QUOTE Znalazłem nowy błąd nie aż tak istotny, ale może coś się da zmienić a mianowicie: Data dołączenia (naprzykład moja) 4-JULY-04 chodzi tu o angielskie? czy tam niemieckie nazwy miesięcy. Da się je zmienić na polskie?
Jeśli będę wiedział gdzie i jak zmienię to ale zostawiłem to już na później. Przez takie coś nie chciałem dłużej trzymać zamkniętego forum.
QUOTE Nareszcie nowa szata . Ale jak nowa szata to tez nowe błędy . Ja tam znalazłem tylko jeden, a mianowicie w opisie literki są zbyt ciemne Ten ciemno szary (a właściwie brązowy) kolor zlewa się z cala szata i nie widać go zbyt dobrze, dopiero po zaznaczeniu tekstu jest on widoczny. Dało by się zmienić ten kolor na jakiś jaśniejszy ??
Specjalnie dałem taki ciemniejszy bo sygnaturka nie jest najważniejsza. No ale zastanowię się nad zmianą na trochę bardziej widoczny. Ale nie znowu jasno zielony
QUOTE chyba większość forumowiczów zgodzi się z moim zdaniem, że nowa szata graficzna jest bardzo fajna, lecz czcionka jest nieco za mała... trudno czasami odczytać co na forum pisze.
Widzę, że sporo osób chce większej czcionki więc ją trochę powiększę dzisiaj. Ja nie mam problemów z jej czytaniem. Dałem taką mniejszą bo ładniej wygląda ale czytelne w końcu też musi być
QUOTE tak chyba ma być ale dookoła minek są takie jakby odstające białe nooo nie wiem jak to nazwać... na rogach jakby... noo takie kreseczki ... jakby rysowali na kartce potem wycieli i trochę papieru dookoła zostało
Szczerze mówiąc nie wiem czy tak ma być czy nie. Możliwe, że jest to pozostałość z szaty z, której wziąłem emotkiny bo była w mniej więcej kolorach jak te tło. Jeśli to pozostałość wymaże to a jeśli jak ma tak być to zostanie.
QUOTE No jak już zauważyłem nie ma opcji You , czy można ją dodać jakoś ?
Opcja You nie zostanie dodana tutaj nawet nie wiem czy istnieję odpowiednik na IPB ale przez tą opcje wynikło sporo nieporozumień. N starym już mi się jej nie chciało wywalać ale teraz już pożegnajmy tą opcje.
QUOTE A i jeszcze coś , czemu jak pisze posta to u mnie z lewej strony jest napisane coś o ostrzeżeniu i jest podana wartość 0% a u innych tego nie ma ?
Każdy to widzi u siebie. Jest to twój poziom ostrzeżeń. Za każde ostrzeżenie wzrośnie o 25%. Czyli 4 ostrzeżenia ban. Na nowym forum także moderator może wprowadzić zakaz pisania np za 2 ostrzeżenia jeśli uzna to za konieczne.