nożnej i ewentualnie mistrzostwa świata w lekkoatletyce, a i zapomniałem naturalnie jeszcze uwielbiam śledzić przebieg pucharu świata w skokach narciarskich.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.