Witam. Mam takie pytanko. Czy mozna juz sciagnac demo risena? Cos tam czytalem ze juz wyszlo, ale nie jestem na biezaco, wiec nie wiem ile w tym prawdy. Jesli juz wyszlo, to moze ktos wyslac linka na PW skad mozna sciagnac? Z gory THX :jump:
Dema jeszcze nie ma D), ale jak tylko je wypuszczą, to na pewno pojawi się jakiś news na ten temat na stronie głównej. Dlatego dalszych informacji wypatrujcie właśnie tam.
ktoś pisał, że po przejściu tej flashowej gry jest link do dema (download demo). Ale nie wiem czy to prawda i śmiem wątpić w to, by deweloperzy je udostępnili.
Premiera w Niemczech i światowa odbędzie się tego samego dnia czyli 2 Października. Natomiast w Polsce opóźni się ona do 16 października jak podaje Cenega.pl
Żaden z linków nie działa, serwery przeciążone... A tak się ucieszyłem jak zobaczyłem news o demie Risen na cdaction.pl. Będzie jakiś re-upload lub wersja z torrentów? Bo na pirata nie mam ochoty, wolę obczaić demo i ew. kupić oryginał
Zmartwię Fari, ale to problem leży po twojej stronie. Zarówno wczoraj jak i dzisiaj download odpalały mi wszystkie linki, a tobie przez cały czas coś nie trybi. Szukaj problemu u siebie.
mi też te linki nie działają ale ściągnęłam demo z naszego downloadu, tyle że na operze mi nie pozwalało pobrać i wyskakiwał błąd strony, skopiowałam link w download i weszła z IE i stamtąd bez problemu mi ściągnęło. trochę to trwało ale się udało.
fak może też pokombinuj na różnych przeglądarkach
szkoda tylko że demo mi nie odpaliło ale to wina mojego kompa bo jest zasłąby kompa - wyskoczył komunikat o mojej grafice
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.