Pudzian Vs Najman

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Witam, oglądaliście wczorajszy pojedynek ?
Mniemam że większość tak, jeśli nie - http://www.youtube.com/watch?v=rZK8PdiQwEo cały pojedynek.
Aż się zdziwiłem że ta walka trwała aż tak krótko. Mariusz po prostu go znokautował xD. Aż dreszczyk emocji jak to oglądam znowu ^^. Przed walką stawiałem na Najmana, a tu takie zaskoczenie. Chyba tutaj waga i siła znacznie przeważyła ^^.
Co w o tym sądzicie?
Pozdrawiam

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Moim zdaniem to było do przewidzenia. Mnie nic nie zaskoczyło...spodziewał się że Pudzian uderzy raz i Najman nakryje się nogami^^ Ale szkoda że tak szybko walka się skończyła ;)

EDIT:Zig,Pudziana z Kliczkom na ring wypuścić;d To by było ciekawe xD

daria

Szejn
Weteran
Kilkadziesiąt sekund i nokaut! hahah xD Mój "ciacho" Pudzianek xDD!
Najman to ciul haha :D
Pudzian ma ADHD i chajne xDD Jak w niego wparował, to już nikt go nie mógł powstrzymać xD To było do przewidzenia, tylko myslałam, ze Najman troche dłużej wytrzyma. Po wacle poweidział, że jego celem było wytrzymać na nogach przynajmniej min, haha xD A taki napinacz przed walką.

W sumie się nie dziwię, dostać takiego lowkicka od najsilniejszego człowieka świata xD A potem kilka bombek na głowę.
Tak w ogóle jak on mógł go tak bić? Przecież tak można zabić. Wiem, że nie takie coś się robi w MMA, ale to właśnie chore ^^ Nie rozumiem tych ludzi, czy oni nie mają serc? xD

Rozczarowana jestem trochę, bo chciał sobie pooglądać i ponapalać się na Pudziana, ale świetnie, że wygrał :D

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Nie miałem przyjemności oglądać na żywo bo i nie miałem możliwości (brak polsatu). Ale widzę, że nie mam czego żałować. Pól minuty i po walce.
W sumie to i niczego więcej się nie spodziewałem. Niektórzy może uważają, że Pudzian nie jest w stanie podrapać się po plecach, a on jest lepiej rozciągnięty niż nie jeden czytający mojego posta. Dołączając do tego jego nadludzką siłę... co ten koleś mógł zrobić :).

Fajnie byłoby obejrzeć Pudziana w walce z jakimś godnym przeciwnikiem :)

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Tak w ogóle jak on mógł go tak bić? Przecież tak można zabić. Wiem, że nie takie coś się robi w MMA, ale to właśnie chore ^^

Nie jestem znawcą ale KSW to chyba niemal to samo co MMA.

Od początku liczyłem na Pudziana. Walka pokazał że jest dobry w tym co robi. Szkoda że tylko pół minuty,mogli się trochę pobawić. W momencie jak ruszył na Najmana było widome że go zmiażdży. Kto wie może gdyby nie sędzia to Najman sam by nie wstał. Taki trochę uliczny styl Pudziana ale było fajnie.

Kto nie oglądał może sobie w tele ekspresie obejrzeć całość...

daria

Szejn
Weteran
No KSW to właśnie chyba MMA.
Nie zrozumiałeś mojego posta El Bastardo.

Chodzi mi o to, że Pudzian jest szalony, że tak bije człowieka, bo tak można zabić, natomiast później dodałam, że nie takie rzeczy w MMA robili, więc czego się czepiać. To nie było porównanie do MMA, bo wiem, że to to samo, to było raczej zbagatelizowanie ciosów Pudziana na tle innych walk w MMA :p

Cirmius

New Member
Oglądam to już któryś tam raz i po prostu nie moge wyrobić ze śmiechu, pare lowkicków i Najman już leży :)

tomisakis

Whiskas
VIP
no wynik walki był z góry przesądzony.Jakie szanse mial słaby polski bokser z pudzianem.zadne.Wystąpil tylko dlatego żeby zarobic roche hajsu.Gdyby nie sędzia najmana pudzian by zabił.MAriusz sparnigpartnerowi jednemu złamał miednice nawet

wolf667

Member
KSW to organizacja organizująca i promująca walki w MMA. Walkę można było obejrzeć w internecie na kilku stronach. Trzeba było oglądać wszystkie walki, żeby załapać o co chodzi i poznać trochę ten sport, a nie tylko walkę Pudziana z Najmanem.

Fahrenheit

Pimpu?
Nie no, Pudzian rzeczywiście go zdominował, ale mnie osobiście się wydaje, że ta walka była tylko po to by wypromować Pudziana i KSW. Gdyby nie ona, Polsat raczej nie zgodziłby się na transmisję gali MMA - niezbyt popularnego wśród mas sportu. Poza tym styl Pudziana taki trochę zwyczajny, bez żadnej wyrazistości, tylko walił normalnie jak na ulicy, kilka razy pięść, parę kopniaków i na ziemię :) No i nie rozumiem tego kreowanego przed walką podziału heel/face (zły/ dobry), przecież to nie WWE. Śmieszne było jak w "Gazecie Telewizyjnej" pisali, że ta walka to walka dobra ze złem i zakończenie osobistych porachunków XD

Do góry Bottom