Shrat
Przywódca Magów
Co sądzicie o działalności ojca Rydzyka czyli Radio Maryja, TV trwam itp.Ja osobiscie uważam że Rydzyk kontroluje tych wszystki emerytów & rencistów i reszte fanatyków. Można było to zobaczyć w trakcie reportarzu na TVN kiedy reporterzy byli na spotkaniu sympatyków RM przez głośniki rozległ się głos aby nie rozmawiac z tą stacią i co no to że wszyscy symaptycy zamiast nic nie mówić rzucili sie na TVN wyzywając od masonerii i żydów, wydaje mi się że gdyby Rydzyk powiedział że mają ich zabic w imie Boga to by ich zabili.W RM panuje ogólna nagonka na żydów czytałem że którys z księży powiedział że powinni ich wrzucic do gazu O0 !!!!.Albo teksty takiego typu że wszyscy co maja w logu słońce są masonami czyli - TV polsat, Unia Wolności ba Rydzyk wymienił nawed wode Bonaqa.Czytałem także dialogi które leciał podczas rozmowy z słuchaczami RM jakaś babcia mówiła że kocha Rydzyka bardziej niż BOga !!!!.Poprostu nie wiem co się dzieje o.Rydzyk który jest kapłanem powinnien dawać przykład a nie namawiac innych aby tepili żydów, gejów i wogóle wszystkich którzy są przeciw kosciołowi nazywać masonami, paranoja i tyle.
p.s.-A co do Rydzyka mam nadzieje że spali sie w piekle (zawsze chciałem to napisać
)
p.s.-A co do Rydzyka mam nadzieje że spali sie w piekle (zawsze chciałem to napisać