A szczegulnie jak zlejesz LEE i będziesz wymiatał jego toporem :twisted: :twisted: :twisted: Ich zbroja też jest niczego sobie ale i tak wole tą z PANCERZY PEŁZACZA
Ja oczywiście wybrałem Mag ognia przechodzilem nim 4 razy i wcale tego nie żałuje było spox i zastanawiam się czy czasem nie przechodzić jeszcze raz tak samo.
:!: :!: Mag Ognia :!: :!:
JA oczywiśćie jestem za najemnikami bo to najsilniejsza i najlepsza gildia w g1 nie raz pokazywali jak umieją się rozprawić ma ona dobrych ludzi mają dobrą taktyke i wiedzą jak zachować się w walce zresztą są fajni i mają fajne zbroje
Najemnicy Rulezzzzzzzzzz 8) Są najlepsi. Mają porządne zbroje. Broń troche słabą. Ale i tak dokopali by każdemu w kolonii - nawet Staremu Obozowi. Mają spoko ziomków. Lee, Gorn, Cord, Torlof, Jarvis.
Zagłosowałem na nekromantę, chciaż jeszcze nim nie grałem ;D Wiadomo, nawieksza potęga, najlepsze czary, dostep do wszystkich run. Czy można z Maga Ognia przejsć na nekromantę?
Ja lubie strażników świątynnych podoba mi się ich zbroja i sposób walki może nie są najsilniejsi ale mają dobrą taktyke i nie bylejakie miecze większość z nich nosi miecze dwuręczne co zwiększa obrażenia dla wroga a ja zresztą lubie miecze dwuręczne
Moją ulubioną gildią jest nekromanta i strażnik .Nekromanta dlatego że masz bardzo fajną szate i bardzo fajne czary są na 6 krąg.A strażnikiem tylko ze względu na zbroje.
Nie wiem, czy strażnik czy najemnik. Tu było fajnie i tam było fajnie. Tu byli fajni goście (chodźby Diego) i tam też (np. Lee). Zagłosuję jednak na najemnika, tylko dlatego, że nie mogę oddać dwóch głosów.
według mnie jest najlepiej grać magiem ognia a dopiero potem wody bo jako najemnik tracisz punkty na siłę zamiast na energie (chociaż i tak pod koniec miałem powyżej 100siły i chodziłem z toporem lee
) nekromanty nie lubie bo gra nim jest dość nudna... chodzi za tobą armia ciemności i demon no i co to za przyjemność jak patrzysz się jak twoje potworki jadną orków albo jak w ciasnym karytażu twoja armia niemoże się przecisnąć
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.