Nawet Beliar by nie wytrzymałSzkoła-piekielny dom beliara
Eee, nie ; pJa tam b. lubię szkołę (nie zbanujecie mnie za to , prawda?).
No tak, większość nauczycieli to idioci plecący trzy po trzy, a ich brednie mamy notować... Świetna ta edukacja...Mnie wqrzają nauczyciele-debile. Np. na kartkówce z historii już dwa razy miałem dwóje bo pisałem ciągiem, a nie w myślnikach mimo, że nie było o tym nic w poleceniu =/
Pękając jeszcze przed testami, oblejesz na pewno. Ale spróbuj takiego przekrętu: niech twoi starsi przymkną z lekka oko na obecne oceny, w zamian za dobre wyniki z testu gimnazjalnego. Wierz mi, to co tam dają to wiedza podstawowa, do takiego stopnia, że aż jest to śmieszne. Sam je pisałem w tamtym roku ;]Nigdy nie miałem takiego fatalnego początku roku szkolnego jak teraz . Coś czuję ze po wywiadówce szanse przetrwania mojej stałki będą wisiały na włosku . I jeszcze pojeb*** testy końcowe (w końcu 3 klasa gimnazjum)
28 lasek? oO Jezy Chryste, tyle to nie ma cała nasza klasa ze wszystkich przedmiotów ;oja tam lubie szkołe. Chodze do 1 kl. LO i jest w porzo, choć trzeba nieźle zakówać! Mam 28 lasek i 5 spox qmpli! Oceny mam takie se...kiepskie. Ale ogólne wrażenie szkoły 10/10!!!
Nie każdy tu chodzi do publicznej <.<TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. wy to macie tematy ja tam hodze do 3 gimnazjum w publicznej szkole i nieźle mi idzie
Ja tam b. lubię szkołę (nie zbanujecie mnie za to , prawda?).
Ti dum ti dum - By Arcane : P
P.S. Skad Chudy jesteś że Polaka nie potrafisz??
Ja tam wam powiem, że jak bylem jeszcze w gimnazjum bo teraz jestem w I LO, to uczylem sie maksymalnie polgodziny na sprawdzian, a na kartkowe 5-10minut, a reszte na przerwieO egzaminie gimnazjalnym nawet nie mowie bo zaczalem sie uczyc na tydzien przed, a poszedl mi bardzo ladnie, a ocenki na swiadectwie tez byly bardzo ladne