Ja to nawet widzę!! Ja i Szkelo udzielimy głosu najważniejszym postacią ( losowo główny bohater + jakaś ważna postać) Widzicie to?? Masakra niesamowita. Jako dodatek dodamy głos jakiejś wiedźmy ( Monia szukaj mikrofonu) Piękne jaja by z tego wyszły, ha było by wesoło.
Tak poważnie, szkoda, że nie będzie polskiego dubbingu. Jakoś to przeżyjemy, damy radę, bo nie ma innej opcji.
A moim zdaniem żadna strata. Dubbing w Risenie 2 był żałośnie słaby, postacie mówiły coś zupełnie innego niż było napisane, często ich teksty były urywane i bez sensu. Natomiast w Risena 1 grało mi się bardzo przyjemnie niezależnie od dubbingu i mam nadzieję że tak samo będzie z trzecią częścią.
Gościu od Cenegi napisał mi , że nie mają już na to czasu i że Deep Silver nie przewidział polskiej wersji gry... A z tego co mi wiadomo to Risen 2 takiej słabej sprzedaży nie miał a na pewno wyższą niż Risen.
Jak nie przewidzieli to niech się gonią. Jesteśmy w UE i tak jak każdy inny produkt, tak i ten powinien być przystosowany do naszego rynku. Wiem, że są tacy co wolą oryginalną wersję językową i napisy, więc powinien być dubbing i napisy do wyboru. Inna sprawa, że ta oryginalna wersja musiałaby być po niemiecku, choć my oczywiście błędnie tytułujemy tak anglojęzyczne wydanie. Śmieszne.
btw. 18 postów o niczym w tym temacie. Kiedyś posypałyby się za to osty i wszystko poszłoby do kosza. Ja rozumiem, że desperacko trzeba trzymać forum przy respiratorze, ale bez przesady. Takie żenujące teksty na sb, a nie w temacie o grze... Man!!!
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.