Tokyo Hotel

Status
Zamknięty.

Lares_

Paladyn Wody
Co o nich sądzicie?
Czy lubicie ten zespól ?

Ja osobiście nie przepadam za tym zespołem ponieważ śpiewają po niemiecku.
Kreują sie na black metalowców a śpiewają słabego rocka.
Wokalista wygląda jak dziewczyna

Ehh... Zamykam temat. Powód - monotonność wypowiedzi, po co pisać w koło to samo? (wińcie za to brak fanów TH ;P) - Oz.

Ceasar

Member
Cóż, osobiście nienawidzę tego zespołu ze względu na ich "oszałamiajaco-prowokująco-ośmieszający" styl i rodzaj muzyki przez nich śpiewany
cool.gif
. Naprawdę, gdy niechcący natknę sie na nich na ViVi'e czy MTV, od razu przerzucam kanał na inny
smile.gif
. Każdy może mieć własne zdanie.

Pozdrawiam...

Sługa Kruka

Member
Tokio Hotel? To take (przepraszam za słowo) gówno, że jak ich widzę, to zmieniam kanał. A to coś, co śpiewa tam to facet, czy baba? Tak na prawdę to szczerze ich nienawidzę. Tak samo jak Us5 i innych pięknisiów. Pozdro!

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
Zespół jest beznadziejny. Żałosny. Chłopcy kreują się (lub kreuje ich ich menadżer) na kogoś kim nie są i nie będą. Jak ich widze na prawde chce mi się śmiać . Piosenka jest słaba i chyba nawet nie jest ich autorstwa. Na dodatek mają tylko jeden znany kawałek - (to znaczy ja jeden znam ) Osobiście denerwują mnie kolesie którzy robią z siebie lalusiów.

doctor

Wariat
Weteran
ja nie moge na nich patrzec!!

centralnie to takie pozerstwo!!, taka komercja ze gorszego scierwa nie ma (za przeproszeniem)

wogole ja to odczuwam wstret do niemieckiego i metalowcow
tongue.gif

a ci kolesie? ile oni maja lat wogole ?

Dark Shadows

Active Member
Co jakie Tokio Hotel? Ja tam próbuje zapomnieć, że coś takiego istnieje.
biggrin.gif
Dla mnie to jest maksymalna szmira i nie wiem jak to może być dobre i jak można to słuchać. Podobnie u mnie jest z takimi szmirami jak Blog 27
blink.gif
blink.gif
blink.gif
i inne dziecinne zespoły, które upadają zanim się wogóle wybiją. Jakaś moda czy coś.
dry.gif

Takie jest moje zdanie i nigdy go nie zmienię.
cool.gif

Pozdrawiam.

magmorf

Member
Nie przypominaj mi tej nazwy
po pierwsze : Wokalista wyglada jak homosesualista
po drugie : Ich muzyka jest beznadziena...
po trzecie : ...o teledyskach nie wspomne
po czwarte : nic nie mam do niemieckiego ale jak oni spiewaja to mam duzo do zarzucenia.
po piąte : nie wiadomo dlaczego tak czasti ih piosenki leca na vivie

I to juz chyba koniec.

Pozdro.

Magmorf

szczurek

Menda serowa
Weteran
Moja siostra ma taką koleżankę, co jak do niej przychodzi to cały czas o tym nadaje
dry.gif
Nie dobrze mi się robi jak opowiada jacy to oni są wspaniali i czego to jeszcze w planach nie mają.
Osobiście też mi się nie podobają. Muzyke prezentuja taką sobie, a ja słucham tylko tego co mi sie podoba. Najbardziej jednak odstrasza mnie to jak wyglądają. Faktycznie robią z siebie tym kim nie są i niektórzy ludzie ich akceptują
blink.gif

Cisu

Member
Tokio Hotel
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
. Mam dalej wypowiadać się na ten temat? No oczywiście, że tak ;D. Jak pierwszy raz zobaczyłem to coś, to myślałem, że ze śmiechu narobię w gacie
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
. Reakcja - Co to ma kur****a być??!!. Najśmieszniejsze jest to, że u mnie w budzie połowa ludzi za tym szaleje. Ciągle słyszę teksty typu "Jeee! Tokio Hotel wymiata!", "Mają genialne brzmienie" (WTF? Jakie brzmienie?!
blink.gif
). Grają do bani (oni wogóle grają?!), mają kiepskie, wręcz okropne kawałki, od których mózg się lasuje... No ale wiecie... każdy może założyć zespół, więc ja założyłem już jakiś czas temu i .. nazywa się Shanghai Hotel, a mój kumpel założył Pekin Motel
biggrin.gif
biggrin.gif
i ruszamy w trase koncertową po całym świecie ;]... to tyle idę bo muszę gitarę nastroić
laugh.gif
laugh.gif
... przyda się w trasie
tongue.gif
.

