QUOTE (Em.50 @ 19-12-2005, 16:54) Taka ciekawostka : Dzisiaj na korytarzu powiedziałem Kurw* , a koleś od matmy do mnie podszedł i się pyta czy ja to powiedziałem (wiedział że to ja
) a ja mówię , że to nie ja ! A on do mnie ... "to się przekonamy" . Zabrał mnie do pokoju nauczycielskiego a ja spękany ze strachu . I mówię do siebie samego : nie przyznam się i chu* . Ale na koniec mówił , że wpisze mi uwagę (co mnie bardzo zdenerwowało , ponieważ jestem jednym z najlepszych uczniów w szkole i muszę mieć świadectwo z paskiem a do tego potrzebne jest też zachowanie) . No i skończyło się na tym , że się przyznałem .
I co to wnosi do tematu? Złamałeś regulamin szkoły i spotkała Cię kara, w czym problem?
QUOTE No znam przykłady takich co chcieli i próbowali [naprawdę] a nie mogli, bo byli tacy jacy byli.
Dla takich ludzi sa szkoły specjalne.
QUOTE Powinieneś się z niej wytłumaczyć jak najbardziej.
Ale, gdyby miasł się tłumaczyć z głupoty nie musiał by się tłumaczyć.
QUOTE Ale jak nauczyciele przeginają to wtedy k****** mnie bierze(patrzcie na mojego wcześniejszego posta w tym temacie
Dokładnie to samo musi się dzić z nauczycielami.
QUOTE Gdyby to cos dało chetnie bym spróbował
Siniaka
QUOTE Jeżeli chodzi o sprawę traktowania nauczycieli....to zależy tylko do tego czy nauczyciel sobie pozwoli na jakieś wybryki
Tutaj jednak widać, że niektórzy własnie się irytują taką dyscypliną.
I co to wnosi do tematu? Złamałeś regulamin szkoły i spotkała Cię kara, w czym problem?
QUOTE No znam przykłady takich co chcieli i próbowali [naprawdę] a nie mogli, bo byli tacy jacy byli.
Dla takich ludzi sa szkoły specjalne.
QUOTE Powinieneś się z niej wytłumaczyć jak najbardziej.
Ale, gdyby miasł się tłumaczyć z głupoty nie musiał by się tłumaczyć.
QUOTE Ale jak nauczyciele przeginają to wtedy k****** mnie bierze(patrzcie na mojego wcześniejszego posta w tym temacie
Dokładnie to samo musi się dzić z nauczycielami.
QUOTE Gdyby to cos dało chetnie bym spróbował
Siniaka
QUOTE Jeżeli chodzi o sprawę traktowania nauczycieli....to zależy tylko do tego czy nauczyciel sobie pozwoli na jakieś wybryki
Tutaj jednak widać, że niektórzy własnie się irytują taką dyscypliną.