QUOTE (Jodełko @ 26-10-2005, 15:38) To ejst skandal! PiS zakasowało Prezydenta, premiera , mar4szałka senatu i teraz w dodatku sejmu !! Są największa partią w sejmie i senacie ! Nie no zaraz mnie coś trafi!!
Nie no faktycznie to, że w demokratycznym kraju wybrało społeczeństwo władze PiSu to rzeczywiście skandal! Choćcie wszyscy publicznie stracimy cały PiS i będzie w dziób kaczki fajnie! o!
QUOTE Pewnie teraz PiSowcy utworzą koalicje z PSL i LPR oraz Samoobroną i będziemy mieli rządy Leppera!!!
Dokładnie, wszystkie socjalistyczne partie napewno sie zjednoczą i wybiora z nich największego debila, który będzie rządził! Na pewno! Ja wam to mówie, bo inaczej być nie może!
QUOTE To jest poprosru skandal.... Sprzedają polske komuś, Niemcą, Rosji albo USA a sami bęą się pluskać w pieniędzmi!
No właśnie! Chociaż sądzę, że Kaczyńscy są takimi nacjonalistami, że szybciej by rozpętali III wojne światową, a jak wiemy do trzech razy sztuka!
Marszałkiem Sejmu jest Marek Jurek, po tym jak Tusk ogłosił, że nie chce być tą osobą, miałem nadzieje na Bronisława Komorowskiego, którego on popierał. Z koalicją już niejako koniec.
Ale bądźmi szczerzy, ta wieść nie zrobiła na Mnie takiego wrażenia jak wybranie prezydenta, po prostu gospodarz jest jeden, a w Sejmie i Senacie PiS jest tylko częścią, sporą, ale nie ogromną i wciąż tylko częścią, nawet jeżeli mają większość jak nie wszystkie najważniejsze funkcje.