O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Zaraz się zarejestruję ,może słaby lay ale co tam :trollface:
na wiedzim2.net mają zajebiaszczy design, przy tym bardzo fajnie wykorzystali wordpress'a, który jest stworzony jako skrypt na bloga, naprawdę jest elegancko :) . Co do forum, to z darmowych skryptów najlepszym wyborem by było smf, ale u was nie jest tak źle. Nawet zarejestrowałem się jakiś czas temu, ale nie mam o czym pisać.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
A tak w ogóle to http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/29998-wiedzmin2net-zaprasza/ :p
Zapraszam w każdym razie :)

BTW.

http://sport.interia.pl/wiadomosci-dnia/news/ekstraklasa-az-siedem-klubow-nie-dostalo-licencji,1636843

Zabawne. Nie wiem co mają zamiar z tej Ekstraklasy zrobić, ale dla mnie to bezsensowny pomysł. I wszystko robione pod UEFA. Wiadomo.
nic nowego, od dawna wiadomo że nie ma polonii w Warszawie

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
No bo chce dojść do jakiegoś obozu i nie mogę :)
Tak Wywala

Do obozu nie wejdziesz nim jakiś przywódca Ci nie da zezwolenia oficjalnego. Możesz tylko do Górniczej Doliny wejść i czytać to co tam jest. Obozy to grupy zamknięte.

~Nero

New Member
Ale Electric powiedział że da mi dostęp bo przeszedłem cały test i chcę do jakiegoś obozu dołączyć , mówił że później doda bo nie ma go teraz na kompie ...

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Nero, pisz konkretnie, bo tak to masło maślane.

Masz dostęp do Górniczej Doliny? Odpowiedz jednoznacznie: tak lub nie. Jeżeli odpowiedź brzmi tak, to na razie możesz tylko poruszać się w ramach GD, do poszczególnych obozów nie masz wstępu. Musisz najpierw sobie wybrać obóz do którego chcesz przystąpić i napisać posta w odpowiednim temacie. Czyli Rekrutacja do danego obozu.

Jeżeli nie masz dostępu do GD, to inna sprawa. Ale najpierw doprecyzuj, bo dla mnie z twoich dotychczasowych kwików nic nie wynika.

~Nero

New Member
Dobra już wszystko jest bo strona nie chciała się doładować na dół , do stron rekrutacyjnych ..
Ale jest , bo na chrome weszło ^^

Randal

Banned
Coś się cicho zbiło, wszyscy gdzieś wyjechali czy odechciało im się pisać a raczej spamować.

Co za pogoda, wczoraj na Orliku graliśmy ale i tak się nie forsowaliśmy bo strasznie gorąco było, a dziś dzień zapowiada się niedobrze. Chmury i powinno zaraz się rozpadać.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Leje jak z cebra u mnie. Nie lubię deszczu. Te 4 poprzednie dni były bardzo upalne, więc i tak musiał kiedyś ten deszcz być.

~Nero

New Member
U mnie cały czas piękna pogoda , wczoraj upał ok. 28 stopni okolo :D

Binek7

Member
około 28 stopni około? :D

U mnie wczoraj cieplutko w nocy ulewa i teraz wszędzie chmury...ehh A było już tak pięknie. :(

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
U mnie wczoraj zbierało się na burzę, ale skończyło się tylko na deszczu, a dziś z kolei jest dosyć ładnie. Widać na niebie cumulusy, ale co jakiś czas między nimi pojawia się słońce. Temperatura ok. 19-20 st., więc po wczorajszym parnym dniu jest idealnie.

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
u mnie dzis ostro lalo, 5 minut ;d

czajcie psychoze
[yt]1pp7jnwtA9Q&feature=related[/yt]

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
U mnie leje cały dzień dzisiaj...
Piękna nutka :) Dzisiaj złożyłem zamówienie na mojego Wieśka. Już nie mogę się doczekać :p

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Przeczytałem dziś w CD-Ation reckę z Wieśka i chłopaki się tam strasznie spuszczają nad grą. Ocena 9+/10, bo ponoć scena finałowa trochę rozczarowuje, po miodnej fabule i całej rozgrywce. Tak więc, też już nie mogę doczekać się kiedy zagram.

Cedric

GołoWąs
U mnie cały czas leci main theme
Niestety wieśka kupię dopiero w Lipcu :(
Muszę z własnej kasy ,a odpowiednią sumę zarobie dopiero do połowy lipca :(

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Grałem chwilę w Wieśka. Niezły w sumie, ale nie staje mi na niego. Może kiedyś przejdę. W dwójeczkę nie planuję grać, przynajmniej jak na razie.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Niezły w sumie, ale nie staje mi na niego

Mnie też nie powalił na kolana, choć to dobra gra. Przeszedłem dwa razy. Wiesiek 2 zaś, to już inna para kaloszy. Autorski silnik, dużo większe możliwości itp. Według redaktorów z cdation, obie gry trudno porównywać, tak wielki jest skok technologiczny między nimi. Fabuła i dialogi także ponoć miodne, w klimacie prozy Sapkowskiego. Myślę, że jest duża szansa, iż tym razem mi stanie- trzymając się Twojej nomenklatury Arv :trollface:

Do góry Bottom