G

Gray_Fox

Guest
Czy ja ich nienawidzę? Nie, nic mi nie zrobili.

Na świecie jest tak : są ludzie którzy mają w genach muzę i brzmienie i są tacy którzy do tego sie nienadają i nie posiadają. Tokyo Hotel zaliczyłbym do tych drugich. Ich muzyka mnie nie fascynuje, lecz bardziej "śmieszy" jak większość z was. Ale trzeba pamiętać o jednej rzeczy : Każdy ma prawo do spełniania swoich marzeń, jeżeli lider tak chciał to tak zostało ale z jakim efektem? Jego sprawa
smile.gif

Gelo

Member
a myślałem że tylko ja nie trawię tego zespołu
biggrin.gif
biggrin.gif
. to jest gorzej niż tragiczne. któryś z moich poprzedzników zadał dobre pytanie "czy to coś co śpiewa to chłopak czy dziewczyna??" ja był dał że to jest coś pomiędzy
biggrin.gif
biggrin.gif
. w pełni zgadzam się ze wszystkimi anty'hotelowcami
biggrin.gif
biggrin.gif
.

cichy

Member
Jak dla mnie ta piosenka zła nie jest lecz cały ich zespół wygląda jak grupa pedałkowatych kolesi chcących się na nas rzucić i zapakować od tyłu
dry.gif
<blee>
Kiedy widze te ich spojrzenia w tym teledysku to aż mnie ciarki przechodzą jak widze że tacy ludzie piosenki śpiewają. Zespół ogólnie do dupy, jak widze każdy z was ich nie trawi, więc przyłączam się do waszego grona. Jestem jednak pewien, że ktoś z tych osób, które tu napisały lubi ten zespół i to bardzo
laugh.gif

Pozdro
Tokio Hotel No Rulez!!

PUNK EREMITA

Member
Gdy pierwszy raz ich usłyszałem odrazu zmieniłem kanał cała ta grypa to jeakies pomyleńce wokalista wyglada jak baba tak jak to powiedział jeden z moich poprzedników a deugą osobę którą pamietam to ten gitarzysta tez jak baba . Ostatnio odniosłem wrażenie , że tylko dziewczyny tego słuchają i to nie wszystkie. Nie lubie ich też głównie dlatego, że śpiewają po niemiecku, a tak po za tym nie spotkałem jeszcze zespołu ani solisty który by mi przypadł do gutu śpiewając po niemiecku.

Baton

Weteran
Weteran
Mi sie podoba tylko jeden ich kawalek (usłyszałem prze przypadek) a cały zespół mam w dupie! Są według mnie kiepscy robią cienką muze (tylko ten jeden mi sie podoba). Ale cóż każdy ma inne zdanie!

Kacperex

KacŚpioszek
Tokio hotel Normalnie jak ich słyszę to wszystko chcę rzucać za okno.
Dla mnie nędza i nic ciekawego. Grupka dzieci którzy sa dla mnie bardzo śmieszni. Może uraże fanów. Ale ten zespół is shit....

Moozi

Member
Dla mnie są totalnymi de******. Mam kilka ich kawałków na kompie
dry.gif
. A zgadnijcie jak się znalaazły na moim twardzielu. 1. Koleżanka poprosiła to ściągnąłem 2 numery 2. siostra przyniosła płyte i teraz jest dokładnie 12 numerów
dry.gif
mad.gif
. Przyznam że muzyka nie miecka nie jest zła ale oni robią z siebie pajaców. Kiedy byłem na wakacjach w niemczech usłyszałem kilka naprawdę dobrych piosenek w wykonaniu niemieckich wokalistów/ek. Przyznam że wpadały w ucho.

Archimonde

Member
Tokio Hotel to chwilowa moda, popowe laleczki tego teraz słuchają, żeby być na topie i uważają się za POOnKoFFE DzI3FF00sHkY. Ten pseudo-punk zniknie z toplist szybciej niż kupka po naciśnięciu spłuczki.
biggrin.gif

Mam koleżankę, która jest ich fanką (fanatyczką?) - całuje plakat (de)Billa czy tam Tomma, rysuje jakies głupie znaczki TK, serduszka, bez przerwy to podśpiewuje (żeby to chociaż wpadało w ucho!).

Oni nie są metroseksualistami, to już transwestyci! (zdjęcie) Malują paznokcie, rzęsy, po ubiorze można stwierdzić że to totalne pajace, fryzurka - jak pierwszy raz widziałem ten ich clip to nie wiedziałem czy śpiewa to chłopak czy dziewczyna? A może jedno i drugie?

Tokio Hotel - czwórka chłopców (!?), poubierani jak pajace, wymalowani, z milionami wzdychających fanek. Gdyby chociaż któryś z nich umiał śpiewać!
Mam nadzieję, że moda na nich przeminie tak szybko jak się pojawiła.

Ps. Wbijajcie - www.tokio-gnioty.mylog.pl
laugh.gif

Pozdrawiam.

Lord Viqux

Member
Nie cierpię Tokyo hotel, ten zespół od samego początku działał mi na nerwy. To kompletna paranoja jest, że taki kicz zdobywa coraz większą popularnosć, no głowa pęka! Dlaczego ich nie lubie?
- wokalistka [czy wokalista - sam juz nie wiem] W OGÓLE nie umie spiewać, wydobywa tylko jakieś kulejące dźwięki, tego bym nie nazwał śpiewem...
- beznadziejny teledysk! gorszego dawno nie widziałem
- przereklamowany kicz!

to chyba tyle.
tokyo hotel to będzie gwiazda jednego przeboju - tego jestem pewien; bo nie wiem jaka siła może dłużej zatrzymać tych bachorów na scenie...

Adi Galia

Member
Co ja sądze o tym zespole... ? Zaraz nie można nazwać ich zespołem
laugh.gif
Tokio Hotel to kompletne dno
laugh.gif
Są po prostu śmieszni. Czterech dzieciaków wyglądających jak baby i jeszcze pewnie sądzą, że wszyscy ich lubią i słuchają
laugh.gif
Wystarczy popatrzeć na inny zespół (też do bani) Blog 27. Na ich stronie (blogu) ludzie tylko na nie bluzgają i wyklinają (no są też wielcy fani
laugh.gif
). Tak samo jest z Tokio Hotel. Wystarczy popatrzeć na ten temat i od razu widać, że nikt ich nie lubi.
Osobiście widziałem ostatnio fana Tokio Hotel (i Dody też), w kawiarence internetowj. Młoda dziewczyna (ok. 11 lat) siedziała przed kompem i zawzięcie czytała co tam pisze.

Dzięki Archimonde za to, że zamieściłeś tamto zdjęcie. Teraz wydają mi się jeszcze bardziej śmieszni
laugh.gif

Pozdro
tongue.gif

Jay_Kay

Magister vitae
Już wszystkie argumenty (czyt. bluzgi) przeciw Tokio Hotel padły, więc może zrobię tutaj mały offtop, który jednak ściśle wiąże się z tym "zespołem".
QUOTE Ale trzeba pamiętać o jednej rzeczy : Każdy ma prawo do spełniania swoich marzeń, jeżeli lider tak chciał to tak zostało ale z jakim efektem? Jego sprawa
smile.gif

I tutaj całkowicie mogę się zgodzić. Każdy chce osiągnąć sukces, mieć pieniądze, być sławny itp. Ale to od niego zależy, jaką drogą pójdzie - może ciężko pracować, kraść, oszukiwać itp., ale może też śpiewać. Bo śpiewać może każdy, ale niekoniecznie dobrze
biggrin.gif
. Przykładem jest wokalista Tokio Hotel
tongue.gif
.
Wracając do Tokio Hotel. To grupa wykreowana przez menedżerów tej grupy, którzy chcieli odnieść komercyjny sukces. Tzw. targetem działań reklamowych były przede wszystkim nastolatki, które z pewnością w d**ie będą miały naszą opinię, a i tak kochały będą Billa (nie wiem jak się "to" nazywa, zaufam Archimonde'owi w kwestii imion) i innych z Tokio Hotel. Moim zdaniem menedżerowie wiedzieli, że ze strony męskiej części publiczności polecą na nich bluzgi, a z drugiej wrzaski "Kocham cię Bill!" itp.
dry.gif
.
Niestety, ta strategia się powiodła, i Tokio Hotel odniosło sukces. To trzeba im przyznać. Chociaż tak jak wy tego zespołu nie słucham i - delikatnie mówiąc - drażnią mnie jego członkowie, których płci nie jestem w stanie rozpoznać
blink.gif
.
Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom