Witam
Chcę sprawdzić jaka ilość graczy będzie mogła zagrać w Gothica 3 przynajmniej na minimalnych wymaganiach systemowych więc bardzo proszę o liczne odpowiedzi w taki sposób przekonamy się czy JoWoodo postępuje dobrze wypuszczając na rynek tak znakomitą grę ale o tak wysokich wymaganiach.
Proszę jeżeli jest to możliwe o podanie swojej konfiguracji sprzętowej i o krótką wypowiedź na ten temat (co sądzicie o tych wysokich wymaganiach?)
Oto wymagania Gothica 3
Minimalne:
# 2 GHz Pentium 4/AMD 2000+
# 1024 MB Ram
# Karta graficzna 64 MB
# Windows 2000, ME, XP, Vista
# DVD-Rom
# Karta graficzna kontabilna z DirectX 8.0
Zalecane:
# 3 GHz Pentium 4/AMD 3000+
# 1024 MB Ram (Dual-Channel)
# Karta graficzna 128 MB
# DVD-Rom
# Karta kontabilna z DirectX 9.0c
A oto konfiguracja mojego PC
Celeron D325 2,5 Ghz
512 DDR dual Kingston
Karta graficzna Geforce FX 5200 128bit 128ram
windows XP professional
dvd -rom
Karta kontabilna z DirectX 9.0c
Mam nadzieje że mi pójdzie.
Do moderatorów - jeżeli podobny lub identyczny temat już istniał to proszę o usunięcie tego. Jeśli tak się stani to przepraszam za pomyłke.
Chcę sprawdzić jaka ilość graczy będzie mogła zagrać w Gothica 3 przynajmniej na minimalnych wymaganiach systemowych więc bardzo proszę o liczne odpowiedzi w taki sposób przekonamy się czy JoWoodo postępuje dobrze wypuszczając na rynek tak znakomitą grę ale o tak wysokich wymaganiach.
Proszę jeżeli jest to możliwe o podanie swojej konfiguracji sprzętowej i o krótką wypowiedź na ten temat (co sądzicie o tych wysokich wymaganiach?)
Oto wymagania Gothica 3
Minimalne:
# 2 GHz Pentium 4/AMD 2000+
# 1024 MB Ram
# Karta graficzna 64 MB
# DVD-Rom
# Karta graficzna kontabilna z DirectX 8.0
Zalecane:
# 3 GHz Pentium 4/AMD 3000+
# 1024 MB Ram (Dual-Channel)
# Karta graficzna 128 MB
# DVD-Rom
# Karta kontabilna z DirectX 9.0c
A oto konfiguracja mojego PC
Celeron D325 2,5 Ghz
512 DDR dual Kingston
Karta graficzna Geforce FX 5200 128bit 128ram
windows XP professional
dvd -rom
Karta kontabilna z DirectX 9.0c
Mam nadzieje że mi pójdzie.
Do moderatorów - jeżeli podobny lub identyczny temat już istniał to proszę o usunięcie tego. Jeśli tak się stani to przepraszam za pomyłke.