Shogo

Status
Zamknięty.

doctor

Wariat
Weteran
Witam

Jako ze gra Shogo: Mobile Armor Division wyszła ze sprzedaży i nie można jej nigdzie dostać, więc legalnym jest wklejanie linków z ta grą... miałbym prośbę do forumowiczów... niech każdy przejrzy swoje płytki i jak ma tą grę (KONIECZNIE PL!!) to niech zgra ISO na dysk i wtedy podzieli rar'em na pliki ok. 100MB + zabezpieczy jakimś hasłem i zauploaduje na stronkę:
www.depositfiles.com

z góry bardzo dziekuję :)
Na pewno się odwdzięczę :)

Tutaj obrazek:
title.jpg

Garrick

Member
Skoro jest taki temat to i ja przyłączam się do prośby :D Rzeczywiście bardzo trudno zdobyć gierkę, tym bardziej, że jest ona dość wiekowa. Z góry dzieki jeśli ktoś sie podejmie :)

Pozdro

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
No to, i ja bym poprosił. Grałem w pierwszą część, i nie mogłem odejść od kompa.
Gra poprostu CUDO !
Dawno w nią nie grałem, i teraz bardzo by chciał.
Jeśli ktoś ma link to niech poda. Ja chętnie zagram.

Czekam z nadzieją....

Pozdro for all !!

a jest wiecej czesci tej gry ?! - doc

Sudden Hoof

Weteran
Weteran
Tak się składa, że posiadam tę grę ;] Co prawda, jest to oryginał podejrzanej jakości, ale po polsku. W wolnym czasie umieszczę do na jakimś przenośnym dysku...

doctor

Wariat
Weteran
QUOTE(Sudden Hoof @ 11-01-2007, 22:20) [snapback]131815[/snapback]

Tak się składa, że posiadam tę grę ;] Co prawda, jest to oryginał podejrzanej jakości, ale po polsku. W wolnym czasie umieszczę do na jakimś przenośnym dysku...

Co masz na mysli mowiac Podejrzanej jakosci ? :D :D skoro po polsku to jak dla mnie super ;P
zadowole sie wspomnianym ISO do sciagniecia :D

pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom