Eee...eee...ja grałem w nk więc nie jestem pewny... nie wiem ile obrażeń niestety bo nie grałem w podstawkę ale jest to chyba miecz wym. zręczność 20 i obrażenia 40 w nocy kruka.
No to ja odpowiadam:
1 broń to laga, która zadaje 10 obrażeń i znajdujemy ją w kuchence Xsardasa
2 broń to sztylet, który zadaje 5 obrażeń i też jest w wieży Xsardasa
Acha wiec chodzi o miecz nie kij no więc 1 możliwy to znalezienia chyba albo krótki miecz straży na wzgórzu, trzeba przejść przez drzewa lub zardzewiały miecz których jest dużo a zadają one obrażenia: krótki miecz straży chyba ok 25. a zardzewiały ok chyba 10.
Moje dawne pytanie ponawiam czyli gdzie znajduje sie 4 chromanin w G1. Chyba wiecie co to jest chromanin??
Powtarzam swoje poprzednie pytanie, bo odpowiedź nie była ta, o którą mi chodzi.
Moje pytanie jest z dziedziny GI:
Co możemy znaleźć w wieży, do której idziemy po kamień ogniskujący.
Dla ułatwienia: przed wieżą spotykamy Lestera.
Omg Ale to nie jest wieża xD Tylko forteca. Znajdujemy tam taki papierek mianujący tego, co go znalazł właścicielem fortecy...A poza tym kamień ogniskujący xD
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.