Bor@
Member
Posiedziałem sobie przez chwilę na tyłku i do mojej glowy wpadla mysl ktora jest odzwierciedleniem sytuacji moddingu gothica na polskiej scenie. wszyscy mowia: trzeba przelozyc na polski tutoriale, trzeba napisac poradniki aby kazdy mogl sie uczyc. mowia prawde. tylko dlaczego mowia "trzeba napisac" a nie mowia "napiszę". i stwierdzilem ze jesli nikt nie ruszy swojej zas...pokrytego kalem odbytu, nic z tego nie bedzie. i tu wstalem, podszedlem do mojego bożka na biurku i zaczalem dzielo. juz przetlumaczylem tutorial o tworzeniu modeli. gdy skoncze wszystko, zamieszcze je w temacie "mody-zrob to sam". i to nie jest slomiany zapal. bedziecie mieli to co chcieliscie: TUTORIALE PO POLSKU O TWORZENIU MODÓW DO GOTHICA!
kto idzie za mna? czas w koncu cos ruszyc! nie tylko brac! ale takze dawac!
kto chce mi w czyms pomoc? czas postawic wszystko na nogi!
Sam sobie nie poradzę z tłumaczeniem, a naprawdę: jest tego bardzo mało (ok. 8 stron) Nie poradzę sobie ze wzgledu na rozne pulapki jezykowe (przypuscmy: text editor to edytor tekstu a w doslownym znaczeniu to redaktor tekstu, a sa naprawde gorsze przypadki)
kto sie zglasza do pomocy?
kto idzie za mna? czas w koncu cos ruszyc! nie tylko brac! ale takze dawac!
kto chce mi w czyms pomoc? czas postawic wszystko na nogi!
Sam sobie nie poradzę z tłumaczeniem, a naprawdę: jest tego bardzo mało (ok. 8 stron) Nie poradzę sobie ze wzgledu na rozne pulapki jezykowe (przypuscmy: text editor to edytor tekstu a w doslownym znaczeniu to redaktor tekstu, a sa naprawde gorsze przypadki)
kto sie zglasza do pomocy?