Gothi Wathbar... sposób myślenia zawsze ten sam. Z wykonaniem bywa różnie. Mimo iż nie różnie się w sposobie myślenia tu jak i w zyciu prawdziwym to jednak wygląda to zupełnie inaczej. Co prawda moje wrodzone chamstwo i arogancja nie tworzą mi popularności zarówno w życiu jak i tutaj, to mimo wszystko tu mam mam większe poczucie zrozumienia. Tu nie liczy się wygląd ani sposób bycia, a tylko i wyłącznie rozum.
O ile tu kilku "qmpli" mam, to w realu nie zabardzo [choć teraz jako pierwszak w LO staram się naprawiać błędy i chyba mam lepszą opinie niż kiedykolwiek, choć i tak marną].
Jestem zawsze marudny, nie umiejący żartować z tego co inni, wolnomyślicielski i małomówny. Wole przelewać to co czuje i myslę na papier niż gadać o tym.
Gothi Wathbar - to wszystko mówi...
Co ciekawsze ze swoim nickiem zżyłem się na tyle, że nie myślę o sobie po imieniu, czy nazwisku tylko po nicku. "Ja Gothi", "Ja Wathbar". Schiz to już lekki jest, no ale cóż na to poradzić...
Co do czatów: jest się czego wstydzić. Jako świadomy internauta nie korzystam.
Gothi Out
O ile tu kilku "qmpli" mam, to w realu nie zabardzo [choć teraz jako pierwszak w LO staram się naprawiać błędy i chyba mam lepszą opinie niż kiedykolwiek, choć i tak marną].
Jestem zawsze marudny, nie umiejący żartować z tego co inni, wolnomyślicielski i małomówny. Wole przelewać to co czuje i myslę na papier niż gadać o tym.
Gothi Wathbar - to wszystko mówi...
Co ciekawsze ze swoim nickiem zżyłem się na tyle, że nie myślę o sobie po imieniu, czy nazwisku tylko po nicku. "Ja Gothi", "Ja Wathbar". Schiz to już lekki jest, no ale cóż na to poradzić...
Co do czatów: jest się czego wstydzić. Jako świadomy internauta nie korzystam.
Gothi Out