dobra dobra barn, wiemy żeś wiedźma i masz swoje sposoby
kurde ja se wrzuciłam też i co znalazłam? masakrę... szukając obrazku znalazłam dziwny na pewnym portalu poryte.org.
kurde skusiło mnie do oczajenia co tam jest bo stronka kusząca. i co? zobaczyłam straszne rzeczy, przebijane oczy itd, dalej nie patrzyłam, wyłączyłam nie patrząc na kompa! brrr fuj :cry:
heh wyjątkowo zgadzam się z tobą całkowicie, jak zobaczyłam tam nakłuwanie oka.... zrobiło mi się słabo , a co dopiero jakieś inne masakryczne rzeczy... ja się do tego nie nadaję :blush:
no więc ja się nie ożeniłam ani nie wyszłam za mąż, kończyny jeszcze mam choć z jedną coś się stało ok 2 tyg temu i słabo czuję paluszki ale liczę na to ze samo przejdzie, samo przyszło samo pójdzie . żyje się super
jestem na etapie próby szycia kołczanów i sakiewek
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.