dla mnie sb nie stanowi problemu - zawsze mogę sobie je zamknąć jak zacznie mi przeszkadzać ale proszę nie mieć pretensji że czegoś nie widziałam,
jeśli ktoś mi zgłasza problem że jemu rozwaliło się z powodu kogoś kto ma na tyle w głowie "poukładene" że jemu sprawia "przyjemność" rozwalanie innym sb, ja tego tolerować nie będę czy to sie komuś podoba czy nie
feo od dłuższego czasu obrazki nie powodują u mnie problemu na kompie, problem jedynie z oglądaniem fimików np na YT bo się scinają od czasu do czasu, także spoko, przecież mi ten obrazek booma nawet sb nie rozwalił, nie wiem jakim cudem, bo to zupełnie inaczej wyglądało niż na screenie od szkela - obrazek u mnie był o wiele krótszy. Nie wiem czy to przeglądarka czy coś, nie wnikam, stąd nawet nie wiedziałam że są nawet jakieś problemy z tego powodu do póki nie dostałam informacji.
Co do neta... na kablu nie ma mowy, zabytek -> brak zgody zarządcy, zostaje bezprzewodowy który działa przyzwoicie jesli tylko wojsko nie lata, a jak lata to wiadomo nawet tv mi się zcina, a komórka ma problemy z zasięgiem, - uroki mieszkania przy lotnisku wojskowym. No właśnie pochwal się na jakiego zmieniłeś, kończy mi się umowa za 3 mce