Reynevan
de Tréville
Skarbeńki, zakochać się miałem okazję już parę razy, wypróbować te kobiety też (i nie tylko te...)
Teoria nie z palca, z autopsji (dowaliłbym tu coś więcej, ale nie chcę być zwyczajnie chamski wobec kobiet ;P)
Hmmm, tak nawiasem, zawsze powtarzam ludziom - nie wiesz, nie mów. Zatem cóż, co widziałem/słyszałem, to wiem - zatem mówię swoje ;P.
Tobie, God, gratuluję Dobrze, że się komuś udaje.
Jedno ale:
CYTAT
Teoria Reya jest całkiem logiczna i wydawałaby sie bliska prawdy gdyby nie była bez sensu
Chyba nie zaprzeczysz, że na świecie dużo jest takich kobiet, jak pisałem... o ile nie miałeś tej wątpliwej przyjemności.
Yeed, co do uczucia i lekarstwa - chodzi o to, żeby nie wpaść w błoto.
Co do teorii - jak dla mnie potwierdza wszystkie... hmmm... przypadki. ;P
I nie myślcie - chciałbym, żeby to nie była prawda xD
PS: Nie narzekać, jest dyskusja ;p
Teoria nie z palca, z autopsji (dowaliłbym tu coś więcej, ale nie chcę być zwyczajnie chamski wobec kobiet ;P)
Hmmm, tak nawiasem, zawsze powtarzam ludziom - nie wiesz, nie mów. Zatem cóż, co widziałem/słyszałem, to wiem - zatem mówię swoje ;P.
Tobie, God, gratuluję Dobrze, że się komuś udaje.
Jedno ale:
CYTAT
Teoria Reya jest całkiem logiczna i wydawałaby sie bliska prawdy gdyby nie była bez sensu
Chyba nie zaprzeczysz, że na świecie dużo jest takich kobiet, jak pisałem... o ile nie miałeś tej wątpliwej przyjemności.
Yeed, co do uczucia i lekarstwa - chodzi o to, żeby nie wpaść w błoto.
Co do teorii - jak dla mnie potwierdza wszystkie... hmmm... przypadki. ;P
I nie myślcie - chciałbym, żeby to nie była prawda xD
PS: Nie narzekać, jest dyskusja ;p