Tokyo Hotel

Status
Zamknięty.

ozi

Athlete
Weteran
TH to zwykła niemiecka wiocha. Nie interesuje mnie to, że spiewają po Niemecku, że koleś wygląda jak baba etc... Nie kierujmy się stereotypami tylko naszymi narządami słuchu ;P Nie dość, że to... COŚ, co oni nazywają wokalistą wyje jak kojot to na dodatek to jeszcze dzieci są o_O Niby nic, ale zawsze mi to jakoś tak nie pasiło w show biznesie, żeby dzieciak kręcił hajs :/ (może dlatego, że ja tak nie mogę).
Poza tym wkurzają mnie trochę ci wszyscy Niemcy, bo do bólu pragną dorównać USA. Kurde jeszcze większe wieśniactwo, tak się podlizywać. No i widać jak im te podlizywanie hadziajsko wychodzi, patrz - Tokio Hotel. Pewnie gdyby zaśpiewali na żywo wyszło by coś w stylu Mandaryna from Festiwal w Sopocie. YEAH....!! Always hardocre =.='

Love & Peace.

Bor@

Member
chłam i bubel! boysband o ktorym za 2 miechy wszyscy zapomna jak wiele innych zespolow (rasmus-orgasmus).
a popatrzcie na takie U2, graja kilkanascie lat i do dzis sala jest pelna na ich koncertach i tluka przy tym tyle hajsu ze hej. jak zespol ma wartosc to sie utrzyma, a jak nie to wiecie sami.
i wkurza mnie ze glubie baby bujaja sie w tych ulizanych dupkach (jedyny normalny z nich to jest ten najstarszy basista, gitarzysta czy kto to tam)
a o woklaiscie to chyba nie wspomne.

szanowny panie Clone_xx...jesli ktos napisze ze lubi ten zespol to powinien dostac bana
dry.gif

Tokio Hotel to najgorsze badziewie. Tak jak i Mandaryna. Nie słucham piosenek śpiewanych po niemiecku, a szczególnie tego ich "rocka" czy co oni tam śpiewają. Gdyby taki ich wokalista przeszedł sie po mieście w którym mieszkam (Połaniec RZĄDZI
smile.gif
) to by wujechał z niego bez zębów. To jest prawie najgorsze badziewie którego słuchałem. Niech se robia kariere w Niemczech ale nie w Polsce. Ja jak prawie wszyscy mówię, że to najgorsze gó**o.
dry.gif
.

Pozdro all.

RobsonAjax

Member
Co sądze o tokio hotel? Pomijając tą ich tak zwaną muzyke itp. powiem, że mam do nich taki sam stosunek jak do każdego niemca. Gdybym powiedział co sądze o Dumnym Narodzie Niemieckim, skończył bym zbanowany.
Ciekawe kiedy będą na jakimś czacie? Zapytał bym się o pare rzeczy.... np.
Bist du Opa aus Hitlerjugend?

Pozdrawiam.

Jedi

Caporegime
VIP
Powiem tak... oglądałem kiedyś ich koncercik i co zobaczyłem... only girls, zadnego chłopaka na widowni. Osobiście do ich muzyki nic nie mam, jestem tolerancyjny i sądze że każdy może słuchać co mu się podoba, nie powiem też że mi się to podoba bo było by to sprzeczne z moim zdaniem. Nie podoba mi się natomiast styl kreowania tych "chłopaczków" dla mnie to takie "pedałki" śmieszy mnie to jak ni prubóją się przylansować podobnie jak O-zone, jeden czy dwa hity, jedna zwrotka non stop, i tyle podejżewam że jak te wszystkie "monsuny" ucichną to ta grupa nie będzie miała nic do roboty... a w wieku 23 lat będą całkowicie wypaleni... (respect dla Madonny, że się jeszcze trzyma na tym rynku). Nie powinniśmy tak ostro tego wszystkiego krytykować, bądźmy tolerancyjni. Pamiętajcie że każdy ma prawo do robienia i słuchania tego co mu się podoba. Mam nadzieje że po przeczytaniu mojego posta zastanowicie sie nad nim.

To jest MOJE zdanie.

P.S QUOTE Poza tym wkurzają mnie trochę ci wszyscy Niemcy, bo do bólu pragną dorównać USA Dokładnie - pozdro Oz

Bandits 4ever

Pozdro

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom