CYTAT
mwah
To po hebrajsku? A nie, jest przecież samogłoska... Możesz powiedzieć co to za język...?
CYTAT
Kontynet bardzo osłabł przez wywóz LUDZI, BOGACTW, NISZCZENIE I PALENIE WIOSEK.
DLatego nie mogą stowrzyć tego kontynentu.
A więc NIC nie stało na przeszkodzie, aby przez kilkaset lat do przypłynięcia Europejczyków zbudować silne
cywilizacje. Byli ludzie, bogactwa, ale nie było ZJEDNOCZENIA. I potem wysoko płacili za brak wspólnego celu...
Zapewne gdyby stawili opór Europie, byśmy (Biali, Polacy nie przykładali do niewolnictwa ręki) odpuścili.
CYTAT
bardziej wykształceni murzyni migrują do Europy. A bardziej wykształceni Polacy migrują do Angli, a bardziej
wykształceni wieśniacy MIGRUJĄ DO MIAST. do jasnej cholery tak było zawsze i bedzie.
Zaostrzenie ustaw przeciwko imigrantom zapewne załatwiło by sprawę z ich nadmiernym przyrostem. Skoro było tak
ZAWSZE, to co tak uparcie nawijasz o niewolnictwie?? A migracje wewnątrz kraju i repatriacje nie są czymś złym...
CYTAT
Królestwo Etiopii w latach wielkiego rozkwitu w Europie było ogromne. 1/5 Afryki w zasadzie należała do
niego.
Kultura też, była bardzo rozwinięta.
W 1937 Etiopia przegrywa wojnę z bohaterskimi Włochami (późniejsze bitwy II Wojny Światowej miały pokazać ich
waleczność
).
1/5? Może być nawet 1/2 skoro 1/4 ich ówczesnego terytorium to była pustynia, sawanna itd., niewielkie wioski. Czyli
efekt tego, że czarni nie dogadują się między sobą najlepiej. Etiopii się to udało i zasłużyli sobie na szacunek.
CYTAT
Wiem wiem, według Ciebie murzyn to małpa która, mieszka ale jednak nie
Nie wiesz, nie wiesz <_<. Według mnie Murzyn to człowiek, którego miejscem jest jego ojczyzna w Afryce i który
powinien działać dla niej jak najlepiej. Z resztą poczytaj to co napisałem wyżej, to się dowiesz, że nie mam nic
przeciwko innym ludziom- rasom.
Problemem są imigranci. I też czytaj w moim poście powyrzej, bo nie mam zamiaru się powtarzać.
CYTAT
Może, te 400 lat jebanego niewolinictwa i osłabniania kontynentu należało by teraz jakoś
wynagrodzić?!
Może jeszcze mi wmówisz, że w dobry nastrój wprawia mnie zdjęcie małego Murzynka, z przeróżnymi chorobami,
próbującego zjeść kamyk, z braku czegokolwiek lepszego? Należy pomagać tym ludziom, ale nie jest to priorytet!
ŻYCZĘ AFRYCE ROZWOJU!!! Niech nie muszą głodować, chorować i umierać i żyć w takich warunkach.
CYTAT
może, dlatego że, ich podejrzewa się w pierwszej kolejności o kradzieże, rozboje, morderstwa...
Może dlatego, że takie rzeczy są tam na porządku dziennym.
"I co z tego że, był czarny ?"
2/3 więźniów w Ameryce to Murzyni, więc nie tylko on jeden...
"A Kuba rozpruwaczam zdaje się że był biały ?"
Czytałeś, do ch*ja co ja napisałem dwa posty wyrzej!? Nie mam zamiaru pisać 5 razy jednej rzeczy <_<. Są biali i są białasy tak jak są czarni i czarnuchy!!!
Kuba Rozpruwacz z tego co pamiętam urodził się w okolicach Kielc (?), a jego ojciec był Żydem. Niedawno było o tym
na różnych portalach informacyjnych.
"dobre. Tak uwazą moja nauczycielka od geografii i podręcznik."
O tej sekcie wspomniałem jako o ciekawostce, a nie wiem jakie są "prognozy". Pożyjem, zobaczymy...
Tak uważa? Hehe. Skoro jest tego taką zwolenniczką, to spytaj się jej czy miała kontakt z Simonem Molem. Jeśli
tak... to niech lepiej zrobi test na obecność wirusa HIV w organiźmie...
"Bo PARTIOTYZM a NACJONALIZM to zupełnie co innego...."
Oczywiście! Patriotyzm to uczucie- miłość do Ojczyzny, Nacjonalizm- postawa społeczno-polityczna. Bez patriotyzmu
nie było by nacjonalizmu.
"być Naziolem ewnt. Nacjonalistą. Ja stawiam takich ludzi w tym samym rzędzie."
Bo tak powiedzieli w telewizji
. Jeśli nie umiesz znaleść różnic pomiędzy nazizmem, a nacjonalizmem to
współczuję...Np.
Czy polski nacjonalista, będzie zwolennikeim nazizmu, który chciał wytępić polskość?
"Tobie przeszkadzają marsze rowności a mi banda debili z łysymi pałami szwędająca się po miastach i napierdalająca
każdego, kogo popadnie."
Coś mówiłeś o stereotypach <_<???
:lol:
Łyse pały to dla ciebie: 1. głowy 2. np. kije czy 3. genitalia :lol: (bo to ostatnie nie powinno dziwić, jeśli
oglądamy jakąś Love Parade...), bo ta godna ubolewania składnia nie pozwala zrozumieć sensu tego zdania.
To widzę że daleko sięgają twoje horyzonty myślowe, skoro "dobro" zboczeńców stawiasz ponad tradycję i to co trwa od
wieków.
OCZYWIŚĆIE, są "skini", którzy tak działają, a media bardzo skwapliwie wykorzystują takie sytuacje, przeciwko
ruchowi narodowemu...
"Ludzie o wiele bardziej bolą się tych "prawdziwych" polaków, niż Rastamanów naprzykład. ewnt. Punków, Metali, czy
innych subkultur. Nawet dresy nie są tak pojebani jak Skini... "
Na początek "Murzyn" czy "Polak" piszemy z dużej litery, w przeciwieństwie do "punka" czy "metala"...
Z własnego doświadczenia (narazie BARDZO niewielkiego, ale zawsze), jak i z relacji innych nacjonalistów mogę śmiało
powiedzieć, że to NIE jest prawda. Ludzie bardzo chętnie wdawają się w dyskusję z narodowcami podczas różnych
demonstracji czy pikiet i nikt nie jest szykanowany przez swoje zdanie (chyba, że sam zacznie "bluzgać" to wtedy na
ripsotę może liczyć...). Tu jest przykład :
http://www.nacjonalista.pl/wiadomosci.php?id=1998&licz=1
I tak na zakończenie tego posta zauważam i zapewne nie tylko ja, że to TY jesteś w jakimś stopniu wulgarny i
agresywny, a nie ja jako "skin", który "biega z pałą i rozp***dala wszystko co się rusza"...
A jako, że po zakończonej dyskusji (w tym wypadku poście) wypada się pożegnać to:
Pozdrawiam